Bok.
Vi ne morate mijenjati sve - to je točno navedeno da je tijekom integracije vbseo morate mijenjati dva vbseo datoteke. Sve ostalo ostaje netaknuta. Molimo Vas koji dio ove integracije ne razumiju.
Vi ne morate promijeniti svoje već indeksirane linkove od Googlea - što misliš zašto morate?
Ne trebate ponovno pisati sve svoje Mods vBET rad. vbseo je plugin samo morate integrirati ako ga koristite. Mapa integracija generator nije uopće potreban - to će ionako raditi. Nema drugih dodataka zahtijeva promjene datoteka i većina dodataka ne zahtijevaju da se integrirati na sve (samo oni koji razbija vBulletin arhitekturu i ne koriste global_complete kuka). Pa čak i za kuke koje se lome vBulletin arhitekturu nemate integrirati ako ne želite - možete ih ignorirati u vBET opcija.
Molimo Vas da ono što ne razumiju u integraciji? - Mi ćemo vam pomoćiUpravo sada čitate svoj komentar Imam dojam da ni ne čita upute integracije.
Nema ni razloga za povrat, a mi ne možemo samo vratiti novac jer korisnik je tvrdio da je imao problema, koji mi nikada nije vidio. Na taj način svaki softver gusar mogao kupiti, reći da je on ima problem što on neće pokazati, a ne dopustiti za podršku, zahtjeva za povrat i koristiti proizvod ionako na nekom drugom forumu. To je razlog zašto ne možemo vratiti, pogotovo da vjerojatno nemate problema s vBET samo s instalacije / integracijama. Također, čak iu slučaju buga, vBET tim ispravlja greške.
Odgovorite na sva zadana pitanja i ako mislite da imate sve u redu i još uvijek ne radite, molimo vas da PM pristupite detaljima (Admin CP, FTP, vbseo CP) kako bismo to mogli provjeriti i pomoći vam![]()