Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 4 FirstPrvi 1234 ZadnjiLast
Rezultati 21 na 30 od 33

Thread: Vbulleting 4,7 + 3,6 VBSEO

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by techanalyst View Post
    vbnotifications okviri su stvarno zabrljati gore, kao i
    Molimo, otvorite novu temu za novog izdanja i opisati točno problem (poslati točan URL gdje možemo vidjeti, ako to zahtijeva račun zatim postmodernizam nam pristup testirati račun).

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Njegova posvećena poslužitelj, ne postoji preglednik metoda upload sam ssh okvira na lokalnoj razini, a zatim FTP na moj ftp server

Registracija
    Listopada 2009

Češka djela, većina samo ostati na engleskom, iako formatu
    Otvorite novu nit za novi problem. Ukratko ovdje - provjerite dostupnost svojih davatelja usluga (Admin CP -> vBET -> Dostupnost davatelja prijevoda). Davatelji usluga postavljaju ograničenja i ako vam davatelj prijevoda odbije poslati prijevod, vBET nema prijevod za prikaz i prikazuje izvorni tekst. Imajte na umu da vBET predmemorira prijevode, tako da kada je već predmemorirano, prikazat će se čak i kada je dostignuto ograničenje, a davatelj usluga ne šalje nove prijevode (imajte na umu da ograničenja povremeno nisu trajna). Također imajte na umu da vBET povremeno provjerava je li davatelj usluga ponovno dostupan Također imajte na umu da kada koristite Google API v2 možete postaviti svoje vlastite granice.
    Ako vam treba više pomoći s ovim problemom molimo open novu temu za to, a mi ćemo vam dati više informacija - ovdje nije mjesto za to, jer ovaj thread je o prekinutim vezama.

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vi ne možete učiniti samo jednu promjenu i očekujem da će raditi na odgovarajući način. Morate učiniti CIJELU integraciju morate jelen SVI integracije koraka - ne samo jedan. Molimo, pošaljite nam URL koji mijenja nakon integraciju i pristup podacima, tako da možemo provjeriti što se tamo događa.

Samo prije nego što je napisao da je napravio samo jedan korak integracije. Ovdje u jednoj rečenici pišete da ste sve to napravili i da ne će učiniti sve. Pa kako je to zapravo? Jeste li napraviti integraciju s vbseo ili ne? Također, ono što vas zaustavlja to učiniti - što je napisao da se ne može napraviti promjene - provjerite imate li odgovarajuće ovlasti za datoteke koje želite promijeniti. Ako to nije privilegije stvar opišite zašto se ne može učiniti te promjene - što vas zaustavlja u tijeku?

Prva promjena u trezoru Viki je potrebno za integraciju samo u jednom posebnom slučaju - ako ne stane tamo nećete morati mijenjati bilo Trezor Viki datoteke. Isto tako, čak i onda ne morate to učiniti - možete samo ignorirati trezora Viki u vBET. Imajte na umu da je ovaj mod zahtijeva nikakvu integraciju jer Trezor Viki razbija vBulletin arhitekture - pa Vas molimo da sve žali za tim koji razvija trezora Viki.
    Drugo - što je neugodno i ono što nije je osobna stvar. Sunce može biti neugodno za vas ako tako odlučite. Napominjemo da naša uloga je pomoći u vBET, ne radimo ovdje bilo coaching, osobne promjene ni psihoterapija. Mi nismo ovdje da rade sa svojim emocijama - molim te usredotočiti na vBET pitanja tako da vam možemo pomoći. Razumijem da ti je neugodno - sada molim te omogućuje fokus na pitanja. Ignorirati stranice za prevođenje u vBET molimo koristite opciju Admin CP -> vBET -> Prevođenje Opcije -> Zanemari URL-ove. Naći ćete tamo opis kako ga koristiti. Ako se odlučite da se integriraju s Viki svodom, molimo Vas da jelen ti upute: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Imajte na umu da one upute su javno dostupni, tako da su sve te informacije dostupne prije.

Što povezivanja radi? Molimo točke točno dodataka koje mislite da će zahtijevati kod promjene i zašto mislite da će to biti potrebno. Već je informiran da samo integraciju koja je obvezna je za vbseo ako se koristi. Za većinu Mods nema potreban bilo integraciju na sve. Samo oni modovi koji razbija vBulletin arhitektura može zahtijevati integraciju (molimo žaliti na Modovi autora o pogrešnim rješenjima) i to je također nije obavezno - možete samo dodati da vBET ignorirane stranice. Dakle, molim vas usmjerite točno koje Mods vam čini nevolje s vBET. Također, imajte na umu da možete raditi na ispitnom primjer pa tvoj pravi forum neozlijeđeni za vrijeme svojih testova.

Imajte na umu da nije bio optužen ni o čemu. Te je pitao da ga ponovno provjeriti, isto tako je dobio moj dojam na temelju vaših izjava - kao neposredno prije pisao opet o nekim tajanstvenim +20 mods gdje ćete morati ludi promjena, kada je već bio obaviješten da neće biti potrebno vjerojatno za većinu onih koji, ako na bilo koji. Jasno je opisano:

To je dostupan ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    I ja sam stvarno još uvijek imaju dojam da nisi pročitao integracije upute, jer se ponoviti o promjeni koda u svim modovima što se neće dogoditi.
    Molimo uzmite moje isprike ako vas dotakne - ipak je to moj dojam, a ja sam i danas nisu sigurni da ste stvarno pročitali, možda ćemo imati štand nešto drugo u našem umu prilikom pisanja o integraciji upute.
    Trebamo potvrdu da je sve učinjeno kako treba (što nisam siguran na sve, zato što je napisao da je napravio samo jedan korak, a zatim da je sve iu istoj rečenici da ne možete učiniti sve ...) prije nego idemo na korisnika poslužitelja. Dakle, molimo Vas da potvrdite da ste napravili cijeli vbseo integracije. Također Vam dati točne informacije o vašem problemu s promijenjenim URL (URL točno prije, poslije i detalje pristup kako bismo mogli provjeriti promjene).
    URL-ovi

PC igre | PC igračima i Parna igranje - Za engleskog jezika, sada ostaje ista kao i ne razbiti veze, kao što sam ne može koristiti 301 preusmjerenja zbog CDN CNAME sukoba
    PC hry | hraní joj nema PC herní parom (Česky) - Čini se da rade, vbnotification pokazuje hrpa čudan kod
    PC igre | PC Igra i igranje Steam (grčki) - Engleski ostaje

VBSEO mijenja - Neki koraci sukob s određenim postavkama na moj Mod Re-piše, Im ne zamjenjuje vbseo kôd, VBSEO radi savršeno bankomat, im ne mijenjaju njihov broj, razdoblje, ne bi bilo smisla za mene da se zahtijeva za promjenu koda u app koji radi, ne bi trebali imati manipulirati kod, što će se dogoditi kad imam nekoga nadograditi ili primijeniti zakrpu za taj softver? Moram se vratiti i ti koraci, sa svim mojim trenutnim dodataka nemam potrebu učiniti bilo što od toga.

WikiVault - nikada nije prouzročio mi problem

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Promjene vbseo koda su bitni. Bez njih, a tu su samo dvije od njih (i par promjena postavki u vašem vbseo k.č.), vBET neće raditi onako kako smo zamislili. Imam oko petnaest Mods koje se izvode na jednom od mojih foruma i nikada nisam imao problema s bilo kojim od njih tijekom vremena sam bio koristeći vBET. Sve dok slijedite upute za instalaciju na pismo stvari će raditi.

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Dakle, kako bi se taj posao moram manipulirati VBSEO kôd: P tako da mi nema smisla, kad sam nadograditi ili primijeniti VBSEO krpa bolestan morati vratiti i opet napraviti promjene, to je scenarij Im radi na tome da se izbjegne kao kuga

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Ok .... Odgovor sa Citati su slomio dok sam onemogućen ovaj dodatak: P

Registracija
    Listopada 2009

URL-ovi

PC igre | PC igračima i Parna igranje - Za engleskog jezika, sada ostaje ista kao i ne razbiti veze, kao što sam ne može koristiti 301 preusmjerenja zbog CDN CNAME sukoba
    PC hry | hraní joj nema PC herní parom (Česky) - Čini se da rade, vbnotification pokazuje hrpa čudan kod
    PC igre | PC Igra i igranje Steam (grčki) - Engleski ostaje

VBSEO mijenja - Neki koraci sukob s određenim postavkama na moj Mod Re-piše, Im ne zamjenjuje vbseo kôd, VBSEO radi savršeno bankomat, im ne mijenjaju njihov broj, razdoblje, ne bi bilo smisla za mene da se zahtijeva za promjenu koda u app koji radi, ne bi trebali imati manipulirati kod, što će se dogoditi kad imam nekoga nadograditi ili primijeniti zakrpu za taj softver? Moram se vratiti i ti koraci, sa svim mojim trenutnim dodataka nemam potrebu učiniti bilo što od toga.

WikiVault - nikada nije prouzročio mi problem
    Pozdrav Već sam vas pitao da otvori novu temu za svako pitanje. Ovo je samo o slomljena linkovi i druga pitanja neće se raspravljati ovdje. Nismo u mogućnosti da imaju nekoliko rasprava na jednom mjestu. 1 pitanje = jedna nit. Molimo, otvorite novu temu za ne prevedenih stranica koje treba prevesti (Već sam ti odgovorio kratko, ako je potrebno više molimo otvorenu novu temu za to). Isto tako otvoriti novu temu za vbnotifications (s detaljima - ne "hrpa čudnih koda", ali točno ono što mislite).

Ako instalacija ili integracija nije napravio odgovarajući onda možete imati bilo kakve probleme. Dok imate vBET odgovarajući instaliran i integrirani na vaš forum naš odgovor na vaša pitanja je - molim te koristiti upute koje se nalaze u readme.html i ovaj forum. Staviš krivo gorivo u svoj automobil - što očekujete? To je vaš automobil će raditi s vodom? Ako ne želite da to učinite je vaš izbor - možete reći da nema šanse da će uploadati na FTP datoteke X - imate pravo da to učinite i vBET ima pravo na raskid. Nećete imati prevedene URL-ove, bez integracije s vbseo. Možete imati problema s prevedenih linkova i redirections. A to je ono što je osobno slažem - OK shvaćamo da se dogovore o tome. Samo imajte na umu da je to vaš izbor, kada ćete imati problema i da smo već vam je dao rješenje koje je odbio. vbseo ne radi savršeno s vBET bez integracije i to je razlog integracije. Dakle, mi ne želimo da promijenite savršeno radni kôd - želimo li napraviti promjene da se to radi savršeno.
    WikiVault ima svoj pješčanik i ne mijenja ništa oko sebe. vBET radi na globalnoj razini i to utječe na sve (ako ne koristite ignoriranje parametar). Mi nismo ovdje kako bi raspravljali o WikiVault (osim ako imate problema s integracijom - onda molim te otvori novu temu). Molimo ostati s pitanjem - što se URL-ovi slomljena? Molim te, daj nam točne primjere slomljena URL-ova. Za bilo kojeg drugog pitanja molimo otvoriti novu temu. Ako nemate slomljena URL-ove onda ćemo razmisliti o ovom pitanju, kao riješen. Dakle, molim vas - pružaju nam primjer slomljena URL. Svi linkovi ste nam dali nisu slomljene.

Registracija
    Listopada 2009

Ok .... Odgovor sa Citati su slomio dok sam onemogućen ovaj dodatak: P
    Novu temu PO novom broju - Od sada ćemo ukloniti svaku poruku iz ove nit koja nije o tom pitanju. Samo da vas prisiljava da otvorite novu temu za to. To je stvarno potrebno - vjerujte nam, bez toga svi ćemo imati problema u komunikaciji. Vi već započela ovdje na najmanje 4 pitanja i pitao sam vam nekoliko puta otvoriti nove teme za njih. Umjesto da pokušavate dodati više pitanja ovdje. Samo jedno pitanje će se raspravljati ovdje. Za ostale - molim stvoriti jednu novu nit po svakom pitanju. Mi ćemo znati točno ono što mi još uvijek radimo na, što i kako je već riješeno. Može li slika cijeli forum u jednoj temi? Zašto se pokušava učiniti takvu stvar ovdje. Samo molim te - molim te - molim te - otvoren novi thread za svaki vaš problem

Također imajte na umu da dodate što više detalja kao što se inače ćete dobiti ništa više kao pitanje (gdje, URL, na primjer, kako da se reproduciraju i tako dalje).

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Dvije stvari:

1) integracija -. Modding na VBSEO nije potrebna, trčim mnogo dodataka, vbtube, svi Zmaj bajta Plugins, vbseo, vaultwiki itd itd, niti u jednom trenutku nisam moram manipulirati fizičke datoteke, integracija ne znači promjena koda, što znači imate mod 3rd party proizvoda kako bi se zadovoljile zahtjeve sami, što znači kad sam nadograditi VBSEO moram vratiti i opet napraviti promjene, znači više posla više vremena dolje
    2) Link - Oni sada rade, ali morao sam napraviti izmjene na moj URL ponovno piše za moj Akamai CDN usluga. P opet sam morao izmijeniti treću stranu kako bi se zadovoljile uvjet vašeg čep

Ja bih, ali ja ne mogu držati razbijanje moj forum se testirati plugin, vBET već me koštati oko 6-7 sati dolje testiranje i ponovno stvaranje i mijenjanje mješavinu dodataka omogućeno. Odgovor s Qoute = razbio, ja mogu ići sati bez toga, vbnotifications = vrlo važno, a vaša podrška traje do dugo da se vrati pa ja ne mogu potrošiti 6 sati s njim na, razbijanje forum čeka odgovor.

Stranica 3 od 4 FirstPrvi 1234 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •