مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : زبانهای چند پشتیبانی نشده است

کاربر ارشد

Default زبانهای چند پشتیبانی نشده است

با عرض پوزش...
    من در بخش اشتباه قبل از ارسال شده در

من با استفاده از VB 4.0.2
    و فعال تصدی 420

اما چند زبان در انجمن من را پشتیبانی نمی کند.
    آخرین ویرایش توسط badawidollah. 26-03-10 در 17:17.

کاربر ارشد

تمام تنظیمات در کنار characterset هستند شده توسط Admin CP -> تنظیمات> تنظیمات> -- نمایش تمام تنظیمات --. برخی از مراحل به عنوان (UTF - 8 charactersets) و یا به عنوان (مورد نیاز برای UTF - 8 charactersets) مشخص شده اند -- به این معنی است که شما این مراحل را با توجه به مال شما انجمن characterset (چگونه برای بررسی characterset انجمن من).

1. (ضروری) "متا" -- حتی اگر شما استفاده از برخی از این وزارت دفاع که تغییر توضیحات متا برای تاپیک ، لطفا مجموعه برخی از ارزش -- در غیر این صورت RSS می تواند شکسته شود.
    2. (ضروری) تنظیم اجرای URL کانونیکال "اکید' -- صفحه خواهد شد در غیر این صورت همان URL ها فکر قابل قبول بسیاری از آنچه بد است برای SEO است.
    3. (مورد نیاز برای NOT UTF - 8 charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
    4. (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن "کاراکتر خالی استریپر" مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن

من فقط شماره 1 و 2 فقط
    که شماره 3 و 4 محل سکونت؟

کاربر ارشد

است که در آن کارکنان در اینجا؟

کاربر ارشد

آن را برای تلفن های موبایل چیزی است که به درستی در فروم خود را پیکربندی... آیا شما با استفاده از بایگانی؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط badawidollah View Post
    تمام تنظیمات در کنار characterset هستند شده توسط Admin CP -> تنظیمات> تنظیمات> -- نمایش تمام تنظیمات --. برخی از مراحل به عنوان (UTF - 8 charactersets) و یا به عنوان (مورد نیاز برای UTF - 8 charactersets) مشخص شده اند -- به این معنی است که شما این مراحل را با توجه به مال شما انجمن characterset (چگونه برای بررسی characterset انجمن من).

1. (ضروری) "متا" -- حتی اگر شما استفاده از برخی از این وزارت دفاع که تغییر توضیحات متا برای تاپیک ، لطفا مجموعه برخی از ارزش -- در غیر این صورت RSS می تواند شکسته شود.
    2. (ضروری) تنظیم اجرای URL کانونیکال "اکید' -- صفحه خواهد شد در غیر این صورت همان URL ها فکر قابل قبول بسیاری از آنچه بد است برای SEO است.
    3. (مورد نیاز برای NOT UTF - 8 charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
    4. (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن "کاراکتر خالی استریپر" مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن

من فقط شماره 1 و 2 فقط
    که شماره 3 و 4 محل سکونت؟
    لطفا فقط تمام گزینه ها را در vB انتخاب کنید - سپس می توانید گزینه جالب را با ctrl + f و نوشتن نام پارامتر پیدا کنید اگر شما هنوز هم یک مسئله لطفا به ما اطلاع دهید

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

Quote نوشته اصلی توسط badawidollah View Post
    با عرض پوزش...
    من در بخش اشتباه قبل از ارسال شده در

من با استفاده از VB 4.0.2
    و فعال تصدی 420

اما چند زبان در انجمن من را پشتیبانی نمی کند.
    دقیقا چه کار نمی کند؟ آیا کار ترجمه در حال حاضر است یا نه می تواند باعث فعال تصدی کار در همه؟ چه اتفاقی می افتد هنگامی که شما را به صفحه ترجمه شده؟

کاربر ارشد

می تواند به زبان های چند ترجمه
    اما وقتی که من به زبان های دیگر در آن پست ، آن را نمی تونم ترجمه

با تشکر

کاربر ارشد

تنظیم مقدار characterset در حروف کوچک <<<این یافت نشد
    من با استفاده از بایگانی

و یکی بیشتر یافت نشد است
    که در آن برای قرار دادن که httaccess؟
    من با استفاده از بایگانی و من نمی دانی که در آن برای قرار دادن. httaccess در vbseo.php

من قوانین را نمی بینیم.

کاربر ارشد

# (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" را به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
    # (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن کاراکتر خالی استریپر "مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن
    # (فقط برای charactersets UTF - 8) ارزش characterset در حروف کوچک -- vBETTM حروف حساس برای characterset است. بنابراین اگر شما با استفاده از UTF - 8 سپس اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند 'UTF - 8' (چگونه برای بررسی characterset انجمن من)

من با استفاده از VBulletin4.0.2
    من فکر می کنم خود را با استفاده از UTF - 8 charactersets

ISO - 8859 - 1 <<<<<<<<<این است که من پیدا کردم

اما انگلیسی آن
    انجمن من با استفاده از اندونزی.

چگونه؟

و جایی که برای قرار دادن این کد httaccess؟
    من نمی قوانین vbseo.php وجود دارد را ببینید

کاربر ارشد

سلام
    اینجا هیچکس

مدیر بیش از حد

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید