PDA

View Full Version: Riješen nisu svi rade

majjed2008
17-04-12, 22:59
Bok

Ne znam što je točno ovaj problem možete provjeriti sa mnom molim vas, to je samo prevesti početnu stranicu plus neki dokument, također su neke Lang, ne rade

Što ja mogu učiniti molim?

thankx

r.dziadusz
18-04-12, 00:34
Bok
Možete li molim recite koji prijevod API koristite? Google Microsoft (koja?) Apiertium?
Molimo pokrenuti test koji možete pronaći u svoje preuzete datoteke / ne-ne-upload / alati /
Možete to učiniti kupiti upload php testiranje datoteka - svaki za bilo API koristite - i ne ide svojim putem vašeg preglednika, i molimo schare rezultate :)

r.dziadusz
18-04-12, 00:34
Bok
Možete li molim recite koji prijevod API koristite? Google Microsoft (koja?) Apiertium?
Molimo pokrenuti test koji možete pronaći u svoje preuzete datoteke / ne-ne-upload / alati /
Možete to učiniti kupiti upload php testiranje datoteka - svaki za bilo API koji koristite - i od umorio od strane vašeg preglednika, i molimo schare rezultate :)

majjed2008
18-04-12, 10:44
Bok

Koristim Microsoft i Apiertium.
ovdje je test za tvrtke Microsoft:
************************************************** ****** -
Početna test za Microsft prevođenje API za Azure

Cijeli znak:
:/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," opseg ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}

Rezultat: ja »?" TranslateApiException: Azure Tržnica Prevoditelj Pretplata povezana sa zahtjevom vjerodajnice ima nula ravnotežu. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 30,1958007812
************************************************** ** -
Ja dont vidjeti test za Apiertium i čini se kao da ne rade

majjed2008
18-04-12, 10:45
Bok

Koristim Microsoft i Apiertium.
ovdje je test za tvrtke Microsoft:
************************************************** ****** -
Početna test za Microsft prevođenje API za Azure

Cijeli znak:
:/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," opseg ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}

Rezultat: ja »?" TranslateApiException: Azure Tržnica Prevoditelj Pretplata povezana sa zahtjevom vjerodajnice ima nula ravnotežu. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 30,1958007812
************************************************** ** -
Ja dont vidjeti test za Apiertium i čini se kao da ne rade

majjed2008
18-04-12, 11:10
Bok

ja samo napomenuti moje 2.000.000 znakova / mjesec iz Microsoft finsh nakon 10 Minet dodati utikač u ohhhh, ako ja ću premjestiti na plaćeni onda to košta me puno.
je li bilo koji ideja što mogu učiniti?

r.dziadusz
18-04-12, 22:01
Trenutno ne postoji test za Apertium - koja ima stroge granice.
Možete pročitati ovaj post kako bi se smanjila svoje zahtjeve prijevod: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10411

m_jankowski
19-06-12, 21:50
Bez odgovora pa sam morati zatvoriti ovaj thread. Ako imate više pitanja u vezi ovaj thread otvorit ću ga drugi put molim te napisati novi.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1