PDA

مشاهده نسخه کامل : حل گروه disscussion اشکال در آدرس

yahoooh
13-12-09, 23:41
این را ببینید :

yahoooh
13-12-09, 23:44
همچنین زمانی که می بینید گروه لینک از بحث خواهد شد :

vBET
15-12-09, 00:59
با تشکر برای توجه داشته باشید -- ما آن را تصحیح.

vBET
14-01-10, 23:35
تصحیح شده -- در 3.3.0 شامل خواهد شد

اگر پیام گروه BBCode در langtitle و سپس متن اصلی را در URL نشان داده شده است. البته در صفحه ترجمه شده از آن خواهد شد. اینجا را ببینید برای exmple :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/groups/yahoooh.html

yahoooh
17-01-10, 14:26
آن ثابت نیست دیدن لینک لنگ آن را برای تمام زبان های اصلی تصدی مترجم (vBET) است همان (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/groups/yahoooh.html)

yahoooh
17-01-10, 14:27
آن ثابت است

نگاه کنید به لانگ URL
از آن خواهد شد همین کار را برای همه زبان ها
ترجمه شده توسط بنیاد اصلی (فعال تصدی)

yahoooh
17-01-10, 14:30
و آنچه در باره 2 آخرین ارسال پاسخ ها از من در این موضوع
اوبه تاریخ و زمان آخرین پاسخ سریع و به زبان انگلیسی نوشت و آثار آن را کامل whithout هر پرچم
اما دیدن pefore پاسخ آن را من با استفاده از ارسال پاسخ و آن را به متن انگلیسی در منطقه پرچم نشان می دهد و حتی آن را به زبان انگلیسی است

هر گونه توضیح

vBET
17-01-10, 15:51
آن ثابت است

نگاه کنید به لانگ URL
از آن خواهد شد همین کار را برای همه زبان ها
ترجمه شده توسط بنیاد اصلی (فعال تصدی)

آن ثابت است و فقط به عنوان کار توصیف شد :
"اگر پیام گروه BBCode در langtitle و سپس متن اصلی خواهد بود در URL نشان داده شده است"

آن را باید این راه از سال باشد به بحث های گروهی در شیوه ای خوب حمایت نمی کنند -- به این معنی که شما می توانید URL که شما می خواهید تغییر دهید (تا زمانی به عنوان پیشوند OK است) و وجود خواهد داشت بدون تغییر مسیر 301. از آنجا که ما می توانیم ترجمه را پشتیبانی نمی کند وجود دارد ، در غیر این صورت آن را به تقلید از محتوای اثر است. امن است در مورد پستها -- بایگانی تغییرمسیر وجود دارد اگر URL وارد شده صحیح نیست.

vBET
17-01-10, 16:02
و آنچه در باره 2 آخرین ارسال پاسخ ها از من در این موضوع
اوبه تاریخ و زمان آخرین پاسخ سریع و به زبان انگلیسی نوشت و آثار آن را کامل whithout هر پرچم
اما دیدن pefore پاسخ آن را من با استفاده از ارسال پاسخ و آن را به متن انگلیسی در منطقه پرچم نشان می دهد و حتی آن را به زبان انگلیسی است

هر گونه توضیح

بله و بسیار ساده -- گوگل ادعا می کند که آن را به زبان عربی است : D در تاریخ این انجمن را که ما تعیین کرده اند به قبول تصمیم گوگل اگر آن را در 0.1 ٪ در مورد آن مطمئن است. اما من فکر می کنم شما در حال حاضر می دانیم چگونه کار می کند... :)

همچنین ، واقعا متن به زبان عربی -- تحت URL ؛) ما هستند که الگوریتم های گوگل -- لطفا از رسول ساقه ؛)

پیام 2 شما با عربی پیوند داشته باشد -- آن را پاک انگلیسی و گوگل آن را به رسمیت شناخته شده مناسب. شما در یکی از اولین استفاده از غرفه -- به زبان انگلیسی و عربی است. به نظر می رسد که گوگل آن را بیشتر از انگلیسی عربی.

لطفا این پیام اول را تغییر دهید -- من آن را در حال حاضر استفاده از آزمون قرار دادن متن اصلی توسط جاوا اسکریپت -- به نظر می رسد که برخی از موضوع با این پیام وجود دارد و من می خواهم آن را قبل از تولید حل و فصل (فعال تصدی 3.3.0 امروز در چند منتشر شد ساعت).

EDIT :
OK -- آزمایش و تصحیح :) (موضوع جاوا اسکریپت)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1