Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Pitajte korisnika da odaberete jezik na sjednici pokrenuti

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Pitajte korisnika da odaberete jezik na sjednici pokrenuti

Bok svima, ja sam postaviti vBet pitati korisnike koji jezik oni vole za sjednicu (svoj materinji jezik ili forum zadano), pitanje je pitao na njihovom materinjem jeziku, ali tipke su u englsh, na vrhu da je " Da / Ne "tipa pitanje, ali tipke su" Ok "&" Cancel ", pa im uz pretpostavku da upravo ste koristili HTML upozorenje okvir za kuću svoje pitanje i ja shvatiti da je tekst na ove tipke se ne može mijenjati.

Ima li bilo kako bilo kod odgovarajuće pitanje okvir s odgovarajuće tipke koje tekst može promijeniti ili (i mislim da će to biti lakše) kod okvira i veze kao odgovor tipke, tako da bi vaše prevedene pitanje, a zatim za gumb Da su tekst link na svoj materinji jezik kao što je ovaj:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] Poljski [/ url] [/ Lang]

i gumb Ne možete imati

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] English [/ url] [/ Lang]

Je li to moguće?

Pozdrav,
    Simon

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Pozdrav,
    Bio sam na vašem mjestu i sam okvir poruke s tekstom u mom rodnom (poljski) jezik. Tipke previše (prvi je bio "OK" drugi je "Anuluj" - što znači-"Cancel")

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hvala Kamil, to je bio samo da je korisnik rekao da je OK i Cancel, on nije rekao da su u njegovom jeziku, molimo vas da ići naprijed i označite ovu riješen

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Hvala na potvrdu - riješeno

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •