PDA

View Full Version: Feedjit

VGF
07-08-10, 01:47
Ja sam težak da biste dobili Feedjit za rad uz desnom stupcu moj forum ... samo jednostavno kopirati i zalijepiti JavaScript kôd koji se outputted prilikom izrade Feedjit (feedjit.com)

To će prikazati statistiku ispravno za 1 sekundu ... ali onda preusmjerava na moju početnu stranicu. (Kao da je pogreška) Možda vBet pokušava prevesti kod vijaka i to se na zaslonu možda?

vBET
07-08-10, 10:45
vBET ne prevodi JavaScripts. Možete jednostavno provjeriti ne vBET ima bilo kakve veze s tim ponašanjem: jednostavno onemogućiti vBET za trenutak i provjerite jesu li i dalje događa. Ako da onda nema ničeg zajedničkog sa vBET.

VGF
07-08-10, 16:50
Hvala, ponekad ne mislim.

Ja s invaliditetom sve plugine i to još uvijek ne radi. Dakle ... mora biti problem s vBulletin.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1