مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 22

موضوع : ممنوع برای نقض مجوز -- لینک های اعتباری!

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Snake2 View Post
    من از پاسخ شما ، اما من هنوز هم نمی درک ، به من ثابت موضوع لینک است ، هیچ چیز برای تحقیق وجود دارد ، من توافقنامه مجوز شکستن نه به عنوان یک لینک وجود دارد.

هیچ تخطی وجود دارد. این bizare است ، شما حتی معتاد به من اجازه خرید نام تجاری آزاد ، آن را دیوانه است. چرا هر تاجر متوقف به مشتریان را از صرف پول بیشتر. عجیب است.
    لطفا اعتماد ما است که ما نیز احساس بسیار ناراحت کننده در مورد وضعیت واقعی. و همانطور که می دانید حساب به خوبی به مسدود امکان خود را از خرید بیشتر نیست ، اما می شود قادر به ارتباط با شما دوباره ، چرا که پیام های ما را نادیده گرفته بود مسدود شده بود.

پاسخ قبلی ما بود به شما در مورد هر چیزی متقاعد کند ، اما به شما تصویری از وضعیت امید است که شما اعمال ما را درک نشان می دهد -- تصویب شدن آن.

ما درک می کنیم و چک است که شما با قرار دادن لینک های اعتباری (آنچه آشکار ساخته نشده است توسط موتور فعال تصدی). هنوز هم این مسئله را حل نمی کند مجوز (و ما باید دلایل قوی برای فکر) نقض شد که پرونده ای که پیش رو داریم ، برخی از حقوق داده شده توسط توافق نامه حقوقی ما. حقوق که ما برای درخواست لازم نیست. نقض که ما لازم نیست برای تحقیق. اما همانطور که ما در حال حاضر شما اجازه می دانم ما هرگز تصمیم به اجازه دهید آن را در معرض خطر. بنابراین ما بیانیه رسمی خود را در مورد شما مجوز فعال تصدی پرداخت می دهد و پس از آن ما خواهد شد بحث ما ادامه خواهد داد.

Quote نوشته اصلی توسط Snake2 View Post
    چه شما معنی مایکل؟

است هیچ مسئله ای پرداخت وجود دارد ، ما خوشحال هستند اگر شما به سادگی خار چیدن حساب بنابراین ما می توانید نسخه جدید را در آزادی امروز ارتقا ، و سپس اگر خوب گرفتن مجوزهای جدید برای انجمن ها موارد دیگر.

ما خوشحال هستند ، هیچ مسئله ای پرداخت فقط حساب کار دوباره می خواهید.

از شما متشکرم!
    شاید من ساده اشتباه گرفته -- در شرایط متاسفم برای اشتباه چنین است. من فکر کردم که قصد خود را برای معکوس پرداخت. من 2 در شب در وقت من و صدور آن نور نه

بنابراین فقط برای روشن شدن -- است معکوس پرداخت تحت بررسی است یا نه؟

عضو جدید

بیانیه رسمی در مورد پرداخت؟ من اصلا درک منظور شما چیست. من در حال حاضر پرداخت. من پیدا کردن این واقعا ناراحت کننده است. من پول زیادی ندارد و در حال حاضر شما به من با استفاده از این نرم افزار را متوقف و من هیچ کار اشتباهی انجام داده اند. شما می توانید لینک من اضافه شده به رفع مشکل را ببینید. و من شما ماه قبل پرداخت کرده اند.

عضو جدید

چرا پرداخت معکوس من اگر من کار مجوز... هیچ دلیلی وجود ندارد ، من می خواهم تا به روز رسانی خواهد پرداخت معکوس اگر من شاد و مجوز ممنوع نشده است.

همچنین ، من پیام خود را دریافت کنید تا من برای چند هفته وارد شوم ، و این انجمن رو ارسال پیام به ایمیل من صندوق برای برخی از دلیل.
    آخرین ویرایش توسط Snake2. 08-04-10 در 01:35.

عضو جدید

من فکر می کنم دلیل پیوند دارند طبیعی است کار نمی کند این است که ما در قالب اصلاح شده که باعث می شود حق چاپ همه در یک خط و در جعبه خوبی به طوری که شاید باعث مشکل.

به عنوان مثال ،

قالب من ؛

کپی رایت 1 -- کپی رایت 2 -- کپی رایت 3

normall قالب VB.

کپی رایت 1
    کپی رایت 2
    کپی رایت 3

در هر صورت شما باید ارتباط خوبی با متن لنگر بزرگ. پس همه خوب است برای فعال تصدی است.

لطفا توجه داشته باشید که هیچ کس شما با استفاده از فعال تصدی در این لحظه متوقف می شود. شما با استفاده از آن را در حال حاضر و با استفاده از آن در همه زمان ها که مشکل وجود داشته و شما پاسخ نمی دهد.

چون ما هر وقت تمام قصد مسدود کردن حساب شما در اين فوروم (نه مسدود کردن vbet كاربرد '- شما هنوز با استفاده از آن در حال حاضر بود) به تشريح اين وضعيت. این اتفاق افتاد و فقط به خاطر شما متوقف شد، پاسخ آخرین پاسخ با شما در سطح 'برو گم شو"(شما انجام آن را نوشتم نه به معنای واقعی کلمه -- بود که تنها تصور ما).

بله ما می دانیم که شما برای محصول پرداخت می شود. ما در مورد تهدید خود را خواست که به شما پرداخت حذف خواهد شد. برای چه با توجه به توافقنامه مجوز ما شما هیچ حق زمانی که مجوز برای نقض لغو. بنابراین اگر چنین واژگونی احتمالا اتفاقی خواهد افتاد که این امر می تواند تقلب ساخته شده بر روی سیستم پرداخت و آن را از بسیاری از عواقب ناخوشایندی برای شما.
    به همین دلیل است که ما ما در مورد آن پرسید : -- فقط تا مطمئن شوید که آیا شما مایل به تقلب ساخته شده یا نه.

من درک می کنم که شما چنین قصدی نداریم و حتی اگر آن را قبل از آن بیانیه ای ساخته شده بدون به یاد آوردن توافقنامه مجوز بود نوشته شده بود.

OK SO -- در چنین صورتی لطفا فقط حفظ توجه بر روی توافقنامه مجوز و اگر شما که چیزی اشتباه است در سمت فعال تصدی است لطفا اطلاع ما. اگر شما زمانی در این کسب و کار (من باور دارم که شما) و سپس شما می دانید که مجوز ما با توجه به امکانات مجوز برای برخی از محصولات واقعا آسان است ، بنابراین ما هیچ چیز غیر معمول است. این است که چگونه بازار نرم افزار به نظر می رسد مورچه که به این ترتیب قانون مبارزه با دزدی دریایی و نرم افزار ساخته شده بود. حساب کاربری شما خواهد شد unbanned فردا (متاسفم اما برخی از کارها در حال حاضر را به پایان برساند و آن است که تقریبا 3 در شب در وقت من). لطفا به من یادآوری اگر من را فراموش کرده (یادآور ارسال نیست -- من فرض کنیم که در حساب ایمیل ما ایمیل بسیاری از شما در مورد این مسئله است ، بنابراین من فقط آن را حذف خواهد کرد).

هنگامی که دوباره خیلی متاسفم برای تمام مشکلات شما و امید است که حتی اگر شما راه ما را تایید نمی کند ، شما را درک همین دلیل ما آن مراحل و شاید حتی در اعماق پایین قدردانی است که ما تنها ممنوعیت حساب موقت ساخته شده با تمام مراحل دیگر ممکن است نه لغو مجوز. ..
    که فقط به خودم احساس بهتری

در صورت هر گونه مسائل با فعال تصدی، لطفا احساس رایگان برای ارسال در عیب یابی و یا بخش گزارش اشکال

ویرایش:
    من فقط به پست قبلی خود را پیدا کنید -- با تشکر برای توجه داشته باشید. لطفا بقیه را در سطح PM یا به بخش عیب یابی اگر نسخه جدید فعال تصدی خواهد کرد ، همان شماره استفاده کنید.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 08-04-10 در 01:59.

عضو جدید

متشکرم.

-- از آن لذت ببرید امید که نسخه جدید انتظارات عملکرد خود را دیدار خواهد کرد.

کاربر ارشد

چگونه می توانم متوقف شدن URL ها در این نسخه ترجمه شده مثل من پرسید : قبل از اینجا> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

این واقعا باید گزینه در admincp شود.

لطفا برای باز کردن تاپیک جدیدی برای این درخواست ویژگیهای -- پاسخ ما نیز می تواند مفید باشد برای کاربران دیگر.

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •