Sada mi nije izgledalo pre nego što sam se promeni, ali nakon što se čini da gledamo kao što se i očekivalo! Ja to obaveštenje za neki razlog kad sam na forumu i da je van stranice jezik promene nazad na engleskom jeziku
Sada mi nije izgledalo pre nego što sam se promeni, ali nakon što se čini da gledamo kao što se i očekivalo! Ja to obaveštenje za neki razlog kad sam na forumu i da je van stranice jezik promene nazad na engleskom jeziku
Čini se da unutar foruma ne postoji ponovo direktno petlje kada otvaranje foruma.. Ja mogu da potvrdim da je ovo ne dešava pre nego što sam poslednja informacija
Ako je tekst preveden onda prikazuje prevod. Ako tekst nije preveden i da će biti iscrpljeni ograničenja tada pokazati originalni tekst.
Molim Vas zadržati jedno pitanje u jedan konac.
Preusmeri petlju verovatno zbog neispravne postavke vBET, .htaccess i ne podržava DBSEO. U postavkama AdminCP->vBET->Glavni Imate set Linkovi vBulletin, ali pravila u .htaccess imate za vBSEO. Pored toga, ne koristite vBSEO već DBSEO. DBSEO verovatno preusmerava na druge linkove osim na vBET i postoji petlja.
Последњи изменио Marcin Kalak; 21-07-15 U 18:37.
Radi ispravno kada sam instaliran DBSEO.. Dozvolite mi da vre njemu s jedan tap oko nekih
Pokušajte odrediti Tip adminCP->vBET->Main->Link на vBSEO linkovi.
Последњи изменио Marcin Kalak; 23-07-15 U 09:01.
Čini mi se da su ispravljeni problem! Hvala
Ja ću otvoriti još jedan konac na moguće kao i
Драго ми је да могу да ти помогнем.