Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: prazne riječi i 3 URL-ova na bazi prevedenih stranica

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default prazne riječi i 3 URL-ova na bazi prevedenih stranica

Bok

Upravo sam primijetio da na mom forumu (koristeći vBSEO automatsko označavanje ključnih riječi niti)

) ključne riječi nedostaju na prevedenih stranica
    <meta name="keywords" content="" />

b) Imam tri bazu URL-ove definirana u meta tagova:

<head> <base href="http://www.patientenfragen.net/" />
    <base href="http://www.patientenfragen.net/en/" /> <!--[ ako IE]> </ baza> <! [endif ]-->< bazu href = "http:// www.patientenfragen.net/ "/>

primjer:

Diazepam (Valium) Ovisnost

To svakako treba biti fiksna

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok

) naš ReadMe.html u vBSEO integracije dijelu kaže:
    (Obvezno) Isključite opciju "Zamijeni" META ključne riječi "sadržaj?"
    Mi smo imali velike probleme s ovim elementom (kao što se sjećam da je zbog vBSEO dodaje ključne riječi izvan BB sustava, ali to bi mogao biti nešto drugo), a to jednostavno nije podržan u ovom trenutku.

b) To je u redu i to je u svrhu. To funkcionira tako jer prijevod za praćenje povećava bazu link koji ne bi trebalo biti učinjeno. Dakle, nakon svega je dodao novi prije i poslije (čast nekim preglednicima prvi neki zadnji). Dakle, to je izvedivo rješenje. Ipak - možemo razmišljati o drugi - kao što samo zamjena izvorne baze. Čini se kao bolji i sam pitate zašto nismo to učinili na početku ... Dakle - ipak sam dodao na TODO liste za promjenu ovo rješenje. Uz nizak prioritet, jer stvarni je rad, ali je dodao

Također sam ga premjestiti da značajka zahtjeve budući da nema bug ovdje

Član
    Registracija
    Listopada 2009

No, čak i sa "Zamijeni" META ključne riječi "sadržaj?" off, postoji jednostavno nema riječi o prevedenih stranica.
    Što nije dobro i problem / bug vBET-a

SEO bi trebao biti važan uzrok glavna svrha ovog moda je dovesti nove korisnike na vaš forum putem tražilica

Registracija
    Listopada 2009

To ne bi trebao biti na ovaj način i to ne na našim forumima. Jeste li napravili bilo kakve promjene u predložak odgovorni za ključne riječi? Da li su ključne riječi vidljive na ne prevedenih stranica?

Molimo PM nam pristup pojedinosti svoje Amin CP i FTP - kao što sam napisao ne možemo ga reproducirati na našoj strani.

PS.
    Ključne riječi su zanemareni od strane većine roboti - stvarni sadržaj se koristi. Naravno da prag treba prevesti

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Oh čovjek, a ne opet.

Znaš ja ne davati Admin pristup
    Imam postaviti forum klon opet ... je to stvarno potrebno?

Ključne riječi su prisutni na stranicama nije preveden
    Samo prevedene one nemaju ključne riječi.

Registracija
    Listopada 2009

Mi smo samo ne mogu reproducirati problem. I bez da mi nije moguće raditi na njemu. U ovom trenutku mislim da je problem negdje konfiguracija na forumu, a ako ne na ključne riječi prevedene na stranicama su prisutni onda definitivno se odnose na vBET - samo trebamo znati kako.
    Možete stvoriti i privremene račune što će biti lakše, ili provjeriti da li vaš prethodni klon postoji. Znamo nitko drugi s tim problema ...

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Nema promjena na headinclude predložak koji utječu na liniji meta ključne riječi.

vBSEO je postavljen na NO za "Zamijeni" META ključne riječi "Sadržaj"
    i da i bez oba puta bez riječi se prikazati na prevedenih stranica.

Ok sam pronašao problem:

Koristim (d) više meta ključne riječi.
    Ovdje su moji s kojima to ne radi:

Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Stres, Therapie, Ernährung, Medikament, dijagnosticirati, Arzt, Symptome, Heilung, Krebs, Medikation, Doktor, Operacija, Klinik, gesund, krank, Arznei, Apotheker, Behandlung, Heilmethoden, Akupunktur, Homöopathie, Naturheilverfahren, Erfahrungsberichte, Ärzte, Krankenhaus, Krankenkasse, Krankenversicherung, Fragen und Antworten, Gesunde Ernährung, DIAT, Nahrungsmittelunverträglichkeiten, Rezept, Allgemeinmedizin, Innere Medizin, Krankenpflege, Allergologie, Altenpflege, Anatomie, Anästhesiologie, Arbeitsmedizin, Audiologie, Phoniatrie Augenheilkunde , Biochemie, chirurgie, Dermatologie, Venerologie, Endokrinologie, Epidemiologie, Ernährung, Diätetik, Ethnomedizin, Gastroenterologie, Genetik, Gendiagnostik, Gentechnik, Geriatrie, Gerontologie, Gynäkologie, Geburtshilfe, Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, Higijena, Hyperbare Medizin, Hämatologie, Immunologie, Kardiologie, Kinder-und Jugendpsychiatrie, Kinderheilkunde, Laboratoriumsmedizin, Logopädie, Lungenheilkunde, medizinische Informatik, medizinische Psychologie, Mikrobiologie, Infektiologie, Mund-Kiefer-Gesichtschirurgie, Naturheilverfahren, Nephrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Neuropsychologie, Notfall-und Intensivmedizin, Onkologie, Orthopädie, Pathologie, Pflege, Pharmakologie, Toxikologie, Physikalische Therapie, Physiologie, Psychiatrie, Psychotherapie, Radiologie, Nuklearmedizin Rechtsmedizin, Rehabilitacija, Reisemedizin, Tropenmedizin, Reproduktionsmedizin, Rheumatologie, Schlafmedizin, Schmerztherapie, Sexualmedizin, Sozialmedizin, Sportmedizin, Telemedizin, Transfusionsmedizin, Umweltmedizin, Urologie, Zahnmedizin, zdravstvo, Gesundheitswesen, Arztpraxis, Apotheker, Student, Medizinstudium, Arztrecht, Doktor
    Zapravo sam potpuno propustila da sam toliko ključne riječi.
    Ako sam ih smanjiti na nekoliko radi.

Ja ih svesti na:
    Medizin, Patienten, Fragen, Gesundheit, Krankheit, Schulmedizin, Therapie, Medikament, dijagnosticirati, Arzt, Symptome, Operacija, Klinik, Behandlung, Heilmethoden
    i s tim da ne rade.

To bi trebalo biti fiksne ionako

StarBuG

Registracija
    Listopada 2009

Da - to bi trebalo biti i to će Hvala za otkrivanje onoga što je pitanje ovdje. Nismo pokušati reproducirati ali s velikom količinom ključnih riječi, ali to bi trebalo biti to I kao što znam kod vBET-a mogu se kladiti da postoji korištena funkcija koja ne reže tekst - tako da Google dobiva previše i umjesto prijevoda daje pogrešku. Dakle, ključne riječi su prazne. Mi ćemo to ispraviti

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •