Teljes verzió megtekintése: Megoldott Kiadás közötti vBET és vBMail.
Van olyan kérdés között vBET és vBMail (http://www.dragonbyte-tech.com/vbecommerce.php?do=purchase&act=product&id=107) a DragonByteTech.
Láthatjuk a téma erről a problémáról van:
[BB 4.1.x] Csoportok a vBET. (Http://www.dragonbyte-tech.com/threads/4174-Usergroups-by-vBET.)
Hogyan adhatok hozzá vBET a csoportokat az a mod? Vagy lehet csak eltávolítani vBET a csoportok teljesen?
Köszönjük!
EDIT: Bocs, nem vagyok benne biztos, hogy képes lesz látni, hogy menet. A probléma az, hogy ez a mod (vBMail) húzza a csoportokat, a hivatalos csoportot cache tömb, és láthatóan vBET nem. Tehát most vBET a további csoportokat, nem adják hozzá a mod a konfigurációt, és aztán nem tudja beállítani a levelezési listák rendesen.
Tényleg kell egy kis segítség itt kérem.
Hi,
Tudtam, hogy a téma (de nem tartalmazza képek). Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden csoportokat tárolja, mert hiszem, hogy a vBulletin táblázatokban. Ahogy tudom nem látni azok, vBMail - ez a hiba. Azt hiszem, hogy minden létező csoport. Ehelyett limit látható csoportok bizonyos részét a meglévő csoportok (részhalmazát tartalmazza cache). Egyszerűen meg kell változtatni, és azt mutatják, az összes létező csoportokat. Nem igaz, hogy nem tudnak semmit -, hogy egyszerűen minden létező csoportokat;)
vBET itt tiszta - nem változtatunk semmit vBulletin építészet - vBET csoportokat tárolja éppen ugyanúgy, mint minden más csoportokat. Bárki vehet rá, ha csak kérdez minden létező csoportokat. Bármilyen változás vBET nem fogja megoldani a problémát, mert abban az esetben, ha lesz más, új csoportokat nem tárolja cache, akkor a kérdés jött vissza. El kell változtatni a figyelembe csoportokat. Különösen, hogy mivel úgy gondolom hogy csak csoportok cache nincs látható hatása a teljesítményre egyáltalán.
Kapcsolatba léphet velünk a szerzők a mod, ha úgy gondolja, hogy segíteni fog és azt akarják, hogy megvitassák a kérdést.
Még mindig szükség van a segítségünkre itt? :)
A kérdés itt az volt, hogy belül a csoportot beállításokat vBET az "Ez a csoporthoz nem" Tiltott "csoport" volt beállítva, hogy "nem", így feltételezzük, hogy egy tiltott csoportot. Ezért ezek a csoportok nem kerültek be a vBMail Levelezõlista.
Nem vagyok benne biztos, miért lenne meg ezeket a csoportokat, mint betiltották? (A változó ez a beállítás, hogy "Igen" tökéletesen működik.)
Nagy - így vBET bug! Nem fizet a figyelmet az ilyen oszlopot. Fogom ellenőrizni, hogy most. Köszönetet mondani tőlünk a szerzőnek a mod:)
Megoldott, és szerepelni fog a következő kiadásba.
A gyors fix kérjük:
1. Nyitott minden olyan MySQL kliens és jelentkezzen be, hogy a vBulletin adatbázis
2. Execute lekérdezés (add tábla előtag használata esetén is):
UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
3. Ugrás az Admin CP -> Csoportok -> Csoporthoz menedzser
4. Kattintson az Indítás szerkesztés néhány csoportot (nem számít, melyik)
5. Kattintson a Frissítés változtatás nélkül.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3 utolsó lépés a kiváltó vBulletin cache frissítési (újjáépíteni rangok, engedélyeket és így tovább). Láthatjuk, hogy dolgozni fog Admin CP -> Felhasználók -> View blokkolt felhasználók. Változás előtt látni fogod ott vBET csoportokat. Miután változások vBET csoportok eltűnnek a nézetet.
1. Nyitott minden olyan MySQL kliens és jelentkezzen be, hogy a vBulletin adatbázis
Nem tudok futtatni ezt belülről én AKCS?
Karbantartás> Execute SQL lekérdezés
Nem tudok futtatni ezt belülről én AKCS?
Karbantartás> Execute SQL lekérdezés
Nem látok problémát - a MySQL kliens is elég.
OK köszönöm. Csak egy kérdés kérem.
Ebben a lekérdezés, hol vehetem előtag? Melyik a vb
Köszönöm
Előtte tábla neve így: vb.usergroup
Köszönet Michal. Ez működött.
Nagy:) Jó szórakozást vBET!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):