PDA

View Full Version: Novi zahtjev za titl

vBET
25-02-11, 18:17
Pozdrav:)

Mi smo upravo objavio novu besplatnu verzije sa samo malim promjenama, ali smo gotovo spremni za puštanje novih plaćene verzije sa puno korisnih promjena:) Dakle, za sve naše plaćeni verzija korisnika - uskoro ćete imati novo izdanje:)

meto
06-03-11, 18:51
Ima li ETA o novim izdanjima 4.x?

vBET
06-03-11, 23:45
Nisam upoznat s ETA značenje, ali pretpostavljam da se radi o roku. Ovaj mjesec ćemo objaviti vBET3.x (sljedeći tjedan) - postoji puno promjena i to će biti u beta fazi. Isti promjene za vBET4.x će biti pušten mjesec dana kasnije - to je osigurati bolju kvalitetu i ne izlagati sve korisnike o potencijalnim novim bugova pod novim funkcionalnostima. Naravno da testirati promjene dobro, još uvijek korisnici koristi različite konfiguracije, kanalizaciju, ostale modove i tako dalje, tako da neke stvari može biti vidljiv samo na nekim forumima. To je ono što za beta fazi postoji u životni vijek - onima koji žele mogu ga koristiti upozorenja o mladim pozornicu nekih funkcionalnosti. I objavljivanju vBET4.x mjesec dana kasnije nam daje priliku da potencijalno ga oslobodili s nekim potencijalnim problemima već riješena:)

Dakle, odgovor na vaše pitanje kratko - sljedeći tjedan ćemo objaviti i vBET3.x u prvi ili drugi tjedan sljedećeg mjeseca trebao bi biti pušten vBET4.x

Taurus
07-03-11, 02:18
Hvala za info Michal. Obličje naprijed to ažurirati.

PS:''ETA "Procjena vremena dolaska ....

Lee G
07-03-11, 14:49
Bilo savjeti o tome što možete očekivati s nove značajke ili je to uglavnom brzinu i poslužitelj učitavanje bitak je napravio bolje

vBET
09-03-11, 00:39
Mi smo napravili nekoliko poboljšanja performansi. Jedna od često postavljanih - podrška za memoriju:) i neke druge poboljšanja performansi na razini algoritma. Svi detalji će biti navedeni u izdanju bilješku.

Mi ćemo je objaviti danas - danas tek počela u našoj zemlji, tako ćemo ga je u nekoliko sati (sada je vrijeme za spavanje;)). Sada naš forum radi na novim vBET verzija:)

meto
09-03-11, 12:18
Ne mogu čekati da vidite memcached u vBET. Možete li reći što PHP proširenje ste koristili? Memcache ili memcached?

vBET
09-03-11, 15:34
Ne mogu čekati da vidite memcached u vBET. Možete li reći što PHP proširenje ste koristili? Memcache ili memcached?

Mi smo podršku:
- Memcache
- APC
- XCache
- EAccelerator

A to je zapisano u zgodan način, pa ako nešto drugo će biti potrebno to može easilly biti dodan čak i kao brzo popraviti upute:)

meto
09-03-11, 19:41
Ja ću učiniti da se vjerojatno. Dao sam se s memcached kada sam pronašao 4. ili 5. primjer cache db korištenja koji bi mogao biti učinjeno s jedne funkcije - nema potrebe prepisati sve na putu:)

Ali niste odgovorili na moje pitanje - možda ne shvaćaju da postoje dva proširenja za memcached sa i bez D na kraju:
PECL:: Pakiranje:: memcache (http://pecl.php.net/package/memcache)
PECL:: Pakiranje:: memcached (http://pecl.php.net/package/memcached)

vBET
09-03-11, 19:55
Ja ću učiniti da se vjerojatno. Dao sam se s memcached kada sam pronašao 4. ili 5. primjer cache db korištenja koji bi mogao biti učinjeno s jedne funkcije - nema potrebe prepisati sve na putu:)

Ali niste odgovorili na moje pitanje - možda ne shvaćaju da postoje dva proširenja za memcached sa i bez D na kraju:
PECL:: Pakiranje:: memcache (http://pecl.php.net/package/memcache)
PECL:: Pakiranje:: memcached (http://pecl.php.net/package/memcached)

Ja shvatiti da i sam odgovoriti na vaše pitanje - ja na popisu svih podržanih memorija sada sprema za vBET i jasno možete pronaći tamo Memcache. Pa zašto ste uvjereni da nisam odgovoriti na vaše pitanje - što vam je potrebno više? :) Ako trebate savjet kako bi podržao memcached ovdje to ide:
1. Dodaj u datoteku proizvoda dodatna mogućnost za memoriju parametar
2. Uvoz proizvoda datoteke
3. Uredi datoteka uključuje / vbenterprisetranslator_class_cache.php
) Kopiraj klase za Memcache
b) Promjena imena u kopiran klasi prepoznaju kao memcached
c) Update tijelo za potporu memcached API (naši razredi su jednostavni adapteri to je razlog zašto nećete morati učiniti bilo kakve promjene i na drugim mjestima)
d) Dodati novo kućište za svoj novi opciju vrijednost u prekidač blok na vrhu datoteke, stvoriti memcached adapter objekta

Ako želite više specifičnih savjeti - samo napravite zahtjev za istaknutom snimkom i Kamil će vam dati točne savjeti kako to učiniti s kodom oglasi.

meto
09-03-11, 20:44
Ja shvatiti da i sam odgovoriti na vaše pitanje - ja na popisu svih podržanih memorija sada sprema za vBET i jasno možete pronaći tamo Memcache. Pa zašto ste uvjereni da nisam odgovoriti na vaše pitanje - što vam je potrebno više? :) Ako trebate savjet kako bi podržao memcached ovdje to ide:
1. Dodaj u datoteku proizvoda dodatna mogućnost za memoriju parametar
2. Uvoz proizvoda datoteke
3. Uredi datoteka uključuje / vbenterprisetranslator_class_cache.php
) Kopiraj klase za Memcache
b) Promjena imena u kopiran klasi prepoznaju kao memcached
c) Update tijelo za potporu memcached API (naši razredi su jednostavni adapteri to je razlog zašto nećete morati učiniti bilo kakve promjene i na drugim mjestima)
d) Dodati novo kućište za svoj novi opciju vrijednost u prekidač blok na vrhu datoteke, stvoriti memcached adapter objekta

Ako želite više specifičnih savjeti - samo napravite zahtjev za istaknutom snimkom i Kamil će vam dati točne savjeti kako to učiniti s kodom oglasi.
Oh, ja neshvaćen - mislio sam da ste iz one kao softver imena, a ne kao php modula. Nema pitanja tamo. Je li moguće da biste dobili neki rani pristup verzija 4? Ili jednostavno uključiti keširanje motor? Sada sam koristeći moj vlastiti gost cache memorije s memcached.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1