Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Pitanja prije kupnje VBET verzija 3.x

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Default Pitanja prije kupnje VBET verzija 3.x

1) Upravo sam instalirao besplatni proizvod nakon što sam dugo pratio niti vašeg proizvoda u vb.org. Ali neugodno mi je imati vezu natrag na vašu stranicu na dnu. Koliko moram donirati za uklanjanje veze u besplatnoj verziji? Ako ne želite podijeliti ovaj detalj ovdje, pm me.

2) Ja sam koristeći vBulletin 3.8.x verzije i ne planiraju nadograditi u bliskoj budućnosti. Ja razumijem da moram instalirati VBET 3.x verzije.
    Koliko dugo ste namjeravali podržati ovu verziju?

3) Moj forum je na engleskom jeziku. Kada posjetitelj iz inozemstva (recimo Rusija) Ruski posjeta prevedeno stranica, ne viewcount za povećanje nit?

Usput, Malajski zastave nije u redu. Možda želite promijeniti.

Hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

1) Donacija je donaciju. Tako je u besplatnoj inačici možete donirati bilo koji iznos. Nakon donacije ćemo vam odgovoriti s uputama.

2) Ne morate instalirati vBET 2.3.x verziju. To je besplatan jedan. vBET 3.x plaća jedan. I mi ćemo ga podržati za dugo vremena - mnogi naši klijenti i dalje koriste vBulletin 3.

3) Da će. Za vBulletin to će biti samo normalni generacije dobi. vBET to prevodi nakon vBulletin završiti stranici generacije.

O Malajski zastava - mi ćemo to provjeriti - hvala za obavijest

Uživajte vBET!

Banned
    Registracija
    Studenog 2010

Informacije o zastava je potvrđena (vidi ovo temu)

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •