PDA

مشاهده نسخه کامل : حل اگر عنوان موضوع با درج چیز langtitle شکستن بیش از

tavenger5
12-09-11, 22:24
متوجه شدم که اگر پست کسی یک موضوع در هر زبان دیگری است که فقط تحت کاراکتر دقیقه عنوان موضوع ، و تگ های langtitle بیش از این حد ، این پیچ تا صفحه نمایش موضوع را در forumdisplay ، نتایج جستجو ، و در صفحه به خودی خود. همان که اگر عنوان موضوع ترجمه ، ارسال پاسخ را ندارید کسی به موضوع و پاسخ : "عنوان این پست بیش از حد شخصیت خود را می فرستد.

من می توانم نمونه ای از این را نشان نمی دهد چون من تا به حال به آن را در فروم من ثابت. من مطمئن هستم که اگر می تواند تکرار در اینجا اگر شما وارد یک عنوان کمتر از حد عنوان موضوع شخصیت است که از زبان پیش فرض ترجمه.

r.dziadusz
13-09-11, 11:04
آیا می توانید لطفا برای ما یک مشکل نشان می دهد ، از آنجا که من به سختی می توانند درک کنند که این مشکل به نظر می رسد

tavenger5
13-09-11, 16:44
مشکل وقتی است که 'langtitle است را به عنوان موضوع قرار داده ، آن است که محدودیت تعداد کارکترهای عنوان موضوع شناخت نیست. اگر تگ می شود قطع شده و بسته نشده است به درستی ، آن را می شکند صفحه که در آن عنوان به نظر می رسد.

r.dziadusz
14-09-11, 10:05
خوب ، اما من نمی توانم این مشکل در فروم تست من را بسازند ، من [langtitle] بریده هرگز.
آیا می توانید لطفا به من اطلاعات دقیق در مورد این مشکل ارسال. چه حد طول langtitle خود را ، و چه مدت همزه تصور می شود (به چه زبانی) برای شکستن خط؟

tavenger5
17-09-11, 19:46
عنوان طول محدود من 85 بود ، اما من آن را به 100 افزایش یافت. بنابراین ، برای مثال ، در صورتی که کاربر درج شده عنوان است که 95 شخصیت بود ، پس از آن و سپس تگ های آن را بیش از حد ارسال langtitle. سیستم کوتاه بسته شدن تگ langtitle که منجر به شکستن طرح است.

r.dziadusz
18-09-11, 20:01
OK ما قادر به تکثیر این مشکل بودند ، و در حال حاضر ما در حال کار بر روی آن

vBET
20-09-11, 08:41
سلام. من قادر به تولید مثل. این واقعا سخت بود برای تولید مثل و من آن را به طور تصادفی بر روی چیز دیگری کار. سخت بود ، دلیل آن است که اشکال اصلی است. فعال تصدی vbchop تابع اصلی ، که فرض کنید به قطع رشته با توجه به طول مورد نظر را در راه امن (نگهداری در ذهن شخصیت های کد گذاری شده) استفاده می کند. متاسفانه اصلی تا اشکال وجود دارد و برای پیام که به کد گذاری امن UTF - 8 (از کاراکترها مثل و کد # ؛) می دهد نتایج اشتباه است.

گزارش اشکال ما به اصلی (اشکال اصلی (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)) و راه حل های فوری در کنار فعال تصدی. بنابراین در حال حاضر فعال تصدی تشخیص اگر vbchop بازگشت و در نتیجه طولانی تر و کاهش آن را به یکی از مطلوب است. همچنین ما باید تشخیص ساده به بررسی می کند نامه کد گذاری شده در قالب و کد # ؛ در وسط برش داده شده و اگر بله ، پس حرف آخر را نیز قطع شده (به سادگی با پیدا کردن فضا و زمان آخرین). لطفا تعمیر سریع زیر مراجعه کنید.

تعمیر سریع :

بازکردن / شامل / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
مشاهده :

$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
به جای توسط :

$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';

این خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است.

vBET
20-09-11, 23:02
لطفا توجه داشته باشید که پست های قبلی برای ارائه تعمیر سریع پیچیده تر (حل مسئله برش در نامه وسط در قالب و کد # ؛) ویرایش شد. بنابراین اگر شما در حال حاضر درخواست راه حل قبلی شما می توانید در نظر یکی از واقعی برای استفاده از ، و یا فقط منتظر نسخه جدید :)

tavenger5
22-09-11, 01:49
تشکر میشل -- من می دانستم که اتفاقی افتاده. آیا در تعمیر سریع نیز حساب برای ارسال پاسخ را ندارید نیز می کند؟ گاهی اوقات "RE :' آن را بیش از حد ارسال.

vBET
22-09-11, 09:34
ما آن را بررسی نمی کند. اگر شما را پیدا خواهد کرد که مسئله هنوز هم در چنین صورتی وجود دارد ، لطفا با ما تماس بگیرید و ما این مسئولیت رسیدگی به :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1