مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 4 از 4

موضوع : mt.character.restriction

عضو جدید

Default mt.character.restriction

با مدها غیر فعال:

هشدار: تعیین مقدار بازگشتی جدید مرجع است در توصیه نمی شود .... / شامل / init.php (351): eval در () 'کد D در خط 139
    قادر به اضافه کردن کوکی ها ، هدر قبلا فرستاده شده است.
    فایل: / ور / WWW / site.com / انجمن / شامل / class_core.php
    خط: 5755

با مدها فعال / پشت در:

هشدار: تعیین مقدار بازگشتی جدید مرجع است در توصیه نمی شود .... / شامل / init.php (351): eval در () 'کد D در خط 139

هشدار: فقط متغیر باید توسط مرجع در .... / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 851 اختصاص داده

در حال اجرا nginx، بنابراین من سعی کردم:

(بدون.
    بازنویسی ^ / انجمن / ((urllist | sitemap_) * \\ (XML |.؟ کلیپ برد چند منظوره) (\\ GZ))؟ $ / انجمن / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 آخرین

باز نویسی / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / آخرین؟
    باز نویسی ؟ 2 / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ آخرین.

به نظر می رسد من نیاز به تصویب بازنویسی به dbSEO و تشکر از زبانهای دیگر، چگونه می توانم انجام این کار؟

من در حال حاضر قوانین مشابه به:

(! - E $ request_filename) {
    بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
    }

}

($ request_filename ~ "\\. پی اچ پی $") {
    بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
    }

اما با اشاره به dbseo آخرین.

پیکربندی nginx فعلی:

محل / انجمن / {

try_files $ URI $ URI / / انجمن / dbseo.php $ استدلال میگیرد؛

باز نویسی

/ انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / آخرین؟
    باز نویسی

؟ 2 / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ آخرین.

اگر ($ REQUEST_URI ~ * ^ / انجمن / mobiquo) {
    شکستن ؛
    }

اگر (-F $ request_filename) {
    منقضی 30D.
    شکستن ؛
    }

($ request_filename ~ "\\. پی اچ پی $") {
    بازنویسی ^ (/ انجمن / *.) $ / انجمن / dbseo.php آخرین.
    }

(! - E $ request_filename) {
    بازنویسی ^ / انجمن / $ / انجمن / dbseo.php آخرین (*)؛
    }

}
    }

لطفا کمک کمک

توقیف

سعی کنید خاموش کردن صفحه نمایش هشدار در vb (اطلاعات بیشتر).

عضو جدید

من متاسفم اما این مثل یک راه حل به من به نظر می رسد نیست. این هشدار می تواند بینش ارزشمندی در زمینه های دیگر ارائه می کنند. ممکن است لطفا کمک حل این سازگاری؟

توقیف

ما این کد را تغییر داد و در نسخه بعدی کد ما یک هشدار در آخرین نسخه های vB ایجاد نمی کند. این تغییرات بسیار زیادی انجام دهید تا آنها را حل سریع است. هشدار از نتایج تاثیر نمی گذارد. لینک که من شما رو به این تالار راه حل رسمی برای نمایش یک هشدار است. موضوع یک هشدار مربوط به تمام پلاگین ها در آخرین VB.
    علم و تکنولوژی سیاسی در حال حاضر پشتیبانی وی بی و آدرس پسند. ما در حال حاضر پشتیبانی نمی کند dbSEO. شما می توانید قوانین را تغییر دهید، اما ما نمی تواند تضمین نماید که dbSEO خواهد تغییرمسیر، و شگفتی های دیگر انجام نمی - علم و تکنولوژی سیاسی یکپارچه شده است و تست شده با dbSEO.
    من پیشنهاد می کنم شما با استفاده از، آدرس دوستانه جاسازی شده رایگان در VB.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •