Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Google просто API достъп

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Default Google просто API достъп

Трябва да призная, че аз наистина не изглежда да е можете да разберете как работи Google API ключови история. Изглежда, че е платена услуга, и активирам моето информация за плащане. Но сега виждам област в моя Google API страница, която казва прости API достъп и изглежда, че нещо подобно.

Ключ за браузъра приложения (с referers)
    API ключ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referers: Всяко препратили разрешено
    Активиран на: 25 март 2012 г. 6: 56 ЧАСА
    Активира от: xxxxxx ******** com – ви
    Остарелите ключ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Статус: Активен до 26 Mar 2012 г. 6: 56 ЧАСА (това наистина не разбирам като тази дата се променя постоянно)

Така че това е клавишът API, аз използвам, за да се използва с фактуриране или да намеря друг друго място

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    От вашата информация за PM предполагам, можете да разрешите вашия проблем Да е този ключ на API

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Добре тогава то също не работи за мен е същото с другите. 90 % от времето се показва превод не е достъпна. След 3 дни без никакви вид на помощта са сега отстранили този mod от моя форум

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Имате ли се опитате да използвате по-малко преводи езици? Или просто прочетете този пост за изпълнение

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Аз са се опитали да имат само го избора на езиците, че ми членове използват основни европейски езици само. Въпреки това всеки път, когато ще е показва, че няма преводачески услуги са налични. Тогава ще трябва да изпълните ръчно планираната задача да сканирате за тях отново и тя ще избере една или две може би най-много. След това аз ще видите няколко минути по-късно, че отново тя не няма налични преводачески услуги отново. Така, както се плаща за услугата на инсталиране, не може да получи тази работа без значение на това, което го направих. Въпреки това аз все още е да седи със същите въпроси и след като прекарва 3-4 дни, се борят на моята собствена с помощ или отговор от тук го отстранили.

Така както казват, че той не работи за мен така, че да извикате възстановяване

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Двойното осчетоводяване

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Тема за възстановяване е обсъден на PM

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения