Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 24

Thread: Puno problema instalacija na vbulletin 5

Navojni Pogledaj

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Rujna 2015

Exclamation Puno problema instalacija na vbulletin 5

Pozdrav, imam nekih problema s instalacijom na vbulletin 5
    Imam upload datoteka, postaviti moj google api ključ i sve potrebne postavke na admincp

Našto ja pokušao to uvesti proizvod-vbenterprisetranslator.xml ja je dobio greška:

[QUOTE]
    Uvoz proizvoda, molimo pričekajte...

[:]
    Upozorenje: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): nije ispunilo proročanstvo to OpenBSD tok: ništa takvog varalica ili Imenik in.../includes/adminfunctions_product.php(881): eval’d() kod na crta 2
    Fatalna pogreška: require_once(): nije uspjelo otvaranje potreban ' / home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / usr/lib/php: / usr/Lokalno/lib/php ') u /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): eval’d() kod na crta 2
    [/ QUOTE]

[/ QUOTE]

tako da sam dodao ovaj redak da mi "+ core+includes+config.php" da decalre u "['ostalo'] ['admincpdir']"
    [Ponuda] $config ['ostalo'] ['admincpdir'] = 'admincp'; [/ QUOTE]
    vBulletin 5.1.9 nema ovu liniju iz zadane.

Kako može ovaj xml pitati za varijabla koja ne postoji?

U svakom slučaju, nakon toga je instaliran. Otišao vbet postavke i dodao svoj google api ključ i sve potrebne postavke.

Nakon što sam uredio moj .htaccess i dodao prvo ove linije (koje na ne-ne-prijenos + Alati + preusmjeravanje pravila):
    [QUOTE] RewriteEngine na
    Opcije FollowSymLinks

RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*). $ archive/index.php?/$2 & jezik = 1 $ [L QSA]
    RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
    RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*). $ $2? jezik = $1 [L, QSA]
    [/ QUOTE]

Je ne izrađen na sve, bilo koji jezik zastava ja prebran jezik je još uvijek engleski

Onda sam dodao ostale linije u u .htaccess:
    [QUOTE] RewriteCond % {QUERY_STRING}! Preusmjereno =
    RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
    RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]

Izrađen, našto ja klik na jezik zastava to je promijenio jezik foruma, ali... slika privitaka su rezultati i nije mogao prijaviti na admincp,
    Kada sam pokušao da se prijavite na admincp sam dobio ovaj greška:
    [QUOTE] Nema ulazne datoteke naveden. [/ QUOTE]

UREĐIVANJE 2-10-15:

Molimo vas da pročitate moj zadnji post na ovu temu da biste dobili pomoć za instalaciju na vbulletin 5.1.9
    Zadnji uredio rafail; 02-10-15 na 17:24.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •