PDA

View Full Version: U obzir Prevedeno pretraživanje

tavenger5
13-09-11, 16:46
Primijetio sam da ljudi koriste za pretraživanje na raznim jezicima. Problem je u tome oni ne uzimajući bilo koji rezultat, očito, jer stvari nisu indeksirane u njihov jezik.

Bi li bilo moguće prevesti što su stavljanjem u pretraživanje i dostaviti prevedeni tekst za pretraživanje indeks? Na taj način oni će dobiti rezultate kada traže nešto.

vBET
16-09-11, 17:02
Morat ćemo to provjeriti. Mi ćemo napravili istragu i odlučiti da će to biti podržan ili ne. Naravno, to je velik ideja, samo mi nismo sigurni da će se sada omogućiti vBulletin za to.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1