مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 21 به 30 از 43

موضوع : فعال تصدی 3.3.4

کاربر ارشد

برای توضیح ، من در حال حاضر درک ، من درمان پرچم bunched نگاه با هم ، بنابراین من به آنها فاصله با برخی از حاشیه های سفارشی CSS.

یکی از آخرین چیزی ، کد جدید خود را می کند W3 اعتبار نیست.

[نامعتبر] اعتبار سنجی نشانه گذاری http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ -- W3C نشانه گذاری اعتبار سنج

کاربر ارشد

همچنین یکی دیگر از مشکلات ، زمانی که من قادر می سازد فعال تصدی ، بر روی برخی از صفحات ابزارهای موضوع معافیت ، یعنی از لینک بالا -- کشویی پرش به منو. سپس ابزارهای موضوع در موضوع کار ، از قسمت زیرین آیکون آن را از دست رفته است. آیکون ارسال پاسخ نیز ناپدید می شود. این اشکال به خود رفع اگر من غیر فعال کردن فعال تصدی است. و آن را تنها به مهمان ها اتفاق می افتد. با تشکر.

اینجا را ببینید -- ابدی "دستیابی به آدرس شبکه" را بر روی کارت شبکه -- آب میوه کامپیوتر

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    برای توضیح ، من در حال حاضر درک ، من درمان پرچم bunched نگاه با هم ، بنابراین من به آنها فاصله با برخی از حاشیه های سفارشی CSS.

یکی از آخرین چیزی ، کد جدید خود را می کند W3 اعتبار نیست.

[نامعتبر] اعتبار سنجی نشانه گذاری http://www.computer-juice.com/forums/f43/pc-overclocking-guide-4465/ -- W3C نشانه گذاری اعتبار سنج
    بله -- حق با شما است. ما لینک ما CSS به جای دیگر حرکت می کند. تشکر برای توجه داشته باشید

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط Snake View Post
    همچنین یکی دیگر از مشکلات ، زمانی که من قادر می سازد فعال تصدی ، بر روی برخی از صفحات ابزارهای موضوع معافیت ، یعنی از لینک بالا -- کشویی پرش به منو. سپس ابزارهای موضوع در موضوع کار ، از قسمت زیرین آیکون آن را از دست رفته است. آیکون ارسال پاسخ نیز ناپدید می شود. این اشکال به خود رفع اگر من غیر فعال کردن فعال تصدی است. و آن را تنها به مهمان ها اتفاق می افتد. با تشکر.

اینجا را ببینید -- ابدی "دستیابی به آدرس شبکه" را بر روی کارت شبکه -- آب میوه کامپیوتر
    لطفا برای باز کردن تاپیک جدیدی برای این در اشکالات گزارش بخش ما قادر خواهد بود به آن در مدیریت. همچنین زمانی که شما از آن وجود دارد را بنویسید لطفا تأیید کنید که برنامه را با اتفاق می افتد ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان روشن ، یا آن را مهم نیست.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-06-10 در 17:21.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    ما ایمیل خود و بررسی آن است. ما می توانیم آن را بر روی سرور خود بسازند. پاسخ با پرسش در مورد آدرس اینترنتی دقیقی که این حلقه است. لطفا بررسی کنید و پاسخ وجود دارد
    سلام وجود دارد

من vbseo از نسخه 3.3.0 به 3.5.1 به روز شده و مشکل رفت

با تشکر

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    هیچ چیز مانند تاثیر عملکرد منفی به دلیل ذخیره سازی فایل باید وجود داشته باشد. است ، زیرا ذخیره سازی فایل رشد می کند نه... ما ایجاد فایل مجزا برای هر URL درخواست می کنیم. بنابراین هر یک از فایل ذخیره سازی می باشد به سادگی فایل HTML استاتیک (خروجی کش برای درخواست) است. هنگامی که سرور شما انبارها بیشتر و بیشتر فعال تصدی به سادگی ایجاد فایل های بیشتر و بیشتر است.
    عالی ، دایرکتوری کش در یکی از انجمن های ما بیش از 10GB پس از در حال اجرا برای حدود 12 ساعت ، عملکرد فوق العاده است یک راه حل خود را بزرگ.

کاربر ارشد

من فوری نیاز به کمک است. پس از ارتقا این خطا در بالای تالار گفتمان من :

هشدار : array_merge () [function.array - ادغام] : eval در تابع () 'کد د در خط 1153 : برهان # 1 آرایه در [راه] / global.php (400) نمی باشد.

انجمن کل من کاملا messed تا. برای برخی از این دلیل این تنها اتفاقی می افتد اگر هنوز وارد سایت نشده اید ، بنابراین برای مهمانان است. اگر به سیستم وارد شده ، همه چیز خوب است.

EDIT : OK متوجه شدم که پس از من استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان (BETA!) غیر فعال همه چیز خوب است. بنابراین باید وجود داشته باشد کار اشتباه است. (و من CHMOD 777 - R vbet_guestcache)
    آخرین ویرایش توسط Taurus. 23-06-10 در 11:22.

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    من فوری نیاز به کمک است. پس از ارتقا این خطا در بالای تالار گفتمان من :

هشدار : array_merge () [function.array - ادغام] : eval در تابع () 'کد د در خط 1153 : برهان # 1 آرایه در [راه] / global.php (400) نمی باشد.

انجمن کل من کاملا messed تا. برای برخی از این دلیل این تنها اتفاقی می افتد اگر هنوز وارد سایت نشده اید ، بنابراین برای مهمانان است. اگر به سیستم وارد شده ، همه چیز خوب است.
    URL شما چیست؟

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    EDIT : OK متوجه شدم که پس از من استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان (BETA!) غیر فعال همه چیز خوب است. بنابراین باید وجود داشته باشد کار اشتباه است. (و من CHMOD 777 - R vbet_guestcache)
    خوب ، من نیاز به سرکوب خطاهای پی اچ پی ، کش برای چک کردن سن فایل در فایل که وجود ندارد و bugging بود. ذخیره سازی فایل علاوه بر این بسیار جذاب است ، اگر شما می توانید از آن استفاده کنید شما معتاد به آن پشیمانی.

کاربر ارشد

بله ، متوجه شدم این. من واقعا امیدوارم که مایکل می توانید این مرتب سازی بر اساس.

صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •