Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Promjena jezika kod u post problem.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Promjena jezika kod u post problem.

Ovo pitanje je meni gnjavi za dugo vremena. Zašto, kada, recimo član odabrao pogrešan jezik, i upisali nešto, i to objavio, ne mogu uređivati kod jezika ručno u post? Kada sam ga urediti recimo 'BG' na 'ti' čini nikakvu razliku. Jezik samo ostaje ista u post.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,

Bik, kao što sam shvatiti - ovaj post nije preveden. Naravno, možete urediti post i staviti drugi jezik kod unutra?
    Zapamtite da ako se i dalje pokušati staviti pogrešan kôd lang - još uvijek nije preveden.
    Možete testirati pomoću Google post jezik - samo koristiti Google prevoditelj i dobiti "naći jezik" opciju. Nakon toga - stavi dobar jezik kod u post.

Ako još uvijek nije dobro - molim vas zalijepiti ovdje URL sa ovaj post.

Hvala

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ne mogu promijeniti kod jezika. Sam napravio vrlo sigurni da je ispravan jezik kod previše. No, bilo koji post koji je bio prvi u krivu, a potom uredio za umetanje ispravan jezik kod, također neće prevesti.

Ovdje je mjesto:

Windows 7 Teme: World of Warcraft je TheBull - Stranica 8

To je u tajlandskom jeziku, pa čak i uređivanje na tajlandskom čini nikakvu razliku. To samo ostaje neprevedena.

Registracija
    Svibanj 2010

desno - to je tajlandski.
    Bik molimo Vas da za mene računa s pristupom na post izdanje - Ja ću provjeriti to ja.
    Hvala

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Text automatically translated from: Malay to: Croatian
    Translated text
    Prijavite se u detalje PM'd. Hvala Kamil.
    Original text

Registracija
    Svibanj 2010

ok, hvala - ja ću to provjeriti za vas i rješavanje

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Hvala Kamil. Sad zašto je moj post gore je dobio neki zastave, a što ne. "Malezija"?

Moj zadani jezik je postavljen na engleskom jeziku. Zašto je moj post iznad prikazuje drugačije?

Registracija
    Svibanj 2010

halo,

Bio sam na svoje stranice - to izgleda kao problem s bazom podataka priručne memorije. promjene jezika nije uzrokovati promjene u bazi podataka priručne memorije.
    Vjerojatno je to bio jedan bug jer sam napravio test poruke na forum i everythings radi dobro (nakon izmjena i sl.). - Nije li ovo biti izbrisana naravno.

Za ovaj Single Post kada Svako izdanje ovaj post, cache u bazi podataka nije prepisati
    Sada - izgleda kao riješen - dodatak jednog pečata (kao prostor) je prisiljen za ponovni ulazak u bazu podataka priručne memorije (naravno poruka je još uvijek u izvornom obliku - možete provjeriti - samo urediti post). A nakon toga ponovni ulazak svoj post je preveden dobro.

U ovom trenutku ja ne mogu objasniti što nije u redu s ovom jednom bug - možda privremeno nedostatak veze na google.
    Ako se to dogodi opet i ako se može reproducirati ovaj bug opet - samo opisati to korak po korak i pokušat ću ga reproducirati na mojoj testnoj forumu i riješiti.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •