مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : به روز رسانی برای PHP 5.2.14 -- بعضی از زبان های شکسته

کاربر ارشد

Default به روز رسانی برای PHP 5.2.14 -- بعضی از زبان های شکسته

من به تازگی به حال سرور ارتقاء به PHP 5.2.14. در حال حاضر ، memcached هنوز هم پایین است ، بنابراین برخی از قابلیت های دیگر من افزودنیهای فایرفاکس کار نمی کند ، اما به نظر می رسد مانند فعال تصدی است.

با این حال ، تنها چند زبان در حال حاضر کار!

آثار دانمارکی : PentaxForums.com -- PENTAX عکاسی انجمن
    لهستانی نمی کند : http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

این اخطار در صفحات انجمن همه نشان داده شده است :
    توجه : استفاده از ثابت تعریف نشده DIR -- به عهده گرفت 'DIR در در خط 18

اگر این کد را عوض کنم در فایل فعال تصدی functions_vbseo :
    (تعریف شده (DIR)) {
    DEFINE ('DIR' ، ((getcwd دلار = getcwd ()) $ getcwd :؟ '.'))؛
    }
    فقط به
    DEFINE ('DIR' ، ((getcwd دلار = getcwd ()) $ getcwd :؟ '.'))؛

هشدار از بین می رود ، اما مشکل من این است که ثابت نیست. هر ایده که چرا این خواهد بود؟ اطلاعات شما هستند ، هیچ اعلامیه یا خطاهای در حال حاضر بر روی صفحات فعال تصدی نشان داده شده است وجود دارد.

من کپی شده و هنوز هم با استفاده از فایل php.ini من قدیمی است ، بنابراین همان تنظیمات مانند قبل استفاده می شود.

برای کمک شما متشکرم!

آدم
    آخرین ویرایش توسط moman. 17-08-10 در 22:41.

کاربر ارشد

تکمیلی زبان است که من فکر کردم کار کرده فقط به نظر می رسد کار بر روی یک پیام خصوصی به! سعی کنید برای باز کردن یک موضوع در زمانی که به عنوان یک عضو (نام کاربری testuser ، آزمون رمز عبور) وارد آن می خواهیم یک صفحه سفید خالی را نشان می دهد.

PENTAX DSLR Diskussion -- PentaxForums.com

کاربر ارشد

می تواند مشکل را با حلقه یا iconv؟ آنها در پی اچ پی هستند ، اما ممکن است کار به درستی به عنوان یک نتیجه از ارتقا. آیا به هیچ وجه برای بررسی این؟
    آخرین ویرایش توسط moman. 17-08-10 در 20:11.

کاربر ارشد

من به برخی از بینش بیشتر در مورد این مسئله

فقط از صفحات است که می تواند به طور کامل از کش برداشته می شوند نشان داده شده است. من سعی کردم به ناتوان کش برای دانمارک ، و پس از آن هیچ صفحهای از.

کاربر ارشد

بیشتر مشاهدات :

این کد از یک پیام خصوصی به من قبلا با موفقیت شامل یک فایل (که هنوز هم کار می کند که شما برای باز کردن URL direcly) ، در حالی که پس از ارتقا این کار را کرد :

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    من تا به حال برای اضافه کردن allow_url_include = به فایل php.ini اجرا شده ، و سپس آن کار می کرد. شاید برخی از پارامتر مورد نیاز دیگر برای فعال تصدی گم شده است از فایل پیکربندی؟
    آخرین ویرایش توسط moman. 17-08-10 در 22:37.

کاربر ارشد

و بروز رسانی نهایی قبل از من برای شب به رختخواب بروید :

من یک تنظیم در پلسک (Plesk) تغییر به طوری که پی اچ پی می باشد در حال حاضر به عنوان یک برنامه CGI را اجرا کنید. این ترجمه دوباره کار می کنند ، با این حال ، زمانی که من برگشت به اجرای آن به عنوان ماژول آپاچی ، evertything استراحت دوباره ، و ترجمه صفحات به 500 خطا. ایده؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

همانطور که می نوشت : در حال حاضر ترجمه کار دوباره؟ فعال تصدی است کار می کنید؟
    آیا شما روشن CURL شما است؟
    خطای 500 -- این یک خطا است بین آپاچی و سرور -- اشتباه ممکن است یک آپاچی و تنظیمات سرور؟ می تواند شما را پیست کنید در اینجا شما. htaccess تغییر نام دهید؟

کاربر ارشد

کار می کند ، اما تنها زمانی که پی اچ پی اجرا می شود به عنوان یک اسکریپت CGI ، و نه به عنوان یک ماژول آپاچی است.

htaccess تغییر نام دهید من. :
    # خط زیر ('#' در ابتدای) نظر
    # برای غیر فعال کردن توابع از mod_rewrite.
    # لطفا توجه داشته باشید : شما هنوز هم نیاز به غیر فعال کردن هک در
    # بایگانی کنترل پانل را به متوقف کردن URL بازنویسی.
    RewriteEngine در تاریخ

# برخی از سرور نیاز به بخشنامه RewriteBase تنظیم نمائید
    # فعال (حذف '#' را در ابتدا برای فعال کردن)
    # لطفا توجه کنید : زمانی که فعال باشد ، شما باید شامل راه
    # به ریشه پوشه های vB خود را (به عنوان مثال RewriteBase تنظیم نمائید / انجمن ها /)
    # RewriteBase تنظیم نمائید /

# ٪ RewriteCond {HTTP_HOST} ^ WWW \\. yourdomain \\. com
    # RewriteRule به (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L ، R = 301]

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / [L ، QSA]

************---

حتی زمانی که من پی اچ پی به عنوان ماژول آپاچی فرار ، ترجمه فردی شد کار بنابراین اگر من یک پست با استفاده از برچسب ها langtitle ، آن را ترجمه. با این حال ، صفحات ترجمه نشده ، یعنی mysite / PL / thread.html ، که می تواند در کش یافت نمی شود به سادگی صفحات خالی سفید رنگ تولید کند.

خوبی خواهد بود اگر ما می تواند مسیر پایین علت این که من احساس که چیزی جدی تر است و باعث این برای شروع.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

این همه شما می باشد. قوانین htaccess تغییر نام دهید؟ یا فقط بخشی از این فایل؟ آیا شما استفاده باشد؟

من را در سایت خود ، به عنوان testuser ، ارسال یک پیام آزمون ، ترجمه به لهستانی ، ژاپن و غیره است و این کار.

همانطور که من در پست قبلی نوشته است -- این موضوع بین پی اچ پی و آپاچی است. این مسئله توسط سرور پیکربندی غلط ایجاد می شود. شما می توانید به ارائه دهنده میزبان خود را بنویسید و در مورد پیکربندی خوب بپرسید. او باید آن را بررسی کنید.

کاربر ارشد

Yup ، که آن را برای htaccess تغییر نام دهید در داخل انجمن ها می دهد.

من تماس میزبان من و اصرار دارند که سرور به درستی پیکربندی شده است ، اما من هم که لینوکس تنها بومی پشتیبانی از PHP 5.1.6. من حدس می زنم من hosed تا زمانی که یک سرور مدیریت شرکت استخدام و مهاجرت به یک سیستم عامل جدید.

برای کمک شما متشکرم.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •