PDA

مشاهده نسخه کامل : پذیرفته اطلاع اختیاری برای مهمانان / کاربران با زبان های خارجی

StarBuG
01-11-09, 11:36
سلام

من واقعا دوست دارم آنچه من از دیدن اینجا و نمی توانید صبر کنید تا های 3.x آزاد است.

یک چیز خواهد بود به عنوان علاوه بر وزارت دفاع خود را بسیار مفید است.

اطلاع اختیاری برای کاربران که استفاده از زبان های دیگر پس از آن زبان انجمن تالار اصلی (قابل انتخاب توسط ACP). چیزی شبیه به این :

"عزیز خوش آمدید / کاربر. لطفا توجه داشته باشید که این انجمن ، انجمن" زبان بومی ".
که شما می توانید به انجمن را در "زبان خارجی" را ببینید یک سرویس است که ما ارائه می دهیم.
از طریق گوگل انجام می شود ترجمه گرامر و محتوا گاهی اوقات ممکن است
بسیار سخت به خواندن و درک است. "

من فکر می کنم مهم است که برای کاربران بدانند که زبان اصلی انجمن با استفاده از و که هر کس که است مجوز های ارسال و عقب افتاده است نیست ،
چرا که آنها را نمی فهمید که آنها در حال تماشای یک وب سایت ترجمه شده.

می تواند با شرطی و VB سیستم اطلاع من فکر می کنم انجام می شود.

با تشکر از شما برای وقت خود را ؛)

StarBuG

vBET
01-11-09, 16:13
سلام.

این می تواند نشان می دهد ارسال های انجمن پیام به مهمانان انجام می شود :) شما در حال حاضر در صفحه اصلی امکان برای نشان دادن کاربر پیام های اضافی :)

StarBuG
15-12-09, 18:14
سلام

این چیزی نیست که منظور من است.

مهمان عزیز تنها که یک نسخه ترجمه شده را به اطلاع من می خواهم.
این است که با اعلامیه های اصلی امکان پذیر نیست.

ایده؟

vBET
15-12-09, 23:40
من این کار را در TODO اضافه کنید. در این لحظه شما دستی می تواند به قالب ویرایش کنید :

<if condition="$_GET['language'] && !$vbulletin->userinfo['userid']">
ONLY FOR GUESTS ON TRANSLATED PAGE
</if>

Octavius
27-06-11, 11:25
AdminCP / زبان و اصطلاحات / جستجو در عبارات

به دنبال 'notice_1_html'

قرار دادن پیام شما وجود دارد.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1