مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : خطا functions_vbseo_createurl.php

عضو جدید

Default خطا functions_vbseo_createurl.php

من فقط خریداری فعال تصدی و هزینه نام تجاری.

من از این در HTTPD من سیاهههای مربوط به زمانی که در تلاش برای اجرای ژنراتور نقشه سایت و فعال تصدی راهاندازی شبکه علمی دانشگاهی با پهنای باند وسیع در در تمام یا ترجمه نمی کنید ، جریمه می کند در انجمنها.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

من "VB بهینه سازی نرم افزار" ، و بایگانی آخرین و بزرگترین نصب شده در حال اجرا کامل. (و یا حداقل آنها **********. LOL)

من چک شده و دوباره بررسی کردیم و همه ویرایشهای.

لطفا راهنمایی کند.

با تشکر از شما

PS : WTF! حتی می تواند در پست URL در تگ کد (15 B4 پست **********)

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Red face

سلام.

آیا شما تنظیم 'نوع لینک'به VBSEO_URI؟ لطفا توجه داشته باشید که شما پیام خطا است بدین معنی که vbet فایل vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php بود و نه شامل vbet شامل آن اگر آن طوری پیکربندی شده باشد براي پيوند با ساير تارنماها vbseo.

درباره ترجمه CMS -- لطفا توصیف بیشتر. آیا شما صفحه خالی یا رشته خالی یا فقط محتوای اصلی؟ لطفا به URL (PM اگر می توانید آن را انجام نمی) به صفحه که در آن ما می توانیم آن را ببینید.

درباره PS : لطفا توجه داشته باشید که به دلیل SPAM ما مجبور به محدود کردن امکان اضافه کردن URL در فروم ما. خواهد شد پس از پست چند باز کند. و اگر *** شما می بینید به این معنی که در URL است مورد استفاده قرار می گیرد برخی از لغات سانسور شده -- فقط آن را به ما با فاصله ، ما می دانید چه چیزی را با آن انجام

عضو جدید

من احساس می کنم MATE sooooo احمق (چگونه است که من از دست)...

است که همه آن متوقف ساختن نقشه سایت است.

خلاصه :
    ============================
    انجمن نمایش : 1522
    موضوع نمایش : 10088
    نمایش ارسال : 204
    پروفایل کاربر عضو شده : 3
    نتیجه های نظرسنجی ها : 0
    نوشته های وبلاگ : 0
    بلاگ برچسب ها : 0
    آلبوم URL ها : 0
    URL های موافق با گروه اجتماعی : 1
    برچسب آدرس ها : 1
    بایگانی : 1521

تعداد URL های نمایه شده : 13344
    مجموع زمان پردازش : 47،004.40 ثانیه
    در 3400 چیزی....

اما CMS هنوز ترجمه نمی کند.
    بار صفحه از هر.

من شما را MATE PM ارسال.

با تشکر از شما

عضو جدید

خوب ، من دریافت اطلاعات بیشتر با استفاده از مرورگر وب سافاری ".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    با تشکر از همسر ،

OK آن را می بینم در حال حاضر. همچنین به عنوان من آن اتفاق می افتد فقط برای CMS مقالات -- صفحه اصلی سیستم مدیریت محتوا به خوبی کار میکند.

این مسئله در سطح vbenterprisetranslator_seo.php فایل. ما در آنجا که باید کد محافظت در برابر چنين vbseo redirections. هیچ نمیدانم چرا کار نمی کند روی سرور. لازم است که من هم دسترسی به ftp شما به فوروم - لطفا آن را بررسی کنید تا شب ادامه پیدا کند. ما گزارشات ما اضافه خواهد شد به صورت فایل را بررسی کنید و پارامترهای آن نيستند چرا حذف عبارت پرس.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 19-06-10 در 00:24.

عضو جدید

ارسال MATE. و به لطف.

با تشکر از شما

عضو جدید

جدیدترین اصلی این موضوع برخی از چگونه ثابت. (مورد بسته)

بزرگ برای شنیدن

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •