PDA

مشاهده نسخه کامل : حل خطا هنگام تغییر BBCode روشن [کد] برای پلاگین های دیگر

GwynBleidD
18-11-10, 21:56
سلام! این خطا به شرح زیر است: اگر پلاگین دیگری تغییر BBCode در تنظیمات [کد] و دیگر علم و تکنولوژی سیاسی آن مجموعه را به عقب مقادیر پیش فرض، که نمی تواند، به عنوان مثال، در داخل غیر فعال کردن BBCode در تجزیه [کد]

kamilkurczak
19-11-10, 07:45
میهمان گرامی ،
من می خواهم به آن را امتحان کنید. آیا می توانید رب اینجا آدرس انجمن خود را؟

meto
20-11-10, 16:52
میهمان گرامی ،
من می خواهم به آن را امتحان کنید. آیا می توانید رب اینجا آدرس انجمن خود را؟

این www.pgc cs.eu ، اما فعال تصدی در حال حاضر غیر فعال است.

http://ls2009.eu/off-topic/40230-test-vbet-error.html # post150888
اشکال در فروم خود را نیز حاضر :

aaa

kamilkurczak
22-11-10, 09:06
بنابراین شما یک پست با متن در کد در تگ قرمز ساخته شده (در فروم خود را بیش از حد) ، به طوری که در آن اشکال است؟

meto
22-11-10, 16:36
این باید شوید را در داخل استفاده نمی کند [CODE] tags don't you think?

kamilkurczak
23-11-10, 12:01
OK AA من می دانم که در حال حاضر است. شما می خواهم برای نوشتن متن در تگ "کد" و به عنوان مثال "رنگ قرمز" تگ و این باید تفسیر نشوند؟ متن باید به رنگ اصلی باقی بماند ، درست است؟

اگر بله ، لطفا اینجا را توصیف آنچه که من باید انجام دهید برای غیر فعال کردن تگ های تجزیه چرا که اگر غیر فعال کردن تگ های فعال تصدی هنوز تجزیه.

kamilkurczak
07-12-10, 17:20
بدون جواب. حل شده است. اگر نمی نوشتن در اینجا و من این موضوع را دوباره باز

GwynBleidD
01-01-12, 14:20
من در اصلاح انجمن من به غیر فعال کردن BBCode روشن تجزیه در تگ کد (در انجمن زیادی از کد BBCode روشن دارند، قالب ها (Templates) برای ایجاد موضوع و غیره که در آن کدهای BB نباید تجزیه) و وزارت دفاع در حال کار نمی کند وقتی که فعال تصدی است به دلیل فعال تصدی دوباره پیاده سازی تگ کد در داخل آن.

با عرض پوزش برای پاسخ نمی دهد، من خاموش فعال تصدی و فراموش :) مشکل این است که

r.dziadusz
02-01-12, 21:13
سلام
من سعی خواهد کرد که برای بررسی در صورتی که مشکل وجود دارد در آخرین relese فعال تصدی. تایید آدرس انجمن خود را

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1