مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : فعال تصدی ادغام با vbMediaWiki

Default فعال تصدی ادغام با vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    آخرین ویرایش توسط trevis. 12-05-10 در 16:37.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

من این کار را وزارت دفاع نمی دانم. آیا می توانید توصیف من چگونه آن را در حال کار؟ آیا آن را دارند آن را زیر شاخه خود را در URL؟ آیا تولید خروجی بدون استفاده از قلاب global_complete (به سادگی آن را چاپ به خروجی)؟ آیا می توانید آدرس اینترنتی دقیقی را به من می دهد در جایی که من می توانم آن را در عمل؟

همچنین لطفا بگوید چه شما در حال حاضر در تلاش بود به ادغام این؟ آیا استفاده از برخی از نکات اینجا کلیک کنید : http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html -- کدام؟

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    من این کار را وزارت دفاع نمی دانم. آیا می توانید توصیف من چگونه آن را در حال کار؟
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 -- انجمن vBulletin.org

آیا آن را دارند آن را زیر شاخه خود را در URL؟
    بله.
    mandela.org --> انجمن تالار اصلی
    mandela.org / ویکی --> مدیاویکی (با ادغام vbMediaWiki)

آیا تولید خروجی بدون استفاده از قلاب global_complete (به سادگی آن را چاپ به خروجی)؟
    نمی دانی... من می توانم متن درست در زبان اول را ببینید.

آیا می توانید آدرس اینترنتی دقیقی را به من می دهد در جایی که من می توانم آن را در عمل؟
    mandela.org / ویکی و دو زبان را انتخاب کنید

همچنین لطفا بگوید چه شما در حال حاضر در تلاش بود به ادغام این؟
    N / A

آیا استفاده از برخی از نکات اینجا کلیک کنید : http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html -- کدام؟
    من

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    سلام میشل ،

من خوانده و تلاش کرده اند ، اما می تواند حتی با قرار دادن پرچم در "نوار پیمایش« مدیاویکی :-(

آیا شانس شما (با تمام دانش گسترده خود را) برای کمک به ادغام با مدیاویکی اصلی (با استفاده از vbMediaWiki به عنوان یک پل)؟

اگر شما نمی دانید و یا دیده اند ، نه از این وزارت دفاع ایجاد یک نشانه برای صفحه اصلی و بحث ، و ترک با پوست همان مدیاویکی به صفحه اصلی. مدیاویکی و ابزاری برای ایجاد محتوای مشترک است ، بود به عنوان مبنایی برای پروژه ویکیپدیا استفاده می شود.

ایده این است که کاربران از انجمن می توانید مواد را به ویکی را در هر زبانی ، کمک ، که در این انجمن. اگر این تعامل در حال حاضر امکان پذیر نیست ، تنها به vBET در حال اجرا هموار با این وزارت دفاع به من کمک کرد بسیار.

من منتظر بازگشت شما.

بهترین آرزوها ،
    رافائل Trevisan.
    Original text
    آخرین ویرایش توسط trevis. 13-05-10 در 00:11.

OK -- من می بینم که از این وزارت دفاع با استفاده از global_ کامل -- من اشتباه بود گفت که احتمالا به دلیل 'vbet_flag' مشکل نیست. من این موضوع را می بینیم و می بینم که بعد از ترجمه اولین شکسته -- کسانی که شروع شده توسط '." (DOT) -- بدون نیاز به WWW. لطفا PM جزئیات دسترسی به مدیریت CP شما و FTP -- من به این مسئله و بررسی و اصلاح آن است.

Translated text
    VbMediaWiki گزینه تنها این :
    Original text

متاسفانه این گزینه ها به ما هیچ چیز. در این لحظه ، ما مسئله آگاه هستند ، اما می دانم بدون هیچ دلیل. برای تشخیص و تصحیح ما نیاز به دسترسی به انجمن خود را.

متاسفانه این گزینه ها به ما هیچ چیز. در این لحظه ، ما مسئله آگاه هستند ، اما می دانم بدون هیچ دلیل. برای تشخیص و تصحیح ما نیاز به دسترسی به انجمن خود را.
    Translated text
    باور کنید ، من دسترسی از طریق FTP. من جدا از زمینه های دیگر کاربران برای شما برای به اشتراک گذاشتن این دسترسی داشته باشید. و آن ایجاد یک کاربر admin برای شما در سایت اصلی من است.

[] S ،
    رافائل.
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •