PDA

View Full Version: Server ažuriranja

vBET
11-07-13, 10:31
Pozdrav.

Danas i sutra ćemo eventualno napravio neki poslužitelja ažuriranja. Zbog toga iz foruma mogu biti iz reda s vremena na vrijeme.
Mi ćemo pripremiti naše infrastrukture za 5 vBulletin. Mi znamo da je obećao prije nekog vremena, ali zbog problema s poslužiteljem koji je, čini se da povijest, da imamo malo kašnjenje.

Tako danas započinjemo vBulletin 5 integraciju i nadamo se da će biti učinjeno do kraja sljedećeg mjeseca :)

vBET
12-07-13, 02:01
Danas pokušati ažurirati MySQL završili s neuspjehom, pa ćemo definitivno ladicu do uspjeha. Drugim riječima. Molimo budite strpljivi, ako u sljedećih nekoliko dana naš server neće odgovoriti, ili ako su neki prošle sadržaj će nestati. Mi smo napravili backup prije svakog probati, da ne gube sve važne informacije, još uvijek ozbiljne nadogradnje su lukav stvari i može uzrokovati neke kopije oporavak u slučaju kvara. Nadam se da će ovo biti bezbolno ;)

vBET
13-07-13, 11:35
Tako smo već izmijenjena MySQL i PHP. I mi smo spremni za početak rada na vBulletin5. Ipak ćemo pričekati nekoliko dana da se vidi ne sve je ok. Ako vidim ništa loše u našem poslužitelju javite nam - te stvari može dogoditi nakon obnove ;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1