مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 18 از 18

موضوع : مشکل زمانی که از بازدید کنندگان ثبت نام

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

یکی از نشانه -- من بعد از کلیک کردن بر روی دکمه ثبت نام را ببینید شما را به فرم ثبت نام به ارمغان بیاورد (URL register.php?do=register) ، اما فقط برای تنظیم پست الکترونیکی (register.php?do=vMail).

در این لحظه من هیچ نظری ندارم که این باعث می شود که مسئله ، اما ما به سادگی می توانید آن را چک کنید. اگر شما می توانید تغییر برای پیکربندی یک لحظه خود را لطفا ، تا کلیک کردن بر روی دکمه ثبت تولید فرم ثبت نام را تمام است. من آن را در انجمن ها آزمایش ما آزمایش -- به من بگویید که چگونه به پیکربندی اصلی رفتار از این انجمن متعلق به شماست لطفا.

توقیف

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    یکی از نشانه -- من بعد از کلیک کردن بر روی دکمه ثبت نام را ببینید شما را به فرم ثبت نام به ارمغان بیاورد (URL register.php?do=register) ، اما فقط برای تنظیم پست الکترونیکی (register.php?do=vMail).

در این لحظه من هیچ نظری ندارم که این باعث می شود که مسئله ، اما ما به سادگی می توانید آن را چک کنید. اگر شما می توانید تغییر برای پیکربندی یک لحظه خود را لطفا ، تا کلیک کردن بر روی دکمه ثبت تولید فرم ثبت نام را تمام است. من آن را در انجمن ها آزمایش ما آزمایش -- به من بگویید که چگونه به پیکربندی اصلی رفتار از این انجمن متعلق به شماست لطفا.
    من را متوقف محصول انجام = vMail
    ورود به بخش ایمیل
    مشکل ادامه پیدا کرد
    در حال حاضر نشان می دهد یک لینک در register.php فرم ثبت نام؟ آیا = ثبت نام

صفحه اصلی
    من واقعی مجوز
    آخرین ویرایش توسط tomee123. 21-11-09 در 23:11.

OK را بزنید. من هنوز به دنبال دارد. یک اشاره -- شاید برخی از موضوع با تاییدیه (اگر 301 تغییر مسیر اتفاق می افتد سپس آن را به اطلاعات در مورد توافق برای شرایط انجمن از دست داده) وجود دارد. من یک ربات در چند دقیقه ، بنابراین من دیدن می کند چیزی شبیه به آن اتفاق می افتد بنویسید. آرام باشید -- ما از راه حل برای آن پیدا

OK -- من می دانم که دلیل. این همان چیزی است که من فکر کردم -- شما کرده اند تغییر مسیر ، چرا که در فرم وارد کردن آدرس بدون پارامتر زبان باقی می ماند. به همین دلیل است که تغییر مسیر اتفاق می افتد. من تعجب می کنم چرا URL در فرم تغییر نکرده بود (که باید باشد) -- من آن را در حال حاضر بررسی

آیا شما با استفاده از برخی از وزارت دفاع است که تغییر آدرس ها در فرم؟ من دنبال در کد وزارت دفاع ، کد HTML غیر فعال شما و انجمن ما کد HTML غیر فعال است. باید کار کند. بنابراین برای بررسی بهتر من دسترسی به انجمن خود را نیاز دارند. لطفا PM من دسترسی به FTP شما (احتمالا CP مدیریت نیاز ندارد).

یک سوال مهم -- شما در حال اجرا بر روی فعال تصدی های 3.x...؟

به نظر می رسد شما vBET رایگان 2.x که فقط ترجمه ساخته شده است و جامعه چند زبان پشتیبانی نمی کند. اگر شما می خواهید کاربران خود را نوشتن پیام به زبان های مختلف و ثبت نام در انجمن خود را از کشورهای دیگر و سپس شما باید برای خرید vBET 3.x مجوز. ببخشيد که اولش نپرسيدم خيلي وقته که ما رو امن ميکنه
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-11-09 در 02:08.

توقیف

Text automatically translated from: Arabic to: Persian
    Translated text
    خوب
    آیا شما قبول پرداخت های غربی اتحاد؟

آیا من به یک پروموتور مناطق محصول خود را ((شرق میانه)) برای پرداخت
    Original text

توقیف

Quote نوشته اصلی توسط tomee123 View Post
    Text automatically translated from: Arabic to: Persian
    Translated text
    خوب