PDA

View Full Version: Riješen Predložak problema missconfiguration izgleda u glavnom forumima

pepito69
21-07-10, 07:58
Bok,
Moja glavna stranica foruma ima problem s izgledom na izvornom jeziku, ali je smiješno stvar je da kad sam se pretvoriti u onother jezik (vbet), a zatim problem nestati.
Bilo koji ideja?

vBET
21-07-10, 08:00
Molimo dissable vBET za trenutak i reci to i dalje događa. Ako ne onda to nije problem vBET.
Ako je odgovor pozitivan - molimo da nam daju URL na stranicu gdje se mogu vidjeti i opisati što točno nije u redu tamo.

vBET
07-08-10, 12:30
Nema odgovora - Pretpostavlja se da nije vBET problem. U slučaju da krivo - pišite ovdje, a mi ćemo ponovno pitanje:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1