مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : لهجه ها نمایش صحیح...

زربفت نگاه

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو جدید

Default لهجه ها نمایش صحیح...

سلام.

من با استفاده از اصلی 4.08.

من با استفاده از فعال تصدی به طور عمده به دو زبان... زبان انگلیسی و فرانسه. انجمن زبان پیش فرض را به انگلیسی. با این حال ، هر زمان که پست کاربر به زبان فرانسه ، ترجمه نمایش به درستی در زبان انگلیسی است. با این حال ، در فرانسه لهجه را نمایش دهد. در عوض ، آن را شبیه به این نمایش :

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    این برنامه باید مثل صفحه نمایش :

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    انجمن های گفتگوی من قرار است برای نمایش هر دو زبان را به عنوان که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1. بنابراین ، من از UTF - 8 استفاده نمی

همچنین ، من به دنبال دستورالعمل های نصب بسیار نزدیک است.

اصلاح تنها من ساخته شده به فعال تصدی این است که من تغییر پرچم به طور پیش فرض با استفاده از CSS - جن. با این حال ، من در کد نگاه ، و هیچ چیز من باید راه را که همه چیز به نمایش را اثر.

آیا من باید برای تبدیل بل من به UTF - 8 برای حل این مشکل؟

هر گونه مشاوره ، قدردانی می شود. با تشکر.
    آخرین ویرایش توسط freddie3218. 07-03-11 در 16:12. دلیل : من ویرایش اعلان اولیه ، چرا که این انجمن آن را به درستی نمایش داده می شود. من فضا را در "& # 233" زمینه اضافه شده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •