Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Google Simple API pristup

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2012

Default Google Simple API pristup

Moram priznati da sam stvarno ne čini da bi mogli shvatiti kako Google API ključ priča funkcionira. Čini se da je plaćeni servis, a ja nisam aktivirati svoje podatke o naplati. No ja sada vidim prostor u mom Google API stranici koja kaže Simple API pristup i to izgleda ovako.

Ključ za aplikacije preglednika (s refererima)
    API ključ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Refererima: Bilo referer dopušteno
    Aktiviran na: 25. ožujka 2012 06:56
    Aktivira: xxxxxx ******** com - vama
    Zastarjeli ključ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Status: Aktivno do 26. ožujak 2012 06:56 (To sam stvarno ne razumijem kako se taj datum mijenja cijelo vrijeme)

Tako je to API ključ sam trebala biti s pomoću naplate ili ne mogu naći još jedan negdje drugdje

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Iz PM informacija Pretpostavljam ste riješiti svoj problem Da, to je to API ključ

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2012

Pa onda to također ne rade za mene kao što je isto s drugima. 90% vremena to pokazuje prijevod nije dostupan. Nakon tri dana bez bilo kakve podrške sam sada uklonili tu mod iz mog foruma

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Jeste li pokušati koristiti manje prijevodi jezika? Ili molim samo pročitati ovaj post o performanse

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2012

Pokušao sam se samo da odaberete jezike koji moji članovi koriste primarne europske jezike samo. Međutim svaki put bih pogledati je vidljivo da nema prevoditeljske usluge bili dostupni. I onda će morati ručno pokrenuti zakazani zadatak za skeniranje ih opet i to će pokupiti jedan ili možda dva najviše. I onda će vidjeti nekoliko minuta kasnije ponovno je imao prevoditeljske usluge dostupne opet. Dakle, kao što sam platio za instalaciju usluge kao što sam nije mogao dobiti ovaj posao, bez obzira što sam učinio. No ja još uvijek sjedio s istim problemima i nakon što je proveo tri do četiri dan bore na svoje bez pomoći ili odgovor iz ovdje sam ga ukloniti.

Dakle, kao što sam rekao da ne rade za mene tako da mogu li ugoditi imati povrat

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2012

Dvaput mjesto

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Povrat tema je objašnjeno na PM

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove