PDA

مشاهده نسخه کامل : حل فعال تصدی تنها کار می کند زمانی که CSS را به عنوان فایل ذخیره می شود

StarBuG
02-04-10, 14:03
سلام

هنگامی که من از ذخیره سازی CSS به عنوان فایل به پایگاه داده سوئیچ ،
پس از آن هیچ سبک استفاده می شود در هنگام مشاهده انجمن ترجمه

StarBuG

meto
02-04-10, 14:53
مشکل معدن راه دیگری در اطراف است...

vBET
02-04-10, 22:22
سلام

StarBuG

آیا می توانید لطفا URL را به صفحه جایی که من می توانم آن را (می تواند به عنوان مثال تست). اگر این مشکل ، پس از تغییر تنظیمات خود را به یکی از شکسته ، تولید صفحه شکسته (برخی کوچک) ، قرار دادن تنظیمات تا انجمن شما را جریمه خواهد شد و ما یک خروجی HTML از این صفحه شکسته ارسال. احتمالا از آن خواهد شد به اندازه کافی برای تشخیص چه اتفاقی می افتد :)

badawidollah
05-04-10, 03:26
سلام

StarBuG

من با استفاده از CSS به عنوان فایل های بیش از حد به پایگاه داده
انجمن در حال اجرا خوب است.

** تو برای filecache معنی؟

vBET
12-04-10, 21:57
عدم پاسخ -- به عهده گرفت که مسئله حل شده است. لطفا به ما اطلاع دهید اگر نمی باشد. -- ما از این گزارش اشکال بازگشایی.

Tarrasque
21-10-11, 00:45
سلام ،

من یک مشکل مشابه بیش از حد!
هنگامی که فعال باشد "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان" در "فروشگاه شیوه نامه CSS و فعال تصدی به عنوان فایل" در صفحه اصلی است.
سپس اگر به روز رسانی به سبک باعث خواهد شد نام فایل CSS تغییر و حذف فایل CSS اصلی،
اما کش فعال تصدی هنوز هم با استفاده از فایل های قدیمی CSS، بنابراین وب سایت به سبک خواهد شکست!

متاسفم برای بد انگلیسی من.

vBET
21-10-11, 02:50
لطفا برای باز کردن تاپیک جدید برای مسئله خود را و فقط کپی کنید و پیام خود را وجود دارد. این موضوع برای StarBug (نویسنده) است. کمی - فقط کش خوش آمدید شما پس از سبک CSS خیط و پیت کردن و یا مطمئن شوید که فایل به سبک قدیمی هنوز هم وجود دارد. اگر شما نیاز به کمک بیشتر - لطفا برای باز کردن موضوع خود :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1