PDA

Teljes verzió megtekintése: vBET2.4.3 kijelzők üres oldal

POL_ED
29-01-11, 00:39
Új fórumot, mindenki számára.Kaptam olyan információt, amit tudok leírni a problémát. lengyel.2.4.3 Vbulletin.org/forum/showthread.php mentes vBET telepítettem? t = 232456 = a 25na és az oldal vB 4.1.0 Gr.Sajnos ha bármely nyelv (zászló ikon) jelenik meg egy üres oldal... mandrivalinux. a vizsgálati euPrzeprowadziłem wyłączyłem és a telepített mods, és a helyzet nem változott. Még ha bármely nyelven jeleníti meg az üres oldal.A vizsgálathoz a vB 4.1.0 fórumot telepítettem egy másik kiszolgálóra, és itt Gr, minden poprawnie.mageiaforum.euNa .htaccess mindkét kiszolgáló működik azonos.Nem tudom, hol a hiba.Hogyan javítása, annak érdekében, hogy a fordítás dolgozik-val vBET?

kamilkurczak
31-01-11, 10:09
cześćJeżeli van egy üres oldal, kérjük, olvassa el e két álláshely: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html#post7orazhttp :// www.vbenterprisetranslator.com/ forum/troubleshooting/6-faq.html#post8

POL_ED
31-01-11, 14:24
Szia köszönöm. én az a benyomásom, hogy megnéztem mindent szerint a FAQ-t.A hiányzó göndör figyelmen kívül hagyni. Volt egy 100 %-os bizonyossággal, hogy ez.Után beiktatás a curl
root@www:~# dpkg -l|grep curl
ii gnupg-curl 1.4.10-2ubuntu1 GNU privacy guard - a free PGP replacement (
ii libcurl3 7.19.7-1ubuntu1 Multi-protocol file transfer library (OpenSS
ii libcurl3-gnutls 7.19.7-1ubuntu1 Multi-protocol file transfer library (GnuTLS
ii php5-curl 5.3.2-1ubuntu4.7 CURL module for php5
ii python-pycurl 7.19.0-3 Python bindings to libcurl
root@www:~#
Minden jól működik.Ökölszabály: Ha azt szeretné, hogy biztos-ellenőrzés samPotwierdza, mint mindig.Még egyszer köszönöm.

kamilkurczak
31-01-11, 14:37
Nem probléma. Sok sikert:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1