مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی و بایگانی با اصلی 4
سلام ، من کاربر می باشد را در تالار گفتگو vB4. روشی ساده ، آسان برای نصب فعال تصدی در فروم من بدون لطمه زدن به SEO در فروم من وجود دارد؟ من سعی کردم فعال تصدی یک بار قبل از انجمن vB3 ، و ابزار وب مستر گوگل گزارش بسیاری از مسائل با توجه به URL های متعدد برای همان صفحه. من دوست دارم این قابلیت را بدون تأثیر SEO داشته است.
لطفا توجه داشته باشید آن نسخه پرداخت می شود ، دارای قابلیت های بزرگ -- ترجمه URL ها است. بنابراین SEO شما امن خواهد بود با فعال تصدی 4.x :)
لطفا توجه داشته باشید آن نسخه پرداخت می شود ، دارای قابلیت های بزرگ -- ترجمه URL ها است. بنابراین SEO شما امن خواهد بود با فعال تصدی 4.x :)
آیا من نیاز به انجام هر کاری ویژه ای با قوانین بازنویسی ، و یا من فقط نصب نسخه تجاری و آن را با باشد (آخرین نسخه) کار می کند حق دور بدون هیچ گونه نظر خواهی ها؟
شما اضافه کردن فعال تصدی قوانین -- در حال حاضر آماده شده -- بسیار آسان می کند :)
آیا به انجمن اصلی و ترجمه فعال تصدی نیاز به خرید جداگانه؟
آیا به انجمن اصلی و ترجمه فعال تصدی نیاز به خرید جداگانه؟
فعال تصدی به شما ترجمه است. هنگامی که فعال تصدی خرید شما و سپس ترجمه از اصلی اجازه -- شما که علاوه بر پرداخت نمی کند. البته شما باید اصلی برای اولین بار داشته باشند ، قادر به استفاده از فعال تصدی.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):