PDA

مشاهده نسخه کامل : حل تنظیمات ترجمه

vbetter
22-05-11, 03:35
آیا می توانید لطفا به من تنظیمات دقیق خود را برای ترجمه به صورت خودکار در آزمون انجمن پیام بگوید؟

من می توانم از این شکل خارج نیست. نزدیک ترین من انتخاب "تراست گوگل وقتی که نتیجه این است شایسته اعتماد" که ترجمه پیام اما تا به حال هیچ قطره روی فلش نشان می دهد که پیام اصلی است. من در تالار گفتگو vBulletin 3.8.7 ، همان این انجمن هستم.

vBET
22-05-11, 15:57
شما باید تنظیمات خوبی برای تشخیص زبان است. لطفا توجه داشته باشید که برای نمایش گزینه های جداگانه دارند :) در ترجمه گروهی شما را پیدا خواهد کرد : متن اصلی برای مهمان نمایش را نشان دهد و متن اصلی برای کاربر.

لطفا به آن کمک کند :)

vbetter
22-05-11, 16:39
من مجموعه ای هر دو به "ارسال شده توسط جاوا اسکریپت است." این کار می کرد ، بسیار از شما سپاسگزارم.

kamilkurczak
23-05-11, 08:29
تشکر برای شما تایید -- حل.)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations