PDA

View Full Version: vBET za vBulletin 5 jako brzo.

vBET
05-10-14, 11:02
Od nekoliko dana možete testirati sebe vBET 5 trčanje na vBulletin 5.
Za one koji to nisu primijetili - možete ga testirati ovdje: vBET5 na vBulletin5 - Test forum (http://www.vb5.vbenterprisetranslator.com)

Kao i za sada se ne bi bilo kakvih problema izvješća, tako da smo spremni za proizvodnju. vBET5 u beta verziji bit će objavljena danas, odnosno u sljedećih nekoliko dana.

Živjeli
vBET osoblja

vBET
08-10-14, 19:06
Pronašli smo nekoliko područja koja još treba biti usvojen, ali to je samo o nekoliko manje važnih postavki. Mi smo ga ispravljajući upravo sada. Pa pustite će kasniti, ali ipak uskoro :)

vBET
25-10-14, 15:50
Mi još uvijek radimo na VB bug sa caching. Nadam izdanje će biti uskoro :)

vBET
17-12-14, 10:09
Pa, još uvijek se bori s jednim pitanjem smo našli. To je unazad ltr red na RTL-u za neke jezike. Stvarni arhitektura vB5 zar ne dopušta za to bilo jednostavno. Mi smo eksperimentiranje i nadamo se da će biti učinjeno i ove godine.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1