با عرض پوزش...
من در بخش اشتباه قبل از ارسال شده در
من با استفاده از VB 4.0.2
و فعال تصدی 420
اما چند زبان در انجمن من را پشتیبانی نمی کند.
با عرض پوزش...
من در بخش اشتباه قبل از ارسال شده در
من با استفاده از VB 4.0.2
و فعال تصدی 420
اما چند زبان در انجمن من را پشتیبانی نمی کند.
آخرین ویرایش توسط badawidollah. 26-03-10 در 17:17.
تمام تنظیمات در کنار characterset هستند شده توسط Admin CP -> تنظیمات> تنظیمات> -- نمایش تمام تنظیمات --. برخی از مراحل به عنوان (UTF - 8 charactersets) و یا به عنوان (مورد نیاز برای UTF - 8 charactersets) مشخص شده اند -- به این معنی است که شما این مراحل را با توجه به مال شما انجمن characterset (چگونه برای بررسی characterset انجمن من).
1. (ضروری) "متا" -- حتی اگر شما استفاده از برخی از این وزارت دفاع که تغییر توضیحات متا برای تاپیک ، لطفا مجموعه برخی از ارزش -- در غیر این صورت RSS می تواند شکسته شود.
2. (ضروری) تنظیم اجرای URL کانونیکال "اکید' -- صفحه خواهد شد در غیر این صورت همان URL ها فکر قابل قبول بسیاری از آنچه بد است برای SEO است.
3. (مورد نیاز برای NOT UTF - 8 charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
4. (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن "کاراکتر خالی استریپر" مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن
من فقط شماره 1 و 2 فقط
که شماره 3 و 4 محل سکونت؟
است که در آن کارکنان در اینجا؟
آن را برای تلفن های موبایل چیزی است که به درستی در فروم خود را پیکربندی... آیا شما با استفاده از بایگانی؟
می تواند به زبان های چند ترجمه
اما وقتی که من به زبان های دیگر در آن پست ، آن را نمی تونم ترجمه
با تشکر
تنظیم مقدار characterset در حروف کوچک <<<این یافت نشد
من با استفاده از بایگانی
و یکی بیشتر یافت نشد است
که در آن برای قرار دادن که httaccess؟
من با استفاده از بایگانی و من نمی دانی که در آن برای قرار دادن. httaccess در vbseo.php
من قوانین را نمی بینیم.
# (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) "تعداد کاراکتر قبل از پیچیدن متن" را به '0' -- در غیر این صورت vBuletinTM می توانید برخی از شخصیت های مصرف بیش از 1 بایت (یعنی از ژاپنی) شکستن.
# (مورد نیاز برای UTF - 8 NOT charactersets) پاک کردن کاراکتر خالی استریپر "مقدار -- در غیر این صورت vBuletinTM می تواند برخی از علائم ژاپنی (این علائم بخشی از نشانه های ژاپنی) شکستن
# (فقط برای charactersets UTF - 8) ارزش characterset در حروف کوچک -- vBETTM حروف حساس برای characterset است. بنابراین اگر شما با استفاده از UTF - 8 سپس اطمینان حاصل کنید که شما تعیین کرده اند 'UTF - 8' (چگونه برای بررسی characterset انجمن من)
من با استفاده از VBulletin4.0.2
من فکر می کنم خود را با استفاده از UTF - 8 charactersets
ISO - 8859 - 1 <<<<<<<<<این است که من پیدا کردم
اما انگلیسی آن
انجمن من با استفاده از اندونزی.
چگونه؟
و جایی که برای قرار دادن این کد httaccess؟
من نمی قوانین vbseo.php وجود دارد را ببینید
سلام
اینجا هیچکس
مدیر بیش از حد