مشاهده نسخه کامل : آماتور در اینجا

سلام ، من علاقه مند به خرید فعال تصدی. من فقط با در phpBB آشنا و در واقع نیست که اصلی هنوز. تنها دلیل من اصلی خرید برای فعال تصدی. چیزی شبیه به این انجمن ها موارد دیگر وجود دارد وجود ندارد؟
علاقه من در فعال تصدی این است چون من می خواهم پست من در زبان انگلیسی به توان به بسیاری از زبان ها ترجمه شده و برای پست ترجمه شده به طور دائم باشند. این درک من از چه چیزی خیلی خوب در مورد فعال تصدی به عنوان مقایسه است. من درست است؟
بزرگترین نگرانی من مسئله که آیا انجمن (تمام زبان ها) خواهد شد نمایهشده توسط گوگل و موتورهای جستجو دیگر است. من به یک متخصص در این همه را خوانده ام که آنچه به نظر می رسد برنامه انجمن خود را به انجام نقض برخی از قوانین گوگل و در نتیجه ممکن است اثرات مضر در طولانی مدت وجود دارد. آیا این است؟
همچنین اگر می خواهید برای خرید فعال تصدی ، آیا شما فکر می کنم زیبا یک مبتدی مثل من که واقعا استفاده نمی اصلی (فقط در phpBB) و برنامه نویسی زیادی نمی دانم قادر خواهند بود به اصلی ساده + فعال تصدی و در حال اجرا؟ سوالات بسیاری در فنی که من باید با آن مقابله -- اگر من باید آنها را حل کند ، من نیز ممکن است از شروع ترک چون من می دانم که من قادر نخواهد بود به انجام این کار می بینم. 
همچنین ، آیا من نیاز به دریافت می باشد؟
با تشکر.
در این لحظه فعال تصدی در حال کار فقط بر روی صفحه اصلی است. 
بله فعال تصدی پست های خود را به زبان های مختلف ترجمه. نیز انجام دهید. شما کاربران قادر خواهند بود در هر زبان پشتیبانی ارسال و شما آن را به عنوان در زبان در واقع انتخاب را ببینید. این است که چگونه فعال تصدی پشتیبانی چند زبانه جامعه :)
گوگل و دیگر موتورهای جستجو خواهد کرد شاخص خود را ترجمه صفحات زیرا این با استفاده از URL های مختلف -- فقط بررسی انجمن ما در آن است که با استفاده از فعال تصدی :) ما هیچ یک از قوانین گوگل شکستن نیست. فعال تصدی 100 ٪ سازگار با TOS گوگل است -- ما حتی جارو کش خودکار به cach نتایج طولانی تر است نسبت به 15 روز به عنوان گوگل نیاز دارند. ما 100 ٪ OK برای شرایط خدمات Google
نصب و راه اندازی از فعال تصدی آسان است و به خوبی در فایل README توضیح داده شده است. همچنین هیچ مهارت برنامه نویسی نیاز ندارند. فقط فایل ها بر روی سرور و واردات محصول توسط فایل اصلی کنترل پنل مدیریت آپلود. همچنین برای کسانی که می خواهند ما را به انجام نصب و راه اندازی ارائه خدمات نصب و راه اندازی 30 دلار است. ترین پرسش فنی در فروم ما در مورد ادغام با مدها دیگر که معماری اصلی را می شکند -- آن دسته از مدها که اصلی با معماری مناسب هستند ، انجام هر گونه ادغام با فعال تصدی نیاز نیست :)
شما بایگانی نیاز نیست -- اصلی 4.x آدرسهای دوستانه خود را دارند و فعال تصدی پشتیبانی از ترجمه از آن :)
اگر شما هر گونه سؤال بیشتر -- لطفا فقط بپرسید :)
سلام مایکل
پاسخ شما متشکرم. من چند پرسش :
1) "ما حتی جارو کش خودکار به cach نتایج طولانی تر از 15 روز به عنوان گوگل نیاز است."
آیا ترجمه شده صفحات صفحه واقعی؟ من مطمئن هستم که آنچه "حافظه پنهان" به این معنی می کند ، اما تمام این معنی است که پس از 15 روز پست حذف خواهد شد نه؟ یا تمام پست ها به زبان های مختلف وجود داشته باشد برای همیشه لطفا برای و نمایه در گوگل برای همیشه لطفا برای؟
2) وجود داشته اند مواردی از مردم با استفاده از فعال تصدی ناپاک در حال اجرا از گوگل و صفحه خود را unindexed و یا رتبه خود را توسط گوگل در هر راه رنج می برند؟
سلام ،
پاسخ به پرسش های شما :
1) هیچ نشانی از آن معنا نیست که پست حذف خواهد شد. لطفا توجه داشته باشید : مطالب خود را امن است. فعال تصدی هر محتوای واقعی را حذف کنید. نتایج ترجمه را می توان در فعال تصدی را در اشکال مختلف کش -- کش پایگاه داده ، فایل ذخیره سازی خوش آمدید ، حافظه نهان حافظه را پشتیبانی می کنیم. این بدان معنی است که ترجمه می آید که از گوگل مایکروسافت را بر روی سرور خود ذخیره می شود. تشکر که ترجمه بعدی این است که بسیار سریعتر ، زیرا شما در حال حاضر نتایج : از ترجمه بر روی سرور خود ذخیره می شود -- شما لازم نیست که سرور در خارج به درخواست و صبر برای نتایج توسط شبکه آمد. و فعال تصدی پشتیبانی از پاک کن اتوماتیک برای این نتایج کش شده (محتوا -- واقعی این است که توسط کاربران مهم نیست که در آن زبان است که همیشه امن داده شد :)). لطفا توجه داشته باشید که پاک کننده نیز به طور کامل با قابلیت تنظیم :)
2) ما به حال موارد ، زمانی که خود کاربران که در آن به طور موقت توسط گوگل مسدود می شود و نمی تواند ترجمه دیگر. اما هر بار بخاطر آن بود که آنها کلید ترجمه گوگل را در تنظیمات فعال تصدی تنظیم نشده است. همچنین هر بار بعد از تنظیم و پستی پشت گوگل و باز بود و همه چیز رفت و خوب. همچنین صورت در مورد صفحات نمایه شده سازمان ملل متحد وجود دارد -- اما اگر من به یاد داشته باشید ، این موضوع را با محتوای نام robots.txt اشتباه بود که مسدود کردن روبات بود. لطفا توجه داشته باشید که همه سابقه مسائل شما می توانید در این انجمن بسیار پیدا -- همه چیز اینجا. بنابراین شما می توانید تمام موارد بسته و هنوز باز است در حال حاضر و از قبلی را ببینید. ما افتخار می کنیم محصول ما و ما افتخار می کنیم ما می توانیم به مشتریان خود را زمانی که مسائل به نظر می رسد کمک :)
تشکر میشل ،
من از پاسخ شما. من واقعا می خواهید برای خرید و استفاده از آن ، اما من هنوز نیاز به برخی از سوالات پاسخ داده شده و برخی از اطمینان زیرا من صرف بر روی نرم افزار اصلی و همچنین فعال تصدی. اگر آن کار نمی کند برای یکی از دلایل یا دیگر ، خواهید بود آن را هدر دادن 300 دلار برای من!
1) من مطمئن هستم که دقیقا چگونه کش کار می کند. من حق می گویند که هر پست در یک زبان نوشته شده است ، آن را به زبانهای دیگر ترجمه شده و ذخیره شده در cache در سرور من به مدت 15 روز است. پس از آن چه اتفاقی می افتد؟ ترجمه شده است به پاکسازی شده و سپس retranslated دوباره برای 15 روز دیگر؟
در طول تمام این مدت ، نتایج من در تمام زبان ها قابل جستجو توسط گوگل برای همیشه لطفا برای؟ آیا این ایجاد کش و پاک کننده های کش را تحت تاثیر قرار مطالب من که توسط گوگل ایندکس می باشد؟
2) می تواند محدود کردن تعدادی از ترجمه ها فعال تصدی من می خواهم برای ترجمه به من؟ فرض کنید که من بیشتر ترجمه ، بار بر روی سرور؟ 
3) می تواند طبیعی مشترک میزبانی شده توسط سرور استفاده کنم؟ آیا طبیعی از سرور میزبانی مشترک OK یا فعال تصدی نیاز به منابع (سرور مجازی) اضافی برای این برنامه به تابع؟
برای کمک شما متشکرم!
سلام ،
مشکلی نیست -- فقط اگر شما نیاز دارید بپرسید :) در پاسخ به سوال شما :
1) هیچ -- پست های ترجمه نشده نوشته شده است. پست ها در تقاضا ترجمه -- وقتی کسی می آید به صفحه ترجمه شده و سپس به ترجمه و رفتن به کش. و اگر آن را در حافظه نهان است و سپس آن را از کش گرفته شده است. اگر کش برافروخته است. سپس آن را در کش نمی باشد ، بنابراین آن را ترجمه و رفتن دوباره به کش. و به این ترتیب :)
تمام صفحات شما خواهد شد جستجو در گوگل. و مثبت آن را تحت تاثیر قرار خواهد مطالب خود را به نمایه -- آن رشد خواهد کرد ، چرا که بعد از نصب فعال تصدی گوگل شاخص نیز ترجمه خود را در صفحات :)
2 بله) -- آن را به طور کامل با قابلیت تنظیم. برای هر زبان ، شما باید گزینه دیدن آن را پشتیبانی می شود -- شما فقط زبان لغو انتخاب شما نمی خواهید در فروم خود را حمایت و ذخیره تنظیمات (اصلی ADMIN کنترل پنل -- صفحه تنظیمات).
3) هیچ جواب 1 وجود دارد. همه چیز بستگی به حجم انجمن شما است. اگر شما به انجمن بزرگ و سپس شما باید سرور مجازی / سرور اختصاصی داشته باشند ، بدون توجه به شما استفاده از فعال تصدی یا نه. ما بر روی سرور به اشتراک گذاشته شده شروع شد. که در آن ما 4 انجمن بر روی یک حساب (2 واقعی و آزمون 2). بعد از چند ساعت هم زمانی که انجمن ها بزرگ شده بود به حرکت می کند. اگر انجمن خود را از 0then رشد شما می توانید مقداری پول در ابتدا ذخیره کنید و شروع به بر روی سرور به اشتراک گذاشته. هنوز هم هنگامی که آن را رشد خواهد کرد تا شما مجبور به حرکت حتی اگر شما فعال تصدی استفاده نمی کند. سرورهای به اشتراک گذاشته شده برای برنامه هایی که ساخته شده ترافیک بیش از حد نیست. مهم نیست که به آن انجمن و یا هر چیز دیگری است.
اگر شما هر گونه سؤال بیشتر -- لطفا فقط بپرسید :)
تشکر میشل ،
شما نوشت :
NO -- پست هستند ترجمه نشده است زمانی که نوشته شده پست ها در تقاضا ترجمه -- وقتی کسی می آید به صفحه ترجمه شده و سپس پست ترجمه و رفتن به کش. "
من مطمئن هستم که من درک می کنم. به عنوان مثال ، می گویند نوشتن یک پست به زبان انگلیسی هستم و هدف قرار دادن فرد امیدوارم در کشور صحبت اسپانیایی به آن را بخوانید. اگر پست برای اولین بار ترجمه نشده است فورا (و یا آنها را برای اولین بار حداقل؟) ، پس چگونه است صحبت های افراد اسپانیایی که من نوشت که اگر آن را تنها در گوگل به زبان انگلیسی؟
به عنوان مثال ، من ممکن است یک پست به زبان انگلیسی بنویسید ، "غذا در این رستوران خوب است". آیا آن را فورا ترجمه و نمایه به عنوان "لا comida ES bueno EN este restaurante"؟ من نمی خواهم او را به جستجو به زبان انگلیسی یا که هدف از آنچه من می خواهم به انجام را شکست. من نمی خواهم او را محدود انگلیسی خود را به استفاده از ، اما فرض کنیم که او می داند هیچ زبان انگلیسی در همه است و جستجو در زبان خود را. این فعال تصدی می کند یا من اشتباه است؟
با تشکر.
و آیا شما برنامه ریزی برای انجام این کار را برای انجمن ها موارد دیگر؟
در گوگل تنها در زبان انگلیسی به جا خواهد بود ، زیرا گوگل خزنده انجمن خود را -- به این معنی گوگل همچنین به لینک های ترجمه می رود. بنابراین ما باید ، تقاضا برای ترجمه و صفحه می شود ترجمه می شود.
این بسیار ساده است -- محتوا خواهد شد ترجمه اولین بار وقتی که فردی به زمان صفحه اولین ترجمه شده است. مهم نیست که آن را به شخص حقیقی یا ربات گوگل باشد. مطلب کش است. و پس از کش منقضی آن را برافروخته و پر بار دیگر وقتی کسی می پرسد برای ترجمه از چیزی است که هنوز کش نشده.
بنابراین زمانی که پست خود را به شما نوشتن به زبان انگلیسی ، و سپس آن را در تقاضا ترجمه -- وقتی کسی را برای ترجمه بپرسید. گوگل صفحات خود را پس از آن نیز برای ترجمه بپرسید خزیدن ، بنابراین آن را دریافت خواهید محتوا و شاخص های ترجمه شما صفحه ترجمه شده است. بنابراین کسی که زبان انگلیسی را نمی دانم صفحه خود را با جستجو در زبان خود او به همان سرعتی که گوگل صفحه اول صفحه پیدا کنید.
بله قصد داریم به ابزار بیشتر عمومی خواهد بود که قادر به پشتیبانی از ترجمه در محیط های دیگر ساخته شده ، اما هنوز هم برخی از ویژگی های که ما می خواهیم به ادغام قبل از باز کردن خط جدید از محصول است. هیچ گونه مهلت برای این کار را در این لحظه وجود ندارد.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, 
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):