View Full Version: vBSEO integracije
vBET se može integrirati s vBSEO za podršku SEO prijevoda veze i prevesti naslova unutar linkove za teme.
VAŽNO: ako koristite vBET 4.x sa vBSEO morate napraviti potpunu integraciju - to znači da je prije postavka htaccess pravila morate učiniti sve što je opisano u uputama za instalaciju u odjeljku vBSEO integracija.. Za vBET korisnik 2.x samo napraviti. Htaccess dio (2 slika mijenja potrebna).
Za integraciju vBET s vBSEO uređivati Htaccess datoteku.
NEPOSREDNO PRIJE sva pravila na vbseo.php staviti samo jednu od ove dvije vrste pravila:
- KRATKI PRAVILA
Brže i učinkovitije, ali se može koristiti samo ako ne koristite linkove s 2-dio, odnosno znakovi: yourforum.com / XY /
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Ako je Vaš forum koristite poddirektorij u URL-u, a zatim promijenite 2 Prvi pravila dodavanje forum imenik s vodećim '/' tek nakon preusmjeren =. Dakle, tj. ako je vaš forum je forum u imeniku onda će preusmjeren = / forum / index.php i preusmjeravaju = / forum / $ 2
- LONG PRAVILA
Mogu je koristiti uvijek
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Ako je Vaš forum koristite poddirektorij u URL-u, a zatim promijenite 2 Prvi pravila dodavanje forum imenik s vodećim '/' tek nakon preusmjeren =. Dakle, tj. ako je vaš forum je forum u imeniku onda će preusmjeren = / forum / index.php i preusmjeravaju = / forum / $ 2
badawidollah
26-03-10, 16:18
JA dont vidjeti pravila na mom vbseo.php
badawidollah
26-03-10, 16:20
<? Php
error_reporting (0);
include_once (. dirname (__FILE__) '/ vbseo / includes / functions_vbseo.php');
include_once (vBSEO_Storage:: Put ('vbinc') '/' VBSEO_VB_CONFIG..);
vbseo_requested_url ();
$ Vbseo_fullurl = VBSEO_TOPREL. $ Vbseo_url_;
$ Vbseo_url_suggest ='';
prekidač ($ vbseo_url_)
{
slučaju 'vbseo.php':
izlaz;
odmor;
slučaju 'vbseo_sitemap.php':
slučaju 'vbseocp.php':
slučaju 'cron.php':
slučaju 'cron.html':
su $ vbseo_url_;
izlaz;
odmor;
}
/ / VBSEO - puna verzija početak \\ ************************************--
if (VBSEO_IN_PINGBACK & & ($ vbseo_url_ == 'vbseo-xmlrpc /'))
{
if (! definirana ('THIS_SCRIPT'))
@ Define ('THIS_SCRIPT', 'newreply');
uključuju dirname (__FILE__). '/ Globalno ". . VBSEO_VB_EXT;
vbseo_extra_inc ('linkback');
vbseo_xmlrpc_proc ();
izlaz;
}
if (VBSEO_REDIRECT_PRIV_EXTERNAL & & ($ vbseo_url_ == VBSEO_REDIRECT_URI))
{
$ Uredir = $ _GET ['preusmjeri'];
/ / $ = Uredir urldecode ($ uredir);
$ Uredir = preg_replace ('#&(?![-z0-9 \\ #]+;)# si ',' & ', $ uredir);
$ Uredir = str_replace ('"', '"', $ uredir);
/ / $ = Uredir str_replace ('', '% 20', $ uredir);
if (preg_match ("# ^ https: \\ / \\ / # '!, $ uredir) & & preg_match ('#["<>]#', $ uredir))
{
jeka '<html> <head> <meta http-equiv="refresh" content="0;url=' $uredir'"> </ head> <body> </ body> </ html>.. ";
izlaz;
}
}
i više
ne postoji rewritecond
JA dont vidjeti pravila na mom vbseo.php
Pravila su u. Htaccess datoteku. Upute NE reći za uređivanje vbseo.php - kaže za uređivanje haccess datoteku i staviti dodatnih sadržaja prije pravila vbseo.php.. Molimo otiđite na Htaccess varalica i da ćete tamo naći pravila za vbseo.php:).
badawidollah
27-03-10, 06:48
mog. httaccess u moj forum korijen (u http://www.nusantaraku.org/forum/.httaccess
Moram slijediti ispod tog previše?
Sad - ako vaš forum koristite poddirektorij u URL-u, a zatim promijenite 2 prvi pravila dodavanja vaše foruma imenik s vodećim '/' odmah nakon preusmjereni =. Dakle, tj. ako je vaš forum je forum u katalog onda ćete imati preusmjereni = / forum / index.php i preusmjeren = / forum / $ 2
** Bez dodali da, moj forum može prevesti također (ali više jezika nije podržan)
badawidollah
27-03-10, 08:01
Pravila su u. Htaccess datoteku. Upute NE reći za uređivanje vbseo.php - kaže za uređivanje haccess datoteku i staviti dodatnih sadržaja prije pravila vbseo.php.. Molimo otiđite na Htaccess varalica i da ćete tamo naći pravila za vbseo.php:).
postoje pravila za vbseo.php?
Mislim da mnoge nove korisnike razmišlja o vbseo.php u forut korijen
bolje ti je rekao da pravila vbseo u. Htaccess
badawidollah
27-03-10, 11:21
Na RewriteEngine
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjereni = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbenterprisetranslator_seo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
Vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML |..? Txt) (\\ Gž))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\. Vbseo.php (/.*)?))$ php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
Vbseo.php ^(.+)$ RewriteRule [L, QSA]
Ja sam koristeći vbseo
i ja sam koristeći vbseo sitemap generator 2,6
Ja sam koristeći vbseo
i ja sam koristeći vbseo sitemap generator 2,6
Naš opis jasno kaže da postavite vBET pravila neposredno prije pravila vbseo.php ste ga stavili prerano. Molim premjestiti ga. Trebate više pomoći u ovom pitanju? :)
JA je napisao dodatni opis o tome kako staviti više pozornosti na dio neposredno prije;)
Kako je integracija nastave vBSEO Lighttpd +? Tvoj.
Kako je integracija nastave vBSEO Lighttpd +? Tvoj.
Molimo pošaljite Vaše trenutne vladavine, Lighttpd, on će vam poslati promjena:)
U početku to je bio osnovni prerade od lighttpd vBSEO izgleda ovako:
$HTTP["host"] == "DOMENA" {
server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
"^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbseo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbseo.php"
)
}
Pogledao sam ovaj forum, a trenutno CIJELI prerade izgleda ovako:
$HTTP["host"] == "SCIEZKA DO STRONY" {
server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=$2",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
)
}
To ne radi naravno - prikazuje praznu stranicu na ulazu u indeksu samo radi forum.php u ostatku poljskog krzaczy :) Hvala unaprijed za podršku, pozdrav.
Koja je adresa na svoj forum? - Moram znati je li forum koristi poddirektorij u adresi, i kao što je to, što
Bok,
Objavljeno preko PM
Srdačan pozdrav
Vidim da nedostaje '/' na kraju pravila. Koristite ovaj:
$HTTP["host"] == "PATH TO FORUM" {
server.document-root = "PATH TO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
)
}
Nažalost, sa / bez - ne rade na isti način se ponaša. Možda ovaj kod mora prethoditi vBSEO pravilo?
Nažalost, sa / bez - ne rade na isti način se ponaša. Možda ovaj kod mora prethoditi vBSEO pravilo?
Ne - obično vBSEO ne može biti protiv toga. Oni već ne trebaju - vBET ispod preusmjeravaju na vBSEO. Molimo, malo strpljenja - mi se ispitati na ovaj pristup i ono što se događa u datoteci vbenterprisetransaltor_seo.php (to može donijeti neku zminenych). EDIT: Vaš forum je trenutno onemogućen, pa ne mogu u potpunosti reći što se događa. Stranica s porukom prevodi točno, a drugi adresu poslao k meni u PM je netočna (umjesto forum.php trebala biti / forum /) - Izmjena i radi ispravno s prijevodima. Jeste li sigurni da je još uvijek problem, ili mogu, međutim, ta pravila su točne?
Bok, ja još uvijek ***** problem, informacije o LP. Tvoj.
Bok, ja još uvijek ***** problem, informacije o LP. Tvoj.
Ide tamo.
Ja sam slobodan inačici mjesta na mojoj testnoj vb3.8 forum radi u redu, a željeli kupiti ovaj za VB4.02 glavni forum na kojem VBSEO instaliran.
Jedno od pitanja je primijetio sam što trebate homepage aliaises postavljen na prazno dok sam trenutno forum / index.php i forum / index.php? kao CMS je u domeni korijen i forum je u direktoriju www-example-com/forum.
To je vrlo lako zeznuti VBSEO i dodataka pada preko cijelog foruma, tako ...
Zašto su aliaises prazne? - Koristite VBSEO ovdje i portal u korijenu - Koje su vaše postavke?
Živjeli
Roy
Jesu li točno integracije upute ovdje, tako da možemo pregledati prije skinuti?
Ja sam slobodan inačici mjesta na mojoj testnoj vb3.8 forum radi u redu, a željeli kupiti ovaj za VB4.02 glavni forum na kojem VBSEO instaliran.
Jedno od pitanja je primijetio sam što trebate homepage aliaises postavljen na prazno dok sam trenutno forum / index.php i forum / index.php? kao CMS je u domeni korijen i forum je u direktoriju www-example-com/forum.
To je vrlo lako zeznuti VBSEO i dodataka pada preko cijelog foruma, tako ...
Zašto su aliaises prazne? - Koristite VBSEO ovdje i portal u korijenu - Koje su vaše postavke?
Živjeli
Roy
Jesu li točno integracije upute ovdje, tako da možemo pregledati prije skinuti?
Imajte na umu da početna aliase NE mora biti prazan više - to je od prije nekoliko verzija:)
Ako još uvijek vidite takve informacije u bilo kojem mjestu na van forum - Molim Vas, dajte nam vode, a mi ćemo to ispraviti:)
Početna stranica alliais biti prazan je u uputama za VBSO integracije prikazan na vbulletin.org.
To je bio version243 mislim - je ove upute više ne vrijedi?
Živjeli
RoyMogg
tekst na vb.org
Ja sam SEO prijevod linkove na, ja koristiti vBSEO i glavne stranice ne prevodi - što je krivo?
Prvo, pobrinite se da vaš htaccess pravila u redu -. Pogotovo za forume sa poddirektorij u URL-u.
Drugo, ne koristite Definirajte Naslovnica Aliases funkcionalnost od vbSEO (provjerite da je prazan).
Početna stranica alliais biti prazan je u uputama za VBSO integracije prikazan na vbulletin.org.
To je bio version243 mislim - je ove upute više ne vrijedi?
Živjeli
RoyMogg
tekst na vb.org
Ja sam SEO prijevod linkove na, ja koristiti vBSEO i glavne stranice ne prevodi - što je krivo?
Prvo, pobrinite se da vaš htaccess pravila u redu -. Pogotovo za forume sa poddirektorij u URL-u.
Drugo, ne koristite Definirajte Naslovnica Aliases funkcionalnost od vbSEO (provjerite da je prazan).
Da - to ne vrijedi više. Napravili smo promjene koje omogućuje da se doma pseudonime sada. Idem tamo odmah ukloniti stare podatke. Hvala za to upućuju nas:)
te o vbseo veze za CMS članaka i blog postova?
Ima li išta trebamo promijeniti kako bi to moguće?
te o vbseo veze za CMS članaka i blog postova?
Ima li išta trebamo promijeniti kako bi to moguće?
Oni su prevedene od strane vBET - pogledajte upute u ReadMe.html integracije u vBET paket:)
Pozdrav, Znam da razgovaraju dodati pravila htacces prije vbseo.php pravila, ali za mnoge ljude to može biti zbunjujuće, jer postoje dvije linije s "vbseo.php". Ovdje je original. VBSEO htaccess, možete odrediti točnu crtu trebamo dodati pravila htaccess vBET?
1 RewriteEngine On
2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Molimo može netko objaviti potpuni primjer jedne ". Htaccess" koji radi s vBET i vBSEO? Vjerujem iznos postovima (i stranice) ovog thread opravdava primjer. [] S, Rafael.
Pozdrav, Znam da razgovaraju dodati pravila htacces prije vbseo.php pravila, ali za mnoge ljude to može biti zbunjujuće, jer postoje dvije linije s "vbseo.php". Ovdje je original. VBSEO htaccess, možete odrediti točnu crtu trebamo dodati pravila htaccess vBET?
1 RewriteEngine On
2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
To je jasno opisano dodati vBET pravila samo prije svih pravila vbseo.php Dakle, 'samo prije svih pravila vbseo.php' znači - prije nego što prvi koji će vbseo.php - ne prije najkasnije u roku.
Nismo shvatili da to može biti zbunjujuće. Kako vam predlažemo trebamo ga opisati? - Rado ćemo uzeti bilo kakav prijedlog kako poboljšati svoj opis:)
Molimo može netko objaviti potpuni primjer jedne ". Htaccess" koji radi s vBET i vBSEO? Vjerujem iznos postovima (i stranice) ovog thread opravdava primjer. [] S, Rafael.
Molim Vas, dajte svoje stvarne htaccess sadržaj i forum URL - mi ćemo Vam poslati natrag pravila s odgovarajućim promjenama:).
Stranica je www [dot] Mandela [dot] org a ovo je moja trenutna "htaccess".:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
#vBulletin Standard Rules
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
# Forum
RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
# MVC
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
Ja sam invalida s vBSEO. Pokušala sam staviti svoja pravila prije svih vbseo.php, ali sam imao dobre rezultate.
To je jasno opisano dodati vBET pravila samo prije svih pravila vbseo.php Dakle, 'samo prije svih pravila vbseo.php' znači - prije nego što prvi koji će vbseo.php - ne prije najkasnije u roku.
Nismo shvatili da to može biti zbunjujuće. Kako vam predlažemo trebamo ga opisati? - Rado ćemo uzeti bilo kakav prijedlog kako poboljšati svoj opis:)
Na primjer, čitajući vaše upute bih stavio pojedinosti svoje htaccess između redaka 3 i 4, je li to točno? Ako ste ikada pokušali i nije išlo: (
Ovo je moja. Htaccess korijena, s foruma u korijenu (npr. nemam foruma u mapu ili bilo što, samo prepisivati kao što je to) Provjerite je li DUGO PRAVILO ne prekida (EG ISKLJUČITE "Word Wrap u notepadu).
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com
# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW
# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END
# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
# vBET End
# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End
Ovo je moja. Htaccess korijena, s foruma u korijenu (npr. nemam foruma u mapu ili bilo što, samo prepisivati kao što je to) Provjerite je li DUGO PRAVILO ne prekida (EG ISKLJUČITE "Word Wrap u notepadu).
To izgleda kao nešto što sam mogla probati, ali ono što je ovu liniju za?
RewriteRule / Galerija / $ 2? Jezik = $ 1 [L, QSA]
Nemam / galerija mapu u korijen.
Na primjer, čitajući vaše upute bih stavio pojedinosti svoje htaccess između redaka 3 i 4, je li to točno? Ako ste ikada pokušali i nije išlo: (
Kao što sam već riješio problem sjećam PM - mi ispraviti ako sam u krivu:)
To izgleda kao nešto što sam mogla probati, ali ono što je ovu liniju za?
Nemam / galerija mapu u korijen.
Ima li još uvijek bilo pitanje? Kao što se sjećam da su ga rješavanju PM, ali žele biti sigurni da je to u redu:)
Imam ozbiljan problem ovdje. Molim pomoć.
Mislim da bi to moglo imati nešto za napraviti sa mojim. Htaccess integracije. Ovdje je moja, to je točno, ili sam nešto krivo?
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>
# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>
# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>
To je krivo. Molimo stavite vBET pravila prije vbseo.php pravilu, još uvijek NAKON sitemap generator pravilo. Dakle, drugim riječima između pravila za Sitemap generator (na početku) i vbseo.php (na kraju).
Imam ozbiljan problem ovdje. Molim pomoć.
Mislim da bi to moglo imati nešto za napraviti sa mojim. Htaccess integracije. Ovdje je moja, to je točno, ili sam nešto krivo?
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>
# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>
# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>
Hej dečki,
Imam problema s prevoditeljem. Ja sam ga instalira i ja umetnuli prepisati pravila u mom htaccess ali ja dobiti 404 pogreške kada pokušam posjetiti prevedene URL. Poddirektorij moj forum je u je 'poslovi'. Možete li pomoći? Ovdje je moj Htaccess.
RewriteEngine On
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
#RewriteBase /
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
php_flag magic_quotes_sybase 0
php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
php_value suhosin.request.max_vars 2048
php_value suhosin.post.max_vars 2048
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117
Hej dečki,
Imate problema s dobivanje vbet raditi na mom mjestu mymodeltalk.com. Dodao sam sve do htcaccess datoteke kao što ste vidjeli u nastavku, ali kad kliknem na prijevodu dobivam 404 error. Mi imamo forum u poddirektorij radnih mjesta. Bilo koji ideja o tome što bih trebao učiniti?
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117
Marcin Kalak
27-08-12, 14:27
Unesite ga na htaccess:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteEngine On
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117
Upisi trebao biti dobar prijevod i linkovi bi trebali raditi, ali linkovi ne može prevesti. Onda vam svibanj želite uzeti u obzir ažuriranje i izradu vBSEO punu integraciju vBET.
Bok, ja ne razumijem što govoriš? Što misliš pod punom VBSEO integracijskih s VBET?
Zašto se ne da raditi sada? Je li nešto nije ispravno podešen? Slijedio sam upute za instalaciju.
Upisi trebao biti dobar prijevod i linkovi bi trebali raditi, ali linkovi ne može prevesti. Onda vam svibanj želite uzeti u obzir ažuriranje i izradu vBSEO punu integraciju vBET.
Marcin Kalak
29-08-12, 11:08
Ako je ovo. Htaccess ne radi sam preporučujemo nadogradnju na najnoviju verziju vBSEO i izvršenje punom konfiguracije opet, što je u vBET / ne-ne-upload / readme.html
marcostutu
27-09-14, 08:49
Como Faco stavak USAR com o vBSEO com o Nginx?
Marcin Kalak
04-10-14, 19:15
vBET radi s Nginx i vBSEO, primjera pravila možete pronaći u datoteci:
učiniti-ne-upload \\ tools \\ preusmjeravanje-pravila \\ nginx.txt
Ja sam nesposoban za obavljanje postupka kratki URL-a, moj Htaccess izgleda ovako:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.mysite\.com
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
Koraku dugo pravila mogu raditi, ali želim raditi na najbolji način moguće je s dva slova www.mysite/XY/forum.phpVocês možete ga mijenjati za ispravno molimo?
Marcin Kalak
25-05-15, 09:08
Ako ne koristite linkove sa 2-znakovi dijela tj: yourforum.com/XY/ zatim pokušajte ovo:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
Hvala Martin, sada radi s ovim. htaccessSugestão: uključuju se. htaccess spreman u "Drugim" unutar zip. Ovo će jako olakšati. Hvala ti.
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Drago mi mogao pomoći. Mi smo stavili Savjeti i primjeri datoteka do-not-upload/tools/redirecting-rules/.htaccess i do-not-upload/tools/redirecting-rules/short-redirecting-rules/.htaccess.
Marcin, shvaćam da neki jezici ne preusmjeravaju. Link je napravio preusmjeravanje, ali našto te kliknite na link ide na dom. Što se može? Moj htaccess je kao zadnji post:
RewriteEngine On
RewriteBase /
Primjer: http://www.xxxxxxx.com/iw/coroas-e-mulheres/2323/%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%90-%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%90%D7%96%D7%9C.html
Marcin Kalak
24-06-15, 08:20
Molimo vas pošaljite mi PM detalje pristupa Admin CP, vBSEO CP i FTP. Ja ću provjeriti što se događa tamo :)
Marcin Kalak
25-06-15, 08:40
Morate postaviti mogućnost AdminCP -> vBSEO -> Control Panel - > Opće postavke -> karakter zamijeniti engleski znakovi u URL-ova -> zamjena? da ne-engleski jezik znakova u URL-ove.
Imam problem sa foruma naslov prevesti i znakova u URL-ove.
1. vidim da ovaj forum imaju taj isti problem može riješiti?
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/en/poczatkujacy/)
mora biti:
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/en/begginer/)
2.
Kad sam prijaviti, znakove koji nisu engleski radi dobro i poljski riječi su zamjena primjer: ą -> s.
Nažalost gostima izbrisane poljski riječ tako vbet imati loše veze.
Kako ovo riješiti?
Nakon prijave:
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/filtry-czastek-stalych/)
Gosti:
http://www.carcode.pl/filtry-cz-stek-sta-YCH/
Marcin Kalak
09-04-16, 07:24
1. prijevod foruma naziva nije moguće.
2. Pokušajte obrisati sadržaj mape vbet_guestcache/hr /.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):