با مدها غیر فعال:
هشدار: تعیین مقدار بازگشتی جدید مرجع است در توصیه نمی شود .... / شامل / init.php (351): eval در () 'کد D در خط 139
قادر به اضافه کردن کوکی ها ، هدر قبلا فرستاده شده است.
فایل: / ور / WWW / site.com / انجمن / شامل / class_core.php
خط: 5755
با مدها فعال / پشت در:
هشدار: تعیین مقدار بازگشتی جدید مرجع است در توصیه نمی شود .... / شامل / init.php (351): eval در () 'کد D در خط 139
هشدار: فقط متغیر باید توسط مرجع در .... / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php در خط 851 اختصاص داده
در حال اجرا nginx، بنابراین من سعی کردم:
(بدون.
بازنویسی ^ / انجمن / ((urllist | sitemap_) * \\ (XML |.؟ کلیپ برد چند منظوره) (\\ GZ))؟ $ / انجمن / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 آخرین
باز نویسی / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / آخرین؟
باز نویسی ؟ 2 / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ آخرین.
به نظر می رسد من نیاز به تصویب بازنویسی به dbSEO و تشکر از زبانهای دیگر، چگونه می توانم انجام این کار؟
من در حال حاضر قوانین مشابه به:
(! - E $ request_filename) {
بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
}
}
($ request_filename ~ "\\. پی اچ پی $") {
بازنویسی ^ / انجمن ها / انجمن ها / /(.*)$ vbenterprisetranslator_seo.php تاریخ و زمان آخرین ؛
}
اما با اشاره به dbseo آخرین.
پیکربندی nginx فعلی:
محل / انجمن / {
try_files $ URI $ URI / / انجمن / dbseo.php $ استدلال میگیرد؛
باز نویسی
/ انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن ها / آخرین؟
باز نویسی
؟ 2 / انجمن / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / انجمن / $ آخرین.
اگر ($ REQUEST_URI ~ * ^ / انجمن / mobiquo) {
شکستن ؛
}
اگر (-F $ request_filename) {
منقضی 30D.
شکستن ؛
}
($ request_filename ~ "\\. پی اچ پی $") {
بازنویسی ^ (/ انجمن / *.) $ / انجمن / dbseo.php آخرین.
}
(! - E $ request_filename) {
بازنویسی ^ / انجمن / $ / انجمن / dbseo.php آخرین (*)؛
}
}
}
لطفا کمک کمک