Linkback na vbet u arhivu / sitemap je mrtav link. Ovaj link ne radi. Mrtvi linkovi su loše za SEO.
Linkback na vbet u arhivu / sitemap je mrtav link. Ovaj link ne radi. Mrtvi linkovi su loše za SEO.
možete zalijepiti ovdje URL ove stranice s ovim mrtav link? Ako možete, ovu vezu može iz svog ili našeg foruma.
To je isto ovdje.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/
Link na footer strane zastave.
ok hvala, ja ću to provjeriti
Riješeno i će biti uključeni u sljedećem izdanju. Za brzo popraviti molim:
1. Uredi / Includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Find:
3. Zamijeniti:Code:$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
Code:$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Zadnji uredio vBET; 04-08-10 na 16:54.
Ovaj je popravak uzrokuje prazan zaslon, cmon čovjek, uvijek to, pola assed popravci, zar ne testirati ove stvari?
Molimo, zamijeniti svoj stari skladu s tim novi kod:
php BBCode izbrisan "na kraju koda (prije </ div>). ako ga zamijeniti s ovom novom sve kod će raditi.Code:$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Žao nam je zbog toga.
Zadnji uredio kamilkurczak; 04-08-10 na 15:36.
Dodaj što znak? Vaš je popraviti nered.
vidi prethodni post i pokušajte ponovno molim
Potvrđujem - to je neki bug u PHP vBulletin BBCode. Također - ja ne sjećam da kad sam postavio pogreška koda zamijeniti kao kod pronaći - ali to je bio bezopasan, jer nije mogao lopatara.
Također, u ovom slučaju, jer vBullletin buga nije bilo u mogućnosti da lopatara dane upute. Ako jelen točno upute - da ne bi bilo u mogućnosti to učiniti, jer ovaj vBulletin PHP BBCode pogreška promijenila tekst koji želite pronaći. Dakle, trebali zaustaviti na korak, umjesto da ste upravo napravili sami promjene u kodu, a to je poništio foruma.
To je ispravljen sada (promijenjen u CODE BBcode), ali imajte na umu da nije ugar upute i to je bio uzrok vašeg foruma break. Također, naravno, jako mi je žao zbog ovog incidenta - obično sam povjerenje u vBulletin bbcodes. Ovaj put to je bio pogreška.
Zadnji uredio vBET; 04-08-10 na 17:05.