Žao nam je ...
sam objavio u krivu dijelu prije
Ja sam koristeći VB 4.0.2
i VBET 420
ali više jezika nije podržan na moj forum.
Žao nam je ...
sam objavio u krivu dijelu prije
Ja sam koristeći VB 4.0.2
i VBET 420
ali više jezika nije podržan na moj forum.
Zadnji uredio badawidollah; 26-03-10 na 17:17.
Sve konfiguracije uz characterset su izrađeni od Admin CP-> Postavke-> Mogućnosti-> - Prikaži sve postavke --. Neki koraci su označene kao (samo za UTF-8 charactersets) ili kao (Obavezno za ne utf-8 charactersets) - to znači da ćete je napravio ovaj korake prema vašim forum characterset (kako provjeriti moj forum characterset).
1. (Obavezno) Podesite "Meta opis" - čak i ako koristite neki mod koji mijenja meta opis teme, postavite neku vrijednost ovdje - na drugi način RSS mogu biti slomljena.
2. (Obavezno) Postavite "provođenje Canonical URL" na "Strogi" - inače istoj stranici će biti prihvatljiva misao mnogo URL-ova što je loše za SEO.
3. (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 '- inače vBuletinTM može razbiti neke znakove uzimanje više od 1 bajt (tj. iz japanske).
4. (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Clear "znak praznine striptizeta" vrijednost - inače vBuletinTM može razbiti neke japanske znakove (oni znakovi su dio japanske znakove)
Samo sam vidjeti broj 1 i 2 samo
gdje je broj 3 i 4 mjesto?
gdje je osoblje ovdje?
To zvuči kao nešto što je ispravno konfiguriran na forumu ... Koristite li vbSEO?
može prevesti na više jezika
ali kad sam poslije na drugim jezicima, to ne mogu prevesti
hvala
Postavite characterset vrijednost u malim <<<ovo nije pronađena
Ja sam koristeći vbseo
i još jedan je nije pronađena
gdje staviti to. httaccess?
Ja sam koristeći vbseo i ja dont znati gdje staviti. httaccess u vbseo.php
Ne vidi se pravila
# (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 '- inače vBuletinTM može razbiti neke znakove uzimanje više od 1 bajt (tj. iz japanske).
# (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Clear "znak praznine striptizeta" vrijednost - inače vBuletinTM može razbiti neke japanske znakove (oni znakovi su dio japanske znakove)
# (Samo za UTF-8 charactersets) Postavite characterset vrijednost u malim - vBETTM velika i mala slova za characterset. Dakle, ako koristite UTF-8 onda bi bili sigurni da ste postavili 'utf-8 "(kako to provjeriti moj forum characterset)
Ja sam koristeći VBulletin4.0.2
mislim da je korištenje UTF-8 charactersets
ISO-8859-1 <<<<<<<<< ovo sam našao
ali na engleski
moj forum pomoću Indonezija.
kako?
i gdje staviti da. httaccess kod?
JA dont vidjeti vbseo.php pravila postoje
bok
nitko nije ovdje
admin previše