مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 22

موضوع : مشکل با برخی از کلمات با accens

سلام ،
    شما گفته اید :
    فعال تصدی پشتیبانی از تمام سیستم های کد گذاری می کند ، اما بهتر است اگر انجمن خود را با استفاده از utf - 8 را پشتیبانی می کند ، در غیر این صورت برای هر فعال تصدی ترجمه رمزگذاری مجدد کل صفحه و انجام کلاهبرداری های اضافی دیگر (همچنین کاراکترهای خاص را می گیرد بسیار بیشتر در DB باعث کسانی که به تغییر و کد # ، نماد). اگر شما در حال حاضر انجمن در حال اجرا است ، هیچ راهی آسان برای سوئیچ را پشتیبانی می کند (هنوز هم آن موجود است) وجود دارد ، اما اگر شما در حال ساخت یکی از جدید لطفا در نظر آن را بر روی UTF - 8 را پشتیبانی می کند که به پشتیبانی چند زبانه طراحی شده اجرا است.

من فکر می کنم که تبدیل انجمن من به UTF - 8 مشکل را حل کند. آیا می دانید به هیچ وجه به انجام این کار؟ خواندم که کسی که آن را حل مشکل است.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

که من پیدا کردم این مقاله : تبدیل صفحه اصلی به UTF - 8

سلام pepito69 ، چه در مورد این موضوعات چیست؟

من فکر می کنم که از آخرین چیزهایی که به سعی کنید به انجمن تبدیل به UTF - 8 علت بسیاری از واژه ها را نمی توان ترجمه خطاها به علت در accens ها و نماد های خاص مانند : N
    میشل یک بار آن را گفت :
    تغییر را پشتیبانی می کند از تمام انجمن های vB -- چگونه؟ -- vBulletin.org انجمن

من می توانید این تست را انجام دهید در حال حاضر علت من به پشتیبان گیری و تست آن در شرایط ویژه و من هم به اندازه کافی ندارد شاید در ماه اوت.

خوب ، من درک می کنم. پاسخ شما اگر شما این کار را انجام

کاربر ارشد

مطمئن شوید که انجمن خود نسخه پشتیبان تهیه کنید چرا که اگر بزرگ خود شما ممکن است خطاهای BBCode در سفارشی روبرو می شوند که "بیشتر از زمان" را می توان با tools.php ثابت

ویرایش کنید
    شما ممکن است مشکلات را با اطلاعیه های ایمیل خود و دیگر چیزهای کمی وجود دارد که باید ثابت داشته باشد.
    آخرین ویرایش توسط mario06. 19-07-10 در 11:36.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط pepito69 View Post
    من فکر می کنم که تبدیل انجمن من به UTF - 8 مشکل را حل کند. آیا می دانید به هیچ وجه به انجام این کار؟ خواندم که کسی که آن را حل مشکل است.
    این لازم نیست -- فعال تصدی به طور کامل پشتیبانی نمی UTF - 8 انجمن ها. شخصا من صاحب یکی از UTF - 8 انجمن (به زبان لهستانی) است که کار خوب است. بنابراین مسئله در سطح دیگری است. تغییر رمزگذاری می تواند در مورد شما کمک کند -- اما لازم نیست برای اجرای فعال تصدی. ما توصیه می کنیم به دنبال منبع موضوع و یا حتی اجازه دهید ما را در انجمن خود را به ان را بررسی کنید. از انجا که اگر ان را برخی از مسئله در سطح دیگر توصیه می شود برای بهبود زخم - نه تنها قرار دادن یک بانداژ

تشکر میشل ، خوشحالم به شما اینجا را ببینید.

قبل از تبدیل هر چیزی به چیز های مختلف اما سعی کنید دانید من یک مشکل جدید با قالب ، در صفحه اصلی انجمن ها بدی گذاشته است و من هر چیز جدیدی نیست.
    تشکر زیادی Mario06 برای توصیه شما.

کاربر ارشد

فعال تصدی به طور کامل با پشتیبانی از charsets اما با نویسهگان UTF8 کمتر نمایش داده شد وجود دارد

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

نه کمتر نمایش داده شد. تعداد پرس و جو همان است ، اما جادوگر UTF - 8 استفاده از پردازنده کمتر است ، چرا که ما لازم نیست که reencode نتایج ، پس همچنین نتایج به دست آمده سریعتر.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •