Bună.
Sunt folosind vbulletin 4.08.
Eu folosesc pentru vBET în principal, două limbi ... Limbile engleză şi franceză. Am limba maternă pe forum pentru setată la limba engleză. Cu toate acestea, ori de câte ori un utilizator posturi franceză, traducerea se afişează corect în limba engleză. Cu toate acestea, în franceză accentele nu se afişează. În schimb, se afişează astfel:
Acesta ar trebui să afişeze ca aceasta:Code:Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
Pe forum pentru meu este configurat pentru a afişa ambele limbi ca ISO-8859-1. Prin urmare, eu nu sunt folosind UTF-8Code:Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
De asemenea, am urmat instrucţiunile de instalare foarte îndeaproape.
Singura modificare am făcut să vBET este că am schimbat indicatorii implicit cu ajutorul CSS-Sprite. Cu toate acestea, m-am uitat la codul, şi nimic nu ar trebui să am făcut efectul modul în care lucrurile sunt afişate.
Trebuie să-mi converti db la UTF-8 pentru a rezolva această problemă?
Orice sfat va fi apreciat. Multumesc.![]()

Răspunde cu citat