مشاهده نسخه کامل : حل فعال تصدی 4.2.1 پیام بایگانی جاوا اسکریپت ترجمه
سلام
متوجه شدم که با فعال تصدی 4.2.1 و تالار گفتگو vBulletin 4.0.2 PL4 و بایگانی 3.5 RC3 یادداشتهای دریافت ترجمه نشده است.
لطفا توصیه های
StarBuG
شما باید در آن دسته از ترجمه ها به نوبه خود -- از آن است که به طور پیش فرض به دلایل عملکرد (هر یک با استفاده از آن را) غیر فعال شده است. شما گزینه مناسب در فعال تصدی --> گزینه های متفرقه
متاسفانه من احمق نیستند.
در غیر این صورت من آن را به عنوان اشکال داشته گزارش نشده است!
مشاهده Patientenfragen.net -- ما پاسخ (http://www.patientenfragen.net/en/)
هیچ کس فرض می شود که هر یک از کاربران ما احمقانه است) این روش استاندارد برای اطلاع رسانی برای اولین بار در مورد امکانات پیکربندی ، این دلیل است که کاربر به سادگی می تواند از دست برخی تنظیمات و یا حتی برای چنین به نظر نمی آید. من باز کردن مسئله دوباره و رفتن وجود دارد :)
در واقع برخی از اشکال است ، دلیل آن است که حتی نمی دوباره کد گذاری شده است. ما در مورد مراقبت از آن به زودی :)
راه -- شما متوجه است که شما را شکسته طرح در بالای صفحه برای مشاهده ترجمه شده و پرچم خود را ناپدید می شوند (در کد خروجی حتی)؟... من می بینم که شما ساخته شده برخی از تغییرات قالب کتابچه راهنمای کاربر -- لطفا چک می کند آن را به خاطر تغییرات شما (برگرداندن ، بررسی ، آن را دوباره کپی بدن الگو واقعی جایی) است.
طرح و شکسته نباشد.
شما یک نسخه cache شده در طول عیب یابی APC پلاگین بهینه سازی کش دیدم
در حال حاضر سعی کنید و ببینید اگر شما هنوز هم می بینیم plz به طرح شکسته
PS : "احمق" بخشی من فقط گفت چون شما به سادگی گزارش اشکال بسته و آن را بدون انتظار برای پاسخ من نقل مکان کرد.
شما باید برای پاسخ به مشتریان صبر کنید برای اولین بار قبل از اعلام مشکل فعال حل.
در غیر این صورت نشانه بی ادبی است ؛)
بیشتر توجه داشته باشید
من می خواهم به نپذیرفتن : *. JS در فایل robots.txt
من که شامل بود ، اما آن را در حال حاضر فقط در صورتی که این امر بود که باعث مشکل ترجمه (آن نمی باشد) حذف شده است.
با این حال ، که به علت مشکلات با نسخه جدید ثابت و یا می توانم آن را شامل به robots.txt من؟
بیشتر توجه داشته باشید
من می خواهم به نپذیرفتن : *. JS در فایل robots.txt
من که شامل بود ، اما آن را در حال حاضر فقط در صورتی که این امر بود که باعث مشکل ترجمه (آن نمی باشد) حذف شده است.
با این حال ، که به علت مشکلات با نسخه جدید ثابت و یا می توانم آن را شامل به robots.txt من؟
آیا شما مطمئن هستید که نام robots.txt است با استفاده از * نماد...
به هر حال محتوا نام robots.txt هیچ تاثیری بر فعال تصدی.
در protocoll اصلی به طور رسمی پشتیبانی نمی شود اما ربات گوگل می تواند آن را اداره.
و این همان چیزی است که که شمارش ؛)
طرح و شکسته نباشد.
شما یک نسخه cache شده در طول عیب یابی APC پلاگین بهینه سازی کش دیدم
در حال حاضر سعی کنید و ببینید اگر شما هنوز هم می بینیم plz به طرح شکسته
PS : "احمق" بخشی من فقط گفت چون شما به سادگی گزارش اشکال بسته و آن را بدون انتظار برای پاسخ من نقل مکان کرد.
شما باید برای پاسخ به مشتریان صبر کنید برای اولین بار قبل از اعلام مشکل فعال حل.
در غیر این صورت نشانه بی ادبی است ؛)
راست -- در حال حاضر طرح OK است.
هم به لطف پیشنهاد خود را در مورد دست زدن به مسائل. لطفا توجه داشته باشید که ما همیشه بازگشایی مسائل اگر به نظر می رسد آن است که واقعا نمی حل و 'بسته' فقط پیشوند -- این موضوع بسته است -- شما هنوز هم می توانید بنویسید و بگویید که مسئله اصلاح نشده است. با عرض پوزش اگر شما احساس ناراحت کننده به دلیل است که.
درباره بایگانی متوجه ترجمه نشده است. من مشکل پیدا کردن آن در فروم خود را. آیا می توانید لطفا URL را به صفحه ای که در آن وجود دارد به نظر از جمله (ترجمه نشده یکی) و نقل قول من دقیق متن اصلی از این نظر. شما باید طرح های مختلف و در صفحه اصلی برای من به نظر می رسد که تمام ترجمه ، بنابراین من مسیر درست نقطه لطفا :)
اما "احساس" مشکل این است که در اینجا.
من به شدت بازنگری گردش کار فعلی شما با تنظیم پیشوند ساده است که به مشتری احساس است که مشکل خود را در نظر واقعا نمی شود نشان می دهد.
حتی اگر این مورد نمی باشد.
هدفم از این در اینجا چون من تا به حال این قبل از زمانی که شما همان گزارش اشکال دیگری از معدن.
به سادگی برای پاسخ صبر کنید و بعد مشکل حل شده است حرکت موضوع یا پیشوندهای مجموعه.
این کار به شما صدمه دیده ، اما باعث می شود مشتری احساس seriouse خیلی بیشتر گرفته شده ؛)
درباره اشکال
من اعلامیه های دائمی استفاده نمی کند چرا که تبلیغات در فروم من تنها به نمایش در زمانی که اعلامیه نیست.
بنابراین سوئیچینگ اخطار برای همیشه برای شما برای آزمایش ، درآمد من را کاهش دهد.
متاسفانه این عمل بر نمی
یک بار دیگر برای سوء تفاهم و به لطف برای توصیه های خود را در مورد پیشوند با عرض پوزش : --) اگر شما از برخی از پیشنهادات خاص در مورد نام پیشوند به اشتراک بگذارید لطفا ما همیشه کمال مسرت از بهبود مراقبت از مشتری ما :)
من درک می کنم که شما می توانید اعلامیه های بایگانی را روشن نکنید. ما آن را در فروم تست ما و تماس با شما دوباره در صورتی که اگر ما قادر به تکثیر این موضوع نیست.
یکی دیگر از پیشوند [واگذار شده] و یا [منتظر پاسخ]
و یا به سادگی آن را به عنوان [باز] تا این مسئله حل شده است. ترک ؛)
ما در حال حاضر پیشوند برای توضیح -- من فکر می کنم ما آن را بیشتر استفاده کنید ؛)
برای توصیه های شما و احساس به یاد داشته باشید هر گونه مسائل در آینده :)
هر گونه پیشرفت در این باگ؟
شاید یک تعمیر سریع؟
اوه بله ، ما در حال حاضر این باور را اصلاح -- فقط فراموش وضعیت تغییر است.
برای تعمیر سریع :
1. ویرایش فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php
2. مشاهده :
while (true) {
$position = strpos($script, 'vbseo_jshtml['.$scriptIndex.']', $prevPosition);
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<table', $position);
$end = strpos($script, '</table>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('</table>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $language, $serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</table>');
}
3. تغییر به :
while (true) {
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<ol>', $position);
$end = strpos($script, '</ol>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('<ol>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $language, $serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</ol>');
}
آیا این در خرید های اخیر من و یا ما باید برای انجام این نیز؟
این در 4.4.2 عبارتند از :)
بنابراین اگر شما آن را می خواهم قبل از آن ، لطفا به انجام تغییر دستی -- این است که این ایده از سریع تعمیر -- اجازه می دهد تا کاربر به آن را تعمیر اگر او نمیخواهد برای انتشار نسخه بعدی صبر کنید.
با عرض پوزش برای اشکال -- ما از دست که باشد تغییر جدول به لیست... : O
این در 4.4.3 گنجانده نشده است آیا تائید می کنید چرا؟ با تشکر..
وای ببخشید من در مورد فعال تصدی 4.3.0 صحبت
kamilkurczak
20-05-11, 07:52
من آن را چک کنید
kamilkurczak
24-05-11, 09:47
حق با شما است -- این است که در این نسخه گنجانده نشده است -- من نیاز برای پیدا کردن چرا.
در واقع اشکال آمد ، اما ما راه حل در بر داشت -- از آن خواهد شد در نسخه بعدی گنجانده شده است.
برای تعمیر quicke لطفا.
1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions
2. تابع vbet_addScriptToTable می :
function vbet_addScriptToTable($what) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_vbseo_message'] && strpos($what[1], 'vbseo_jshtml[0]')) {
$scriptIndex = 0;
$position = 0;
$prevPosition = 0;
$scriptBuffer = '';
$script = $what[1];
$forumLanguage = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage'];
global $vbet_serie;
while (true) {
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<table', $position);
$end = strpos($script, '</table>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('</table>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $_REQUEST['language'], $vbet_serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</table>');
}
$what[1] = $scriptBuffer.substr($script, $prevPosition);
} else {
$what[1] = vbet_getReEncoded($what[1]);
}
return vbet_addToReplacementsBuffer($what);
}
3. جایگزین کردن آن توسط :
function vbet_addScriptToTable($what) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_vbseo_message'] && strpos($what[1], 'vbseo_jshtml[0]')) {
$scriptIndex = 0;
$position = 0;
$prevPosition = 0;
$scriptBuffer = '';
$script = $what[1];
$forumLanguage = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage'];
global $vbet_serie;
while (true) {
if (!$position) {
break;
}
$position = strpos($script, '<ol>', $position);
$end = strpos($script, '</ol>', $position);
$toTranslate = substr($script, $position, $end + strlen('</ol>') - $position);
$scriptBuffer .= substr($script, $prevPosition, $position).vbet_translateHTMLFromTo($toTranslate, $forumLanguage, $_REQUEST['language'], $vbet_serie);
++$scriptIndex;
$prevPosition = $end + strlen('</ol>');
}
$what[1] = $scriptBuffer.substr($script, $prevPosition);
} else {
$what[1] = vbet_getReEncoded($what[1]);
}
return vbet_addToReplacementsBufferNoReencode($what);
}
function vbet_addToReplacementsBufferNoReencode($what) {
global $vbet_replacementsBuffer;
$vbet_replacementsBuffer[] = $what[1];