PDA

View Full Version: Riješen White Pages kada moderiranjem.

Taurus
03-11-10, 12:25
OK, samo sam pronašao nešto. Nisam 100% siguran, ali možda ti dečki možete ga testirati.

Imao sam 3 od mog Moderatori žale se kreće postove i dobivanje bijele stranice. Dio je fiksnih s Kamil je popraviti na moj prethodni thread. No, na normalnoj ne prevesti stranice su nastavili dobivanje bijele stranice. Jedino ove 3 Moderatori je zajedničko je činjenica da je njihov defaultni jezik nije postavljen. Nakon što sam ga, da nisu imali više bijelih stranica.

kamilkurczak
03-11-10, 15:01
Hvala za ovaj info. Ja ću ga testirati:)

mateuszr
18-11-10, 16:10
Jeste li sigurni da pisati o moderatori? Kao što sam pokušao, ja sam još uvijek bio preusmjeren na UserCP kao Moderator / SuperModerator do li postaviti zadani jezik

Uredi: Bez odgovora. Riješeno za sada.
Razlog: ne mogu reproducirati problem zbog potrebe postavljanja zadanog jezika tako da svaki korisnik.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations