PDA

View Full Version: Riješen Pitajte korisnika da odaberete jezik na sjednici pokrenuti

Simon Lloyd
19-10-10, 13:24
Bok svima, ja sam postaviti vBet pitati korisnike koji jezik oni vole za sjednicu (svoj materinji jezik ili forum zadano), pitanje je pitao na njihovom materinjem jeziku, ali tipke su u englsh, na vrhu da je " Da / Ne "tipa pitanje, ali tipke su" Ok "&" Cancel ", pa im uz pretpostavku da upravo ste koristili HTML upozorenje okvir za kuću svoje pitanje i ja shvatiti da je tekst na ove tipke se ne može mijenjati.

Ima li bilo kako bilo kod odgovarajuće pitanje okvir s odgovarajuće tipke koje tekst može promijeniti ili (i mislim da će to biti lakše) kod okvira i veze kao odgovor tipke, tako da bi vaše prevedene pitanje, a zatim za gumb Da su tekst link na svoj materinji jezik kao što je ovaj:

Engleski (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/)

i gumb Ne možete imati

Angielski (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/)

Je li to moguće?

Pozdrav,
Simon

kamilkurczak
20-10-10, 11:25
Pozdrav,
Bio sam na vašem mjestu i sam okvir poruke s tekstom u mom rodnom (poljski) jezik. Tipke previše (prvi je bio "OK" drugi je "Anuluj" - što znači-"Cancel")

Simon Lloyd
20-10-10, 17:39
Hvala Kamil, to je bio samo da je korisnik rekao da je OK i Cancel, on nije rekao da su u njegovom jeziku, molimo vas da ići naprijed i označite ovu riješen:)

kamilkurczak
20-10-10, 20:14
Hvala na potvrdu - riješeno

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1