Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: Hoće sadržaj retroaktivno biti prevedeno?

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Default Hoće sadržaj retroaktivno biti prevedeno?

Moje razumijevanje vBET-a je da će automatski generirati 51 prijevod za svaki dio sadržaja koji se stvori. To postavlja neka pitanja. Zar vBET više ne treba predmemoriranje jer prevedeni sadržaj već postoji za sav sadržaj? Još jedno pitanje koje imam odnosi se na to kada je instaliran vBET 4.x. Je li postojeći sadržaj (sadržaj unesen prije instalacije vBET-a) preveden na 51 drugi jezik ili prijevod započinje samo novim sadržajem? Ako se postojeći sadržaj ne prevodi automatski na 51 drugi jezik, hoće li to učiniti ako samo otvorite dokument i prisilno osvježite ili su potrebni drugi koraci? Postoji li skupna datoteka koja se umjesto toga može pokrenuti kako bi se prisilio prijevod cijele baze podataka? I, kako se može utvrditi je li vBET preveo dokument na 51 drugi jezik? Hvala što ste pročitali sva ova pitanja!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Ne - vBET nije automatski generirati 52 prijevoda za svaku poruku. To je zabranjeno Google TOS. vBET prevodi na zahtjev i, naravno, koristi cache memorije, ako rezultati su već spremljene.
    vBET će prevesti sve svoje sadržaje - stari oglas novo, jer je prijevod je na zahtjev. Možete osjećati se neke stranice već je preveden, jer prvi prijevod potrebno više vremena (jer moramo pričekati rezultate Google), nakon toga je puno brže. Ne morate na silu osvježavajućim bilo koji sadržaj - prevedeno stranica imaju različite URL-a.

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

U redu, sada razumijem. Mislim da sam zbunjena opis koji se pojavljuje na vBET početnu stranicu kada kaže: "vBET odmah čini foruma imaju 52 puta više sadržaja, za 52 jezika! To znači da 52 puta više URL-ova na teme koje će se sada posjećuju korisnici koji traže sadržaj u njihovu materinskom jeziku. "
    Imajte na umu da sam jako sretan s rezultatima već vidim iz vBET. Međutim, opis kako funkcionira vBET znači da ako je netko za, primjerice, Španjolska, ulazi upit Google pretraživanje na španjolskom za nešto što je ušao na engleskom jeziku na mojoj stranici oni neće biti u mogućnosti da ga pronaći? Opet, mislim da vBET je revolucionarna i veliki primjer dobre prakse programiranja. JA pravedan trebate biti sigurni da razumijem kako se to u potpunosti funkcionira. Samo mi pokažite postojeći resurs, ako ste već to tumači. Hvala!

Registracija
    Listopada 2009

Opis govori kako vaš forum djeluje - i nakon što instalirate vBET vaš forum djeluje kao da imaju odmah 52 puta više sadržaja
    Google i druge roboti su snimili sada vaše prevedene stranicama i indeksira ga u odgovarajućim jezicima. Dakle, ako netko iz Španjolske će se staviti u Google upit na španjolskom onda on može naći prevedene sadržaj
    Je li netko iz Španjolske će staviti upit na engleskom onda naravno Google će tražiti engleski sadržaj. Ipak, možete koristiti vBET opcije za automatsko preusmjeravanje takvog gosta na njegov jezik (vBET ga prepoznaje po zaglavljima poslanim web preglednikom)
    Ako imate bilo kakvih drugih pitanja - molimo samo pitajte

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Ne googles besplatno prevoditelj to ista stvar?

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    Ne googles besplatno prevoditelj to ista stvar?
    No Google slobodno prevoditelj neće dati 52 puta više URL-a koji su indeksirane i donosi vam dodatni promet. Google neće prevesti URL-a. Google neće dopustiti korisnicima da pisati poruke u različitim jezicima. Google prevodi samo. vBET podržava višejezične društva i daje vam bolje SEO.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Slažem se, ja ću se kupuju vrlo uskoro.

Ipak sam prijatelju nedavno kupiti ovu "prije 4 dana", a on je još vidjeti bilo indeksiranih stranica za različite jezike i na Google drugoj zemlji tražilicama.
    Zadnji uredio hotslot; 18-04-10 na 02:37.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Quote Originally Posted by hotslot View Post

Ipak sam prijatelju nedavno kupiti ovu "prije 4 dana", a on je još vidjeti bilo indeksiranih stranica za različite jezike i na Google drugoj zemlji tražilicama.
    Dude, to obično traje nekoliko tjedana, ako ne i mjeseci. Njegova zajednička znanja ljudi koji su u tražilice optimizacija.

Također, ja osobno ne bi ni preporučiti preuzimanjem ovog, osim ako imate vbSEO kao dobro. vbSEO čini URL-a tražilicu prijateljski .... i vBet čini vaš forum čitljivi u svim jezicima i također indeksa ih u mnogo više tražilicama iz cijele zemlje.

Nakon tražilice prepoznaje sadržaj Vaših stranica su prihvatljiva za tražilice (jezik), oni će ih odvesti u.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by mikeinjersey View Post
    Također, ja osobno ne bi ni preporučiti preuzimanjem ovog, osim ako imate vbSEO kao dobro. vbSEO čini URL-a tražilicu prijateljski ....
    vBulletin 4.x je bilten prijateljski URL-ova funkcionalnost - ne morate vBSEO za to više. Naravno, postoje razlike između konfiguraciju mogućnosti u rodnom vBulletin prijateljski URL-ove i vBSEO URL-ova.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Quote Originally Posted by mikeinjersey View Post
    Dude, to obično traje nekoliko tjedana, ako ne i mjeseci. Njegova zajednička znanja ljudi koji su u tražilice optimizacija.

Također, ja osobno ne bi ni preporučiti preuzimanjem ovog, osim ako imate vbSEO kao dobro. vbSEO čini URL-a tražilicu prijateljski .... i vBet čini vaš forum čitljivi u svim jezicima i također indeksa ih u mnogo više tražilicama iz cijele zemlje.

Nakon tražilice prepoznaje sadržaj Vaših stranica su prihvatljiva za tražilice (jezik), oni će ih odvesti u.
    Ne mislim da je to istina. Ove web stranice imaju visok PR rating, te su on-line za 10 godina.

Im prilično sigurni da se svidjela od strane Googlea.

toplo se tiče

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •