Sada sam je gledao prije nego što sam napravio promjenu, ali nakon što se čini da izgleda kako bi trebala! Obavijest sada iz nekog razloga kad im u forum i ići izvan stranicu jezik mijenja natrag na Engleski
Sada sam je gledao prije nego što sam napravio promjenu, ali nakon što se čini da izgleda kako bi trebala! Obavijest sada iz nekog razloga kad im u forum i ići izvan stranicu jezik mijenja natrag na Engleski
Pojavit će se unutar foruma nije se ponovno izravno petlja prilikom otvaranja forum. Možete potvrditi ovo se događa prije nego što sam uradio Zadnji update
Ako tekst preveden prikazuje prijevod. Ako tekst nije preveden i će biti iscrpljen ograničenja pokažite izvorni tekst.
Imajte jedno pitanje u jednoj niti.
Petlji preusmjeravanja vjerojatno zbog nepravilno postavljanje vBET, .htaccess i ne podržava DBSEO. U postavkama VBET -> AdminCP -> glavni Postavite li vBulletin linkovi, ali pravila u .htaccess za vBSEO. Osim toga, ne koristite vBSEO ali DBSEO. DBSEO vjerojatno preusmjeriti na druge linkove od vBET i tu je petlju.
Zadnji uredio Marcin Kalak; 21-07-15 na 18:37.
je rad ispravno našto ja Installer DBSEO... Daj čeprkati oko neke
Pokušajte postaviti -> AdminCP vBET - > glavni -> vrsta veze na vBSEO linkovi.
Zadnji uredio Marcin Kalak; 23-07-15 na 09:01.
To činiti se to imati ispraviti problem! Hvala
Otvorit će još jedan thread na mogući problem
Drago mi je da sam mogao pomoći.