BristarUK
18-01-13, 13:52
من فقط روی فوروم نصب vbet direxplorers.com (در حال حاضر) خاموش من کوشیده ایم به دنبال تمام دستورالعمل های مربوط به vbseo جمله اما من نمي توانم اين نرم افزار به طور صحیح کار
اولا:
در هنگام تغییر زبان برای اولین بار، هیچ ترجمه ای ساخته شده است. در تحقیقات به نظر می رسد که و در حال وارد شدن به URL به جای و یا قرار؟ و بنابراین هیچ ترجمه ساخته شده است. من به دنبال پیشنهادات خود را در این موضوع، اما آن را به درستی کار نمی کند و چیزهای دیگر را شکست.
vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/1416-not-able-change-language-forum-thread.html
من دقیقا همین مشکل به عنوان کسی که در آن موضوع است.
موضوع دوم این است که من در سراسر آمده است که دستورالعمل htaccess تغییر نام دهید و آن را بسیار سخت به دنبال کمی مبهم است. آنها می گویند:
درست قبل از همه قوانین به vbseo.php قرار داده است فقط یکی از این دو نوع از قوانین:
اما معنا است؟
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums)
#RewriteBase /
RewriteRule ^(sitemap.*\.(xml\.gz|txt))$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.*)$ $1 [L]
HERE?
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !chat or HERE?
RewriteRule ^(.*\.php)$ vbseo.php?vbseourl=$1&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^$ vbseo.php?vbseourl=index.php [L]
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1&%{QUERY_STRING} [L]
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
پس از 6 ساعت در صرف این که تا کنون من آن را به ساده ترین راه برای ادغام به حداقل می گویند پیدا کردن نیست. هر گونه مشاوره خواهد بود خیلی خیلی خوش آمدید!
PS حال شما چطور است قرار است در انجمن پشتیبانی ارسال اگر شما می توانید یک آدرس را ارسال کنید تا شما باید 15 پست
اولا:
در هنگام تغییر زبان برای اولین بار، هیچ ترجمه ای ساخته شده است. در تحقیقات به نظر می رسد که و در حال وارد شدن به URL به جای و یا قرار؟ و بنابراین هیچ ترجمه ساخته شده است. من به دنبال پیشنهادات خود را در این موضوع، اما آن را به درستی کار نمی کند و چیزهای دیگر را شکست.
vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/1416-not-able-change-language-forum-thread.html
من دقیقا همین مشکل به عنوان کسی که در آن موضوع است.
موضوع دوم این است که من در سراسر آمده است که دستورالعمل htaccess تغییر نام دهید و آن را بسیار سخت به دنبال کمی مبهم است. آنها می گویند:
درست قبل از همه قوانین به vbseo.php قرار داده است فقط یکی از این دو نوع از قوانین:
اما معنا است؟
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums)
#RewriteBase /
RewriteRule ^(sitemap.*\.(xml\.gz|txt))$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.*)$ $1 [L]
HERE?
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !chat or HERE?
RewriteRule ^(.*\.php)$ vbseo.php?vbseourl=$1&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteRule ^$ vbseo.php?vbseourl=index.php [L]
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1&%{QUERY_STRING} [L]
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
پس از 6 ساعت در صرف این که تا کنون من آن را به ساده ترین راه برای ادغام به حداقل می گویند پیدا کردن نیست. هر گونه مشاوره خواهد بود خیلی خیلی خوش آمدید!
PS حال شما چطور است قرار است در انجمن پشتیبانی ارسال اگر شما می توانید یک آدرس را ارسال کنید تا شما باید 15 پست