Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 15

Thread: više jezika nije podržan još

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Default više jezika nije podržan još

Žao nam je ...
    sam objavio u krivu dijelu prije

Ja sam koristeći VB 4.0.2
    i VBET 420

ali više jezika nije podržan na moj forum.
    Zadnji uredio badawidollah; 26-03-10 na 17:17.

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Sve konfiguracije uz characterset su izrađeni od Admin CP-> Postavke-> Mogućnosti-> - Prikaži sve postavke --. Neki koraci su označene kao (samo za UTF-8 charactersets) ili kao (Obavezno za ne utf-8 charactersets) - to znači da ćete je napravio ovaj korake prema vašim forum characterset (kako provjeriti moj forum characterset).

1. (Obavezno) Podesite "Meta opis" - čak i ako koristite neki mod koji mijenja meta opis teme, postavite neku vrijednost ovdje - na drugi način RSS mogu biti slomljena.
    2. (Obavezno) Postavite "provođenje Canonical URL" na "Strogi" - inače istoj stranici će biti prihvatljiva misao mnogo URL-ova što je loše za SEO.
    3. (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 '- inače vBuletinTM može razbiti neke znakove uzimanje više od 1 bajt (tj. iz japanske).
    4. (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Clear "znak praznine striptizeta" vrijednost - inače vBuletinTM može razbiti neke japanske znakove (oni znakovi su dio japanske znakove)

Samo sam vidjeti broj 1 i 2 samo
    gdje je broj 3 i 4 mjesto?

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

gdje je osoblje ovdje?

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

To zvuči kao nešto što je ispravno konfiguriran na forumu ... Koristite li vbSEO?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by badawidollah View Post
    Sve konfiguracije uz characterset su izrađeni od Admin CP-> Postavke-> Mogućnosti-> - Prikaži sve postavke --. Neki koraci su označene kao (samo za UTF-8 charactersets) ili kao (Obavezno za ne utf-8 charactersets) - to znači da ćete je napravio ovaj korake prema vašim forum characterset (kako provjeriti moj forum characterset).

1. (Obavezno) Podesite "Meta opis" - čak i ako koristite neki mod koji mijenja meta opis teme, postavite neku vrijednost ovdje - na drugi način RSS mogu biti slomljena.
    2. (Obavezno) Postavite "provođenje Canonical URL" na "Strogi" - inače istoj stranici će biti prihvatljiva misao mnogo URL-ova što je loše za SEO.
    3. (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 '- inače vBuletinTM može razbiti neke znakove uzimanje više od 1 bajt (tj. iz japanske).
    4. (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Clear "znak praznine striptizeta" vrijednost - inače vBuletinTM može razbiti neke japanske znakove (oni znakovi su dio japanske znakove)

Samo sam vidjeti broj 1 i 2 samo
    gdje je broj 3 i 4 mjesto?
    Odaberite sve opcije u vB - tada možete pronaći zanimljivu opciju po ctrl + f i naziv parametra pisanja Ako će i dalje imati problem javite nam

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by badawidollah View Post
    Žao nam je ...
    sam objavio u krivu dijelu prije

Ja sam koristeći VB 4.0.2
    i VBET 420

ali više jezika nije podržan na moj forum.
    Što točno ne radi? Imate li raditi prijevode odmah ili ne može napraviti vBET radi uopće? Što se događa kad idete na prevedeno stranica?

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

može prevesti na više jezika
    ali kad sam poslije na drugim jezicima, to ne mogu prevesti

hvala

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Postavite characterset vrijednost u malim <<<ovo nije pronađena
    Ja sam koristeći vbseo

i još jedan je nije pronađena
    gdje staviti to. httaccess?
    Ja sam koristeći vbseo i ja dont znati gdje staviti. httaccess u vbseo.php

Ne vidi se pravila

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

# (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Set "Broj znakova prije omatanje teksta" na '0 '- inače vBuletinTM može razbiti neke znakove uzimanje više od 1 bajt (tj. iz japanske).
    # (Obavezno za ne utf-8 charactersets) Clear "znak praznine striptizeta" vrijednost - inače vBuletinTM može razbiti neke japanske znakove (oni znakovi su dio japanske znakove)
    # (Samo za UTF-8 charactersets) Postavite characterset vrijednost u malim - vBETTM velika i mala slova za characterset. Dakle, ako koristite UTF-8 onda bi bili sigurni da ste postavili 'utf-8 "(kako to provjeriti moj forum characterset)

Ja sam koristeći VBulletin4.0.2
    mislim da je korištenje UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< ovo sam našao

ali na engleski
    moj forum pomoću Indonezija.

kako?

i gdje staviti da. httaccess kod?
    JA dont vidjeti vbseo.php pravila postoje

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

bok