Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: vBET značilo da su moje oznake pali iz indesku Google-u!

Junior Member
    Registracija
    Svibanj 2011

Default vBET značilo da su moje oznake pali iz indesku Google-u!

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Imam instaliran na vašem modni NLP-er - automatsko nit tanka željezna ili limena ploča i vBET slobodan inačici.

Budući da sam instalirao vBET primjetio da je pao iz Google indeksa moje oznake s osnovnim jezika (poljski).

Iz onoga što mogu vidjeti na vaš forum je indeksirana samo 50 Tags: unesite site: adresa foruma na Googleu, jer ja ne mogu zalijepiti vezu.

Možda je to zato što su pogreške u Sitemapie (tako su mi reći da webmaster alati)? Naime, oni pokazuju da neki linkovi vode na isto mjesto.

Možda vremena za razmišljanje nad ovim NLP-er? Broj posjeta po danu mi je pala sa 13 - 10.000 i činjenica da su oznake pali iz indeksa.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Molimo dostaviti link na stranicu, vidjet ćemo što će se dogoditi ako ima bilo koji preusmjerava ili linkove sami rade dobro.
    Što se tiče portal je jednostavan-NLP daju lažne podatke, koji je trenutno primarni jezik Google indeksirao oko 275 rezultatima tamo, i mislim da to su sve oznake koje postoje u tom forumu (ima manje od 120, ali neki imaju nekoliko stranica u rezultatima) . Jednostavno verifikacije - baci ga u upit na Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    U vezi s ovim pogrešku na Vašoj strani, ja sumnjate da bi mogao biti neki pogreška za indeksirane oznake u svoj forum - upload link koji će to potvrditi na prvom mjestu.

Možete pisati o pogrešci - dati specifičnosti. Nismo u mogućnosti odgovoriti na nespecificirane pogreške ili pomoći bez određene informacije.

Potpuno na marginama - vBET ne mijenjati stranice na prirodnom jeziku (dati dodao zastave) tako da ako doista oznake nestaju iz indeksa, onda predlažem kako bi provjerili jesu li oni ponekad nisu bili blokirani u datotekama robots.txt

Molimo, pošaljite potrebne podatke.
    Original text
    Zadnji uredio vBET; 18-05-11 na 20:14.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •