Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Да ли ће садржај ретроактивно бити преведено?

Default Да ли ће садржај ретроактивно бити преведено?

Moje razumevanje vBET-a je da će automatski generisati 51 prevod za svaki deo sadržaja koji se kreira. Ovo postavlja neka pitanja. Zar vBET više ne treba keširanje pošto prevedeni sadržaj već postoji za sav sadržaj? Drugo pitanje koje imam je kada je vBET 4.x instaliran. Da li je postojeći sadržaj (sadržaj unet pre nego što je vBET instaliran) preveden na 51 drugi jezik ili prevođenje počinje samo novim sadržajem? Ako postojeći sadržaj ne prevede automatski na 51 drugi jezik, da li će to učiniti ako samo otvorite dokument i primorate na osvežavanje ili su potrebni drugi koraci? Da li postoji datoteka komandi koja može da se pokrene da bi se primorao prevod cele baze podataka? I, kako se može utvrditi da li je dokument preveo vBET na 51 drugi jezik? Hvala što ste pročitali sva ova pitanja!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не - вБЕТ није аутоматски генерисати 52 превода за сваку поруку. Ово је забрањено Гоогле ТОС-а. вБЕТ преводи на захтев и, наравно, користи кеш ако резултати су већ кеширају.
    вБЕТ ће превести сав садржај - старог огласа ново, јер је превод на захтев. Можете осетити да ли неко страница је већ преведена, јер је први превод потребно више времена (јер морамо да чекамо за Гоогле резултати) после тога је много брже. Не морате да натера освежење било који садржај - преведена страна имају различите УРЛ-а.

У реду, сад схватам. Мислим да сам био збуњен опис који се појављује на почетној страници вБЕТ када се каже "вБЕТ тренутно чини форума имају 52 пута више садржаја, у 52 језика То значи 52 пута више УРЛ-ова на теме које ће сада бити посети корисници који трагају! садржаја на матерњем језику. "
    Имајте на уму да сам веома задовољан резултатима сам већ видим са вБЕТ. Међутим, опис како функционише вБЕТ значи да ако неко, на пример, Шпанија, улази Гоогле претрагу упит на шпанском језику за нешто што је ушао на енглеском језику на свом сајту да неће моћи да га пронађе? Опет, мислим да вБЕТ је револуционаран и одличан пример добре праксе програмирања. Ја само треба да будете сигурни да разумем како то у потпуности функционише. Само упутити ме на постојеће ресурсе ако сте већ објаснио. Хвала!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Opis govori o tome kako se vaš forum ponaša - i nakon instalacije vBET-a vaš forum se ponaša kao da imate trenutno 52 puta više sadržaja
    Гоогле и други роботи су пузи сада ваше преведене странице и индекса га у одговарајућим језицима. Дакле, ако неко из Шпаније ће ставити у Гоогле упиту на шпанском онда можете да пронађете преведен садржај
    Da li će neko iz Španije staviti upit na engleski onda će naravno Google tražiti engleski sadržaj. Ipak možete da koristite vBET opcije da biste takvog gosta automatski preusmerili na njegov jezik (vBET ga prepoznaje po zaglavljima koja šalje Veb pregledač)
    Ако имате било каква друга питања - молим вас само питајте

Не Гоогле-бесплатно преводилац раде исту ствар?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би hotslot View Post
    Не Гоогле-бесплатно преводилац раде исту ствар?
    Но Гоогле слободне преводилац неће вам дати 52 пута више УРЛ адреса на које су индексиране и доноси вам додатни саобраћај. Гоогле неће превести ваш УРЛ адреса на. Гоогле неће дозволити корисницима да пишете поруке на различитим језицима. Гоогле преводи само. вБЕТ подржава вишејезичне друштву и даје бољу СЕО.

Слажем се, ја ћу бити куповине веома кратко.

Међутим имао сам пријатељ недавно купити ово "пре 4 дана" и да тек треба да види било који индексирају странице за различите језике чак и на различитим моторима Гоогле земље претраге.
    Последњи изменио hotslot; 18-04-10 U 02:37.

Quote Оригиналли постед би hotslot View Post

Међутим имао сам пријатељ недавно купити ово "пре 4 дана" и да тек треба да види било који индексирају странице за различите језике чак и на различитим моторима Гоогле земље претраге.
    Брате, који обично траје недељама, ако не и месеци. Његова познато људи који су у претраживача оптимизација.

Такође, ја лично не бих ни препоручити преузимање, осим ако сте вБСЕО као добро. вБуллетин чини претраживача УРЛ пријатељски .... и вБет чини ваш форуму читљив на свим језицима и такође индексира их много више претраживача из целе земље.

Када претраживач препознаје садржај ваше странице су прихватљиви за њихово претраживаче (језик), они ће их унутра

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mikeinjersey View Post
    Такође, ја лично не бих ни препоручити преузимање, осим ако сте вБСЕО као добро. вБуллетин чини претраживача УРЛ пријатељски ....
    Крстарица 4.к је билтен УРЛс функционалност - не морате вБуллетин за то више. Наравно да постоје разлике између конфигурације могућности у родном СМФ УРЛс и вБуллетин УРЛ.

Quote Оригиналли постед би mikeinjersey View Post
    Брате, који обично траје недељама, ако не и месеци. Његова познато људи који су у претраживача оптимизација.

Такође, ја лично не бих ни препоручити преузимање, осим ако сте вБСЕО као добро. вБуллетин чини претраживача УРЛ пријатељски .... и вБет чини ваш форуму читљив на свим језицима и такође индексира их много више претраживача из целе земље.

Када претраживач препознаје садржај ваше странице су прихватљиви за њихово претраживаче (језик), они ће их унутра
    Ја не мислим да је то истина. Ових сајтова имају висок рејтинг и ПР су онлине 10 година.

Им прилично сигурни да волео Гоогле.

Срдачан поздрав

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •