Bok. Najprije provjerite imate li stupac vbet_def_lang u korisnik stol. Također je Korisnik ili korisnik? Ako stupac ne postoji, molimo uvoz vBET proizvod datoteku ponovno. Treba se stvoriti tijekom instalacije.
Kao što vidim u upitu ne postoji tablica korisnika snimljen sve .. Mi smo ga testirali na vB4.1.2 - Ja sam provjeru vB izvora upravo sada, i ja ću ga testirati na 4.1.4. Molimo reći kako reproducirati - na koji stranica koju vidite ovaj problem?
Zadnji uredio vBET; 12-06-11 na 10:55.
Provjerio sam šifre vBET i vBulletin. vBET dodaje stupac upita od strane kuka online_query. I vBulltin 4.2.1 koristi se upit:
Ja ću provjeriti kako to izgleda u vB4.1.4 u nekoliko minuta.Code:SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, user.userid, user.options, session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread, user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid $hook_query_fields FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ." $hook_query_joins WHERE session.lastactivity > $datecut ". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") ." $hook_query_where ORDER BY $sqlsort $sortorder
Redu. Samo provjereni vB4.1.4 izvor i to izgleda slično:
Ali sam shvatio da je korisnik tablica nije uvijek pridružio. I to sam stvar. Morate imati uključen opciju WOLguests. Onda bi trebao biti u redu.Code:SELECT user.username, session.useragent, session.location, session.lastactivity, user.userid, user.options, session.host, session.badlocation, session.incalendar, session.inthread, user.aim, user.icq, user.msn, user.yahoo, user.skype, IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid, infractiongroupid, user.usergroupid ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, ", IF(ISNULL(user.username), 1, 0) as isguest", "") ." $hook_query_fields FROM " . TABLE_PREFIX . "session AS session ". iif($vbulletin->options['WOLguests'], " LEFT JOIN " . TABLE_PREFIX . "user AS user USING (userid) ", ", " . TABLE_PREFIX . "user AS user") ." $hook_query_joins WHERE session.lastactivity > $datecut ". iif(!$vbulletin->options['WOLguests'], " AND session.userid = user.userid", "") . iif(!$showmembers, " AND ISNULL(user.username)", "") ." $hook_query_where $where ORDER BY ". iif($showmembers AND $showguests AND $showspiders, "isguest,", "") ." $sqlsort $sortorder LIMIT $limitlower, $perpage
Molimo uključite opciju i reći je li u redu.
Za sljedeće izdanje ću napravio promjene u vBET kod tako da se neće srušiti kad netko će imati mogućnost isključena.
Zadnji uredio Maciej; 12-06-11 na 19:29.
Pozdrav,
Instalirao sam najnovije vBulletin, Vbseo, Vbseo Sitemap a sada vbet, sve radi savršeno, osim online.php.
Hvala na pomoći
http://www.bitcoins-deutschland.de/
http://forum.bitcoins-deutschland.de/
Code:Database error in vBulletin 4.1.4: Invalid SQL: SELECT IF(userid > 0, 1, 0) as isuser, COUNT(session.userid) as online_users , user.vbet_def_lang AS vbet_def_lang FROM session as session WHERE session.lastactivity > 1307997785 GROUP BY isuser; MySQL Error : Unknown column 'user.vbet_def_lang' in 'field list' Error Number : 1054 Request Date : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM Error Date : Monday, June 13th 2011 @ 10:58:05 PM Script : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php Referrer : http://forum.bitcoins-deutschland.de/online.php IP Address : 178.25.151.181 Username : admin Classname : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.0.51a-24+lenny5
Zadnji uredio wowglider.de; 13-06-11 na 22:02.
Hvala amo bilješku. Mi smo već svjesni o tome (niti spojene). Mi to navedeno kao službeni vBulletin bug, a mi smo čekaju da vide će vBulletin priznati da je njihov bug i ispraviti ili ćemo se morati boriti s njom na našoj strani (vBulletin bug izvještaj).
Brzo popraviti za sada: molim samo onemogućiti dodatak Nabavite oline korisnika jezik.